Cadeaus met tekst en foto  
   Gratis verzending vanaf € 75,-
 Duizenden tevreden klanten
Bedrijven / Uitjes / Vlieglessen

Vliegles Teuge | Geef een vliegles cadeau

Op zoek naar een origineel cadeau voor iemand in je omgeving die bijvoorbeeld met pensioen gaat, eens wilt verrassen voor zijn of haar verjaardag of voor een andere gelegenheid? Een vliegles cadeau doen aan iemand is een ontzettend gaaf geschenk! Bekijk de mogelijkheden hieronder en boek nu jouw ticket!


Weergave:
 


Bezig met laden...

Vlieglessen vanaf vliegveld Teuge

Een fantastisch cadeau: een vliegles! Voor wie echt eens iets origineels wilt geven is het nu mogelijk om een vliegles cadeau te doen. Zo is het mogelijk om vanaf vliegveld Teuge (plaats naast Apeldoorn) een prachtige vliegles te ervaren. Op deze pagina vindt u meer informatie en de mogelijkheden voor het maken van een fantastische vliegles op Teuge. Veel plezier met het geven van dit prachtige cadeau!

Geef nu een prachtig cadeau, bijvoorbeeld een erg verrassende vliegles! Zo kunt u via ons prachtige vlieglessen boeken, zo heeft u een keuze uit drie soorten vlieglessen. Deze vlieglessen kunt u zelf helemaal invullen en een afspraak maken met de vliegles school! Bent u van plan om een prachtige vliegles Teuge te maken? Vanaf vliegveld Teuge bieden wij spectaculaire vlieglessen Teuge aan. Wie droomt er niet van om zelf een vliegtuig te besturen? Dit is uw kans, boek nu een proefvliegles voor uzelf, een vriend, vriendin, collega of een familielid. Er wordt gevlogen met een Cessna 172.

Dit vliegtuig heeft de vleugels aan de bovenzijde zodat u en uw passagiers volop kunnen genieten van het panorama die onder u voorbij schuift. En natuurlijk mag u foto’s maken en filmopnamen zodat u de vlucht later nog vele malen kunt bewonderen. Hieronder vindt u de aanbiedingen om een vliegles te boeken vanaf vliegveld Teuge.
 

Vlieglessen zijn geweldig!

Wie droomt er niet van om zelf een vliegtuig te besturen? Dit is uw kans, boek nu een proefvliegles voor uzelf, een vriend, vriendin, collega of een familielid. Er wordt gevlogen met een Cessna 172. Dit vliegtuig heeft de vleugels aan de bovenzijde zodat u en uw passagiers volop kunnen genieten van het panorama die onder u voorbij schuift. En natuurlijk mag u foto’s maken en filmopnamen zodat u de vlucht later nog vele malen kunt bewonderen. 
 

Pak een aanbieding mee!

U krijgt 10 minuten theorie over het vliegen en de werking van een vliegtuig. Hierna gaat u respectievelijk 20 minuten zelf vliegen waarbij onze piloot de start en de landing uitvoert. Daartussen kunt u zelf voelen hoe vliegen is en een droom laten uitkomen. Bij deze proefvliegles zitten het luchtdoopcertificaat en het boekje ‘hoe vliegt een vliegtuig’ bij de prijs inbegrepen.
 
Goedkope vliegles op Teuge:
Er wordt gevlogen met 2-persoons vliegtuigen. Voor het meenemen van een of twee extra per passagiers geldt een toeslag van €69,- in totaal. De prijzen zijn inclusief inzittendenverzekeringen en luchthavenbelasting. U kunt met een of meerdere vliegtuigen tegelijk het luchtruim kiezen, geen opdracht is onmogelijk voor ons. De vlieglessen zijn ook als kadoticket te verkrijgen.

Vliegles op Teuge volgen? Dat is een geweldige ervaring en een geslaagd cadeau voor hem en jaar! Zo kunt u hier tegen de laagste prijs een vliegles op Teuge volgen en de tijd van uw vliegles op Teuge zelf bepalen. Klik op de foto's om uw vliegles vanaf vliegveld Teuge zelf te bepalen.
 
Erkenning AerialMedia / SkyserviceNetherlands te Teuge:
Veiligheid (altijd het allerbelangrijkst binnen de luchtvaart), kwaliteit en goede service staan voorop. Alle vluchten worden alle uitgevoerd met vliegtuigen die beschikken over een AOC (Air Operator Certificate). Op 1 april 2009 is er een Europese Erkenning verleend aan ons bedrijf met nummer AOC NL 59.

Ons bedrijf is het eerste bedrijf in Nederland dat voor haar vluchten met passagiers deze erkenning heeft gekregen van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat en voldoet hiermee aan de strengste eisen ten aanzien van onderhoud en uitvoering alsmede verzekering voor haar inzittenden.

Ook is het mogelijk om een fantastische rondvlucht vanaf vliegveld Teuge te maken, zo kunt u bijvoorbeeld een rondvlucht voor 15 minuten boeken of voor langere tijden. Zo kunt u vanuit het vliegtuig prachtige foto's maken van bijvoorbeeld Paleis het Loo, de Veluwe of een andere prachtige spot. Tijdens het boeken van deze prachtige vlucht is het ook mogelijk om een dvd af te nemen waar alle foto's en eventueel een filmpje opstaat tegen een meerprijs. 

Voor het maken van een fantastische rondvlucht is niet veel nodig, u kunt hierboven uit enkele prachtige opties kiezen en uw bestelling verder afronden. Wij wensen u alvast heel veel plezier met het maken van deze prachtige rondvlucht of vliegles, of met het geven van dit bijzondere geschenk.

Voor vragen over het maken van een vliegles vanaf vliegveld Teuge dan kan je contact opnemen met onze klantenservice.

Vragen over een vliegles via vliegveldTeuge? Bel op: 055-3602927


Persoonlijk cadeau van PrachtigKado.nl

Is er binnenkort iemand jarig om wie je veel geeft? Dan wil je natuurlijk een persoonlijk cadeau aan diegene geven. Dit is niet altijd even eenvoudig. Sommige mensen hebben alles al of je ideeën zijn na al die jaren van originele cadeaus geven misschien al op. Hier lees je een aantal ideeën voor originele en persoonlijke cadeaus.

 

De sleutelhanger met foto

De alleszeggende ketting of sleutelhanger met foto
Een tijdloos maar altijd origineel en persoonlijk cadeau is een ketting met een boodschap. Denk hierbij aan een hangertje waar je iets in laat graveren. In dit hangertje

kun je je naam laten graveren of juist een leuke, lieve en persoonlijke boodschap die je echt speciaal voor die ene persoon geschreven hebt. Wat betreft het uiterlijk van de ketting laat je afhangen van de persoon. Houd die persoon van vrolijke en uitbundige kleuren en vormen, of juist meer van modieuze eenvoud. Bij iedere juwelier kun je een hanger laten graveren, afhankelijk van de grote van je hanger. Ook kan het ontzettend leuk zijn om een mooie hanger (of sleutelhanger met foto) te laten voorzien van een naam, voor meer informatie over leuke naamcadeaus kan je hierboven zoeken in de zoekfunctie om op zoek te gaan naar het perfecte cadeau!

Video vol herinneringen
Tegenwoordig zijn er veel verschillende video bewerkingsprogramma's. Hiermee kun je heel eenvoudig een video maken zoals jij hem wilt zien. Neem bijvoorbeeld mooie foto's of leuke video's van de persoon en zet zijn of haar favoriete muziek eronder. Een liedje kopen is niet duur en het bewerkingsprogramma is gratis. Hierdoor heb een lowbudget oplossing voor een ontzetten persoonlijk en onvergetelijk cadeau. Bonus: je kunt deze video ook op een dvd zetten en op een beamer of televisiescherm afspelen, waardoor je een bioscoop effect krijgt!

 

 

Persoonlijk cadeau, een fotocadeau!

Oude foto in een nieuw jasje
Misschien heeft de persoon in kwestie wel een foto van zichzelf die hij of zij erg mooi vind. Helaas vergaan oude foto's met de jaren een beetje en worden ze minder mooi. Sommige foto's zijn van klein formaat, te klein om mooi in de kamer te hangen. Tegenwoordig is er van alles mogelijk om foto's te herstellen en te vernieuwen. Hierdoor kun je oude foto's nieuw leven inblazen en kunnen jullie samen over herinnering met betrekking tot deze foto praten. 

Al eens gedacht om een mooie oude foto om te zetten naar een digitale foto en deze laten bedrukken op een bepaald product, denk bijvoorbeeld een een mok met foto, een tegeltje met foto, of een ander mooi fotocadeau? Bekijk de allerleukste cadeaus op deze website en maak een cadeau persoonlijk!

 

Huwelijkscadeau

Een huwelijkscadeau is één van de belangrijkste cadeaus die je in je leven kunt krijgen" Dit omdat het huwelijk heilig is en een heel belangrijke gebeurtenis in je leven is. Je bent blij om te trouwen met de liefde van je leven en wilt dit zo goed als mogelijk vieren. Alle cadeaus die je krijgt zijn welkom. Omdat veel mensen dit ook een belangrijke gebeurtenis vinden geven ze graag een goed huwelijkscadeau. Wanneer je zelf gaat trouwen dan wil je graag veel leuke cadeaus krijgen. Het is spannend om met je bruiloft cadeaus te ontvangen! Sommige mensen vragen ook specifiek geld voor hun huwelijk om dit cadeau te geven aan een goed doel. Dit komt niet vaak voor maar is wel een heel goed initiatief.

Vind jij het ook belangrijk om een leuk huwelijkscadeau te geven? Dat is logisch want het huwelijk is echt een heel belangrijke gebeurtenis. Ga dan ook op zoek naar een zo leuk als mogelijk huwelijkscadeau! Je kunt dit vinden waar je wilt. In de gewone winkel of via online shoppen. Het kan best moeilijk zijn om een goed cadeau te kopen voor een bruiloft. Eerlijk gezegd vragen ook veel mensen om donaties voor bijdrage aan hun huwelijksreis of ander groot cadeau. Het geven van geld kan dus ook zeker een goed huwelijkscadeau zijn.

 

Huwelijkscadeau bij PrachtigKado

Wil je geen geld geven voor het huwelijk? Er is dan keuze genoeg. Misschien wel zo veel keuze dat je haast niet weet wat je moet kiezen. Gelukkig maar kun je kiezen uit zoveel verschillende dingen. Het is natuurlijk ook allemaal erg afhankelijk van hoeveel geld je zelf wilt uitgeven. Voor een ieder budget is er wel wat leuks te vinden. Een ieder kan daarom goed slagen zowel met een laag als hoog budget. Je kunt gelukkig bij een huwelijkscadeau alle kanten op. Geld geven, cadeaubon of uniek cadeau. Jij weet zelf het beste waar het stel op zit te wachten. Verras ze daarom met een leuk passend cadeau. Succes!

Het perfecte kraamcadeau met naam
Voor elke gelegenheid is een passend cadeau te vinden binnen onze webwinkel. Zo ook voor een gebroorte bieden wij een breed scala persoonlijke cadeaus aan. Zo kan je bovenin onze webwinkel zoeken op een kraamcadeau, bijvoorbeeld op een tutpopje met naam, een badcape met naam, een badjas met naam maar ook vind je de categorie terug met alle kraamcadeaus. 

Zo is het bij bepaalde cadeaus mogelijk om deze te laten voorzien van prachtig borduurwerk en soms zelf een mooie afbeelding. Zo kan je een prachtig kraampakket samenstellen maar ook is het mogelijk om een kraamcadeau met naam direct te laten versturen aan bijvoorbeeld de kersverse ouders! Maak iemand blij met een persoonlijk kraamcadeau van PrachtigKado!


Meer informatie

Altijd persoonlijk advies van één van onze medewerkers!

Wij werken van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur en zijn bereikbaar middels onderstaande gegevens. Ons team helpt je graag verder!

Algemene vragen en lopende bestellingen:

(E-mail) info@prachtigkado.nl
(Telefoon) +31553602927
(Offerte)  offerte@prachtigkado.nl

Wij staan je graag te woord!

Contactgegevens

Klantenservice
(E)  info@prachtigkado.nl
(T)  +31553602927

PrachtigKado.nl
Vissenstraat 28
7324 AL Apeldoorn (GE - NL)

IDGift B.V.
KVK: 57843333
BTW nr: NL852760723B01
IBAN: NL30BUNQ2034561139
BIC nummer: BUNQNL2A

PrachtigKado.nl Facebook   PrachtigKado.nl Twitter   PrachtigKado.nl Linkedin   PrachtigKado.nl Instagram

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
PrachtigKado

Beoordelingen

Copyright © 2010-2019 | PrachtigKado.nl / PrachtigKado | Alle rechten voorbehouden.