Cadeaus met tekst en foto  
   Gratis verzending vanaf € 75,-
 Duizenden tevreden klanten
Top 15 / Geboortekado met naam
Geboortekado met naam

 


Weergave:
  6 / 6  Bezig met laden...
  1 2 3 4 5  6   

Geboortekado met naam, enkele leuke tips en informatie:

Op zoek naar dat perfecte geboortekado voor iemand in uw omgeving? Wat dacht u dan van een een geboortekado met naam? Het is ontzettend leuk om iets met haar of zijn naam te doen, er zijn binnen onze webwinkel tal van mogelijkheden om een geboortekado aan te schaffen! Bekijk hieronder de meest populaire en tegelijkertijd de meest originele geboortekado's welke u kunt voorzien van de naam van de baby.

Een geboortetegeltje met naam wordt als oubollig gezien (geboortekado met naam tip). Toch kan iets oubolligs omgetoverd worden in iets super leuks. Als je daar maar voor open staat. Bekijk hieronder enkele zeer leuke ideeën voor het kopen van dat perfecte geboortekado met zijn of haar naam erop!

Geboortekado met naam, enkele leuke ideeën:


- Stamboom
Jouw dochter of zoon krijgt haar of zijn eerste kind. Uiteraard is dat ook voor de nieuwe grootouders een spannende tijd. Het verandert jullie leven. Voor iedereen, want een kind is iets blijvends. Hier kun je aansluiten, aan dat blijven. Het is een stap in een leven. Voor het kind de eerste stap. Voor de ouders een belangrijke, super gelukkige en historische stap en voor de grootouders een trotse stap. De stamboom heeft een nieuwe loot gekregen (geboortekado met naam tip).

- Loot
Om die nieuwe loot een plek te geven, kun je de stamboom tekenen. Begin bij jezelf. Twee oma's en twee opa's die beide een kind hebben. Die twee kinderen vormen een paar. Dat paar krijgt zelf een kind. De eerste stukjes van de stamboom zijn helder. Elk volgend kind kan zo toegevoegd worden. Over twee decennia of iets later, wordt dat kind zelf moeder of vader en voegt een nieuwe loot toe aan de stamboom (geboortekado met naam tip).

- Tegeltjes
Maak een plek op een muur vrij. Niet in de woonkamer, maar misschien in de keuken. Hang daar de stamboom aan de muur. Begin met jullie eigen ouders, jullie kinderen en kleinkinderen. Geef iedere zoon en schoondochter of dochter en schoonzoon bij de geboorte van hun eerste kind hun eigen stamboom, die bestaat uit een serie bedrukte tegeltjes.

- Kinderen
Zo leren kinderen vanzelf hun stamboom kennen en wie weet vind je over een paar jaar bij die kleinkinderen een soortgelijke stamboom die onder andere de geboorte van jullie over-kleinkind aan toont. Op die manier heb je niet alleen een heel leuk en vooral ook origineel cadeau voor al de kinderen. Je introduceert tevens een familietraditie. Wie weet wat dat nog allemaal zal opleveren in de loop van de jaren (geboortekado met naam tip).

Indien u vragen heeft dan kunt u ons bereiken op onderstaand telefoonnummer. Een geboortekado maken? Bekijk alle informatie door op één van de leuke geboortekado's te klikken
.

Geboortekado met naamVragen? Bel ons gerust op: 055-3602927


Persoonlijk cadeau van PrachtigKado.nl

Is er binnenkort iemand jarig om wie je veel geeft? Dan wil je natuurlijk een persoonlijk cadeau aan diegene geven. Dit is niet altijd even eenvoudig. Sommige mensen hebben alles al of je ideeën zijn na al die jaren van originele cadeaus geven misschien al op. Hier lees je een aantal ideeën voor originele en persoonlijke cadeaus.

 

De sleutelhanger met foto

De alleszeggende ketting of sleutelhanger met foto
Een tijdloos maar altijd origineel en persoonlijk cadeau is een ketting met een boodschap. Denk hierbij aan een hangertje waar je iets in laat graveren. In dit hangertje

kun je je naam laten graveren of juist een leuke, lieve en persoonlijke boodschap die je echt speciaal voor die ene persoon geschreven hebt. Wat betreft het uiterlijk van de ketting laat je afhangen van de persoon. Houd die persoon van vrolijke en uitbundige kleuren en vormen, of juist meer van modieuze eenvoud. Bij iedere juwelier kun je een hanger laten graveren, afhankelijk van de grote van je hanger. Ook kan het ontzettend leuk zijn om een mooie hanger (of sleutelhanger met foto) te laten voorzien van een naam, voor meer informatie over leuke naamcadeaus kan je hierboven zoeken in de zoekfunctie om op zoek te gaan naar het perfecte cadeau!

Video vol herinneringen
Tegenwoordig zijn er veel verschillende video bewerkingsprogramma's. Hiermee kun je heel eenvoudig een video maken zoals jij hem wilt zien. Neem bijvoorbeeld mooie foto's of leuke video's van de persoon en zet zijn of haar favoriete muziek eronder. Een liedje kopen is niet duur en het bewerkingsprogramma is gratis. Hierdoor heb een lowbudget oplossing voor een ontzetten persoonlijk en onvergetelijk cadeau. Bonus: je kunt deze video ook op een dvd zetten en op een beamer of televisiescherm afspelen, waardoor je een bioscoop effect krijgt!

 

 

Persoonlijk cadeau, een fotocadeau!

Oude foto in een nieuw jasje
Misschien heeft de persoon in kwestie wel een foto van zichzelf die hij of zij erg mooi vind. Helaas vergaan oude foto's met de jaren een beetje en worden ze minder mooi. Sommige foto's zijn van klein formaat, te klein om mooi in de kamer te hangen. Tegenwoordig is er van alles mogelijk om foto's te herstellen en te vernieuwen. Hierdoor kun je oude foto's nieuw leven inblazen en kunnen jullie samen over herinnering met betrekking tot deze foto praten. 

Al eens gedacht om een mooie oude foto om te zetten naar een digitale foto en deze laten bedrukken op een bepaald product, denk bijvoorbeeld een een mok met foto, een tegeltje met foto, of een ander mooi fotocadeau? Bekijk de allerleukste cadeaus op deze website en maak een cadeau persoonlijk!

 

Huwelijkscadeau

Een huwelijkscadeau is één van de belangrijkste cadeaus die je in je leven kunt krijgen" Dit omdat het huwelijk heilig is en een heel belangrijke gebeurtenis in je leven is. Je bent blij om te trouwen met de liefde van je leven en wilt dit zo goed als mogelijk vieren. Alle cadeaus die je krijgt zijn welkom. Omdat veel mensen dit ook een belangrijke gebeurtenis vinden geven ze graag een goed huwelijkscadeau. Wanneer je zelf gaat trouwen dan wil je graag veel leuke cadeaus krijgen. Het is spannend om met je bruiloft cadeaus te ontvangen! Sommige mensen vragen ook specifiek geld voor hun huwelijk om dit cadeau te geven aan een goed doel. Dit komt niet vaak voor maar is wel een heel goed initiatief.

Vind jij het ook belangrijk om een leuk huwelijkscadeau te geven? Dat is logisch want het huwelijk is echt een heel belangrijke gebeurtenis. Ga dan ook op zoek naar een zo leuk als mogelijk huwelijkscadeau! Je kunt dit vinden waar je wilt. In de gewone winkel of via online shoppen. Het kan best moeilijk zijn om een goed cadeau te kopen voor een bruiloft. Eerlijk gezegd vragen ook veel mensen om donaties voor bijdrage aan hun huwelijksreis of ander groot cadeau. Het geven van geld kan dus ook zeker een goed huwelijkscadeau zijn.

 

Huwelijkscadeau bij PrachtigKado

Wil je geen geld geven voor het huwelijk? Er is dan keuze genoeg. Misschien wel zo veel keuze dat je haast niet weet wat je moet kiezen. Gelukkig maar kun je kiezen uit zoveel verschillende dingen. Het is natuurlijk ook allemaal erg afhankelijk van hoeveel geld je zelf wilt uitgeven. Voor een ieder budget is er wel wat leuks te vinden. Een ieder kan daarom goed slagen zowel met een laag als hoog budget. Je kunt gelukkig bij een huwelijkscadeau alle kanten op. Geld geven, cadeaubon of uniek cadeau. Jij weet zelf het beste waar het stel op zit te wachten. Verras ze daarom met een leuk passend cadeau. Succes!

Het perfecte kraamcadeau met naam
Voor elke gelegenheid is een passend cadeau te vinden binnen onze webwinkel. Zo ook voor een gebroorte bieden wij een breed scala persoonlijke cadeaus aan. Zo kan je bovenin onze webwinkel zoeken op een kraamcadeau, bijvoorbeeld op een tutpopje met naam, een badcape met naam, een badjas met naam maar ook vind je de categorie terug met alle kraamcadeaus. 

Zo is het bij bepaalde cadeaus mogelijk om deze te laten voorzien van prachtig borduurwerk en soms zelf een mooie afbeelding. Zo kan je een prachtig kraampakket samenstellen maar ook is het mogelijk om een kraamcadeau met naam direct te laten versturen aan bijvoorbeeld de kersverse ouders! Maak iemand blij met een persoonlijk kraamcadeau van PrachtigKado!


Meer informatie

Altijd persoonlijk advies van één van onze medewerkers!

Wij werken van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur en zijn bereikbaar middels onderstaande gegevens. Ons team helpt je graag verder!

Algemene vragen en lopende bestellingen:

(E-mail) info@prachtigkado.nl
(Telefoon) +31553602927
(Offerte)  offerte@prachtigkado.nl

Wij staan je graag te woord!

Contactgegevens

Klantenservice
(E)  info@prachtigkado.nl
(T)  +31553602927

PrachtigKado.nl
Vissenstraat 28
7324 AL Apeldoorn (GE - NL)

IDGift B.V.
KVK: 57843333
BTW nr: NL852760723B01
IBAN: NL30BUNQ2034561139
BIC nummer: BUNQNL2A

PrachtigKado.nl Facebook   PrachtigKado.nl Twitter   PrachtigKado.nl Linkedin   PrachtigKado.nl Instagram

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
PrachtigKado

Beoordelingen

Copyright © 2010-2019 | PrachtigKado.nl / PrachtigKado | Alle rechten voorbehouden.