Handgemaakt vanaf 1 stuk
Gratis verzenden in NL vanaf €75,-
Sinds 2010 altijd persoonlijk
Populair /

Vaderdag (Tip)

Vaderdag cadeau | Het perfecte cadeau voor Vaderdag 2018!

Zondag 18 juni is het Vaderdag, het moment om vaders eens te verrassen met een cadeau. Wij bezorgen op zaterdag ook uw Vaderdag cadeau! Op deze pagina komt u de meest originele Vaderdag cadeaus tegen welke met een afbeelding of een unieke tekst gemaakt kunnen worden! Een ontzettend origineel en persoonlijk cadeau!  Bijvoorbeeld een badjas met zijn naam erop geborduurd of een mooie koffiemok met een mooie foto erop? Alle Vaderdag cadeaus worden binnen 24 uur afgeleverd en gratis bedrukt!

Binnen 24 uur thuisbezorgd | Gratis opdruk | Goedkoopste van Nederland!Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
13,95 21,95 inc. BTW en bedrukking
7,95 17,95 inc. BTW en bedrukking
19,95 30,95 inc. BTW en bedrukking
13,95 24,95 inc. BTW en bedrukking
9,45 14,45 inc. BTW en bedrukking
7,95 17,95 inc. BTW en bedrukking
25,95 55,95 inc. BTW en bedrukking
8,85 15,85 inc. BTW en bedrukking
9,95 19,95 inc. BTW en bedrukking
13,40 25,40 inc. BTW en bedrukking
16,50 28,50 inc. BTW en bedrukking
24,95 43,95 inc. BTW en bedrukking
147,50 249,95 inc. BTW en bedrukking
11,95 22,95 inc. BTW en bedrukking
   1  2  

Vaderdag cadeau:


Op zoek naar een leuk cadeau voor Vaderdag (voor 18 juni), dan bent u hier op het juiste adres! Een Vaderdag cadeau kunt u hier helemaal naar uw eigen smaak personaliseren! Eens per jaar is het tijd om vader eens goed in het zonnetje te zetten. Dat lukt het best met een persoonlijk cadeautje. Hier vindt u een selectie van de leukste vaderdag cadeaus deze zijn met een quote of foto persoonlijk te maken. Een vaderdag cadeau zelf maken is nog nooit zo eenvoudig geweest! Maak nu een Vaderdag cadeau met korting
 

Vaderdag cadeau bestellen:


Een cadeau voor vaderdag
Wanneer vaderdag nadert, zal je je af gaan vragen, wat je aan vader moet geven. Nu is het wel van belang of je uit een groot gezin komt of dat je enigst kind bent. Wanneer je met meerderen bent en eventueel ook nog kleinkinderen, kan je samen wat aan vader geven. Omdat je vader regelmatig bezoekt, hoor je vaak wel wat hij graag zou willen hebben. Weet hij het niet en ook heb je het ook niet op kunnen maken uit de vele gesprekken, is dat vaak toch moeilijk. Indien oma nog leeft, kan je het ook aan oma vragen. Ook zij zal vaak niet weten wat hij nog zou willen hebben. Het belangrijkste voor hem zal de samenkomst van zijn gezin zijn. Hij zal het gelukkigst zijn wanneer hij ziet dat het met iedereen goed gaat en dat ze het onderling allemaal goed met elkaar kunnen vinden. Toch zal er wat voor vaderdag gegeven worden. Wanneer je met meerderen bent, kan je een mooie foto laten maken van de kinderen en kleinkinderen, als die er zijn. Daarvoor zal vaak de oudste alles regelen. 

Afspraken
Wanneer je samen hebt besloten een familiefoto te laten maken, zal er een afspraak met een goede fotograaf gemaakt worden. Je zal daarvoor eerst een datum moeten vastleggen en de tijd. Ook de plaats moet worden vastgelegd. Wanneer de datum van samenkomst is genaderd en iedereen is aanwezig dan kan de foto gemaakt worden. De fotograaf zal de foto zodanig maken dat iedereen er goed opstaat en zal de foto, indien nodig, achteraf bewerken. De foto die ingelijst is, zal dan met vaderdag worden gegeven, zodat hij trots kan zijn op zijn gezin. De ingelijste foto zal een belangrijke plaats in huis krijgen zodat hij voor iedereen goed te zien zal zijn. Hij is trots op zijn gezin.

Andere cadeaus voor vaderdag
Er kunnen veel verschillende cadeaus voor vaderdag gegeven worden. Het is niet noodzakelijk dat ze kostbaar zijn. Hij zal net zo blij zijn met een klein cadeautje van zijn kleinkind als van een kostbaar cadeau van zijn zoon of dochter. Je kan daarbij denken aan een tegeltje met een afbeelding, een mok met afbeelding, badjas met foto enzovoort. Het gaat bij vaderdag vooral om het gebaar en niet om het cadeau. Het samenzijn met zijn gezin is het belangrijkste. 
 

Vaderdag cadeau maken, meer informatie:


Het laten maken van een geweldig cadeau voor Vaderdag is erg eenvoudig via onze webwinkel. Zo heeft u niet alleen een ruime keuze uit vele verschillende cadeautjes, ook heeft u de mogelijkheid tot het zelf maken van een eigen cadeautje of wij helpen u graag verder. Zo kunt u hierboven een geweldige keuze maken uit bijvoorbeeld een prachtige bedrukte mok, een mooie zachte badjas met zijn naam erop of een ander prachtig cadeau. Zo heeft u hierboven een prachtige keuze uit vele verschillende cadeautjes welke eigenlijk vrijwel binnen elk budget vallen. Hieronder leest u meer informatie over Vaderdag zelf en kunt u enkele leuke teksten terugvinden die veel tijdens Vaderdag gebruikt worden, bijvoorbeeld op een leuk bijpassend kaartje, op facebook maar ook op bedrukte artikelen.
 

Vaderdag cadeau, enkele inspirerende teksten (spreuken):


Bekijk hieronder enkele leuke spreuken, pakkende teksten en leuke gedichtjes over Vaderdag. Deze leuke teksten zijn erg leuk voor op producten en andere gerelateerde artikelen voor Vaderdag. Bestel nu uw eigen Vaderdag cadeau met één van deze leuke bijpassende teksten.

- Lieve papa, ik hou van jou! Daarom dit leuke cadeautje speciaal voor Vaderdag.
- Lieve papa, ik hou van jou.
- Je bent de meest bijzonderste vader van de hele wereld.
- Lieve papa, je bent de beste papa ter wereld.
- Ik hou van je papa, vandaar dit leuke cadeautje
- Eindelijk is het dan de dag
dat ik je eens verwennen mag.
Ik heb er weken op gewacht,
en een leuk plannetje bedacht.
Vandaag hoef je eens niet te zorgen,
dat bewaar je maar voor morgen.
Blijf maar lekker lui vandaag
want verwennen doe ik graag.
Ik was wel af en help je goed,
want ik weet heus wel hoe dat moet.
En ik wens je een prettig feest,
en een luie dag het allermeest!
- Liefste papa,
Toen ik jonger was hadden we wel eens strijd,
maar dat had te maken met mijn leeftijd.
Weet dat ik altijd van je heb gehouden,
en dat ik je in alles kan vertrouwen.
Je bent mijn enige vader en de liefste op aarde.
Ik schat je met de dag meer op waarde.
- Bloemen voor mijn vader
Een bloem voor iedere nacht.
Bloemen waarmee ik zeg pap, ik hou van jou
- Papa, sterke papa,
Papa kom eens hier
ik heb een klein lief gedichtje
voor jou op dit stukje papier

Lieve papa
Ik weet dat jij veel doet
en wat je doet is altijd goed
Papa, ik ben heel erg blij
met zo'n super-papa als jij
- Mijn vader is de beste
Een man van weinig woorden
Toch staat hij altijd voor ons klaar
En nu het Vaderdag is vandaag
Staan wij allen paraat
Een kaartje en een fles
Hij wuift het weg
Maar zijn geluk is nu oprecht
Omdat we er allen zijn
En dat vindt hij bijzonder fijn
Hij heeft dit alles wel verdiend
Hij is onze pa 
En bovendien onze beste vriend
- Lieve papa, je bent de beste vader ter wereld.
- Lieve papa, ben je nu ook eens een goede papa.
- Je bent de allerliefste papa van de hele wereld.
- Papa, ik lijk steeds meer op jou, grapje!

Vaderdag, de geschiedenis:
Vaderdag is een feestdag ter ere van vaders, waarbij hun vaderschap, vaderlijke plichten en de invloed van vaders in de samenleving wordt gevierd. In veel landen wordt het gevierd op de derde zondag in juni. Het feest komt voort uit de voorafgaande Moederdag (bron: wikipedia). In 2015 valt Vaderdag in België op 14 juni en in Nederland op 21 juni (bron: wikipedia).

Vaderdag is een feestdag ter ere van vaders, waarbij hun vaderschap, vaderlijke plichten en de invloed van vaders in de samenleving worden gevierd. In veel landen wordt het gevierd op de derde zondag in juni. Het feest komt voort uit de voorafgaande moederdag. Heeft u vragen over het laten maken van het perfecte Vaderdag cadeau, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via onderstaand telefoonnummer of door een e-mail te sturen naar vaderdag-cadeau@prachtigkado.nl. Verras nu je eigen vader met een prachtig Vaderdag cadeau! Veel plezier met het personaliseren van een Vaderdag cadeau. 
 

Vaderdag cadeau maken:


Een vaderdag cadeau maken dat kan via onze webwinkel, zo kunt u binnen enkele stapjes eenvoudig uw eigen cadeau gaan maken. Zo kunt u denken aan een fantastische foto van vader en dochter of vader en zoon op een bijzondere mok of een mooie tekst op een badjas. Er zijn talloze leuke ideeën te bedenken hoe u uw eigen vaderdag cadeau kunt gaan maken. Al eens gedacht om een mooie mok met foto te maken, een mooi tegeltje met een spreuk die echt bij hem past of een heerlijk zachte badjas met naam? Er zijn talloze leuke artikelen te bedenken voor het maken van een vaderdag cadeau.
 

Vaderdag cadeau baby:


De eerste voetafdrukjes, zijn of haar eerste handjes in gips of een leuke tekening vereeuwigen op een fantastische mok of een ander mooi product? Er zijn ontzettend veel leuke Vaderdag cadeautjes te bedenken, zeker wanneer u hem eens goed wilt verrassen met wat de kleine gemaakt heeft. 
 

Vaderdag cadeau top 10:


Wij hebben een top 10 gemaakt met de meest originele Vaderdag cadeaus, hieronder geven we de top 10 nog een keer weer. Door op één van de links te klikken kunt u uw eigen Vaderdag cadeau gaan maken.

- Badjas met naam
- Badlaken met naam
- Mok met foto
- Vliegles Teuge
- Kussensloop met foto
- Tegeltje maken
- Sleutelhanger met foto
- Snijplank met foto
- Schort met foto
- Muismat met foto

Voor meer informatie over het bedrukken en maken van een fantastisch Vaderdag cadeau kunt u contact met ons opnemen via onderstaand telefoonnummer of u kunt ons bereiken via info@prachtigkado.nl. Wij wensen u alvast heel veel plezier met het maken en het geven van het perfecte Vaderdag cadeau.
 

Vaderdag cadeau, een fotocadeau!


Geef nu een fotocadeau als Vaderdag cadeau, hiermee wordt bedoeld een bijzodnere foto te laten maken op bijvoorbeeld een mok, een tegeltje of een ander mooi product. Hierboven vindt u de meest bestelde Vaderdag cadeaus welke met een afbeelding of met een tekst gemaakt kunnen worden. Het maken van zo'n prachtig Vaderdag cadeau is overigens erg eenvoudig, tijdens het bestellen kunt u uw wensen aangeven om vervolgens aan te slag te gaan! Alle Vaderdag cadeaus worden binnen 24 uur afgeleverd! Veel plezier met het geven en het maken van uw eigen gemaakte Vaderdagcadeau.
 

Fotocadeau als Vaderdag cadeau:


Voor Vaderdag een leuk cadeautje nodig? Al eens gedacht aan het maken van een fotocadeau voor deze leuke dag? Zo heeft u binnen onze webwinkel een geruime keuze met talloze leuke en inspirerende cadeau ideeën welke ontzettend gaaf zijn als Vaderdag cadeau. Wanneer u van plan bent om een leuk Vaderdag cadeau te maken dan kunt u dit doen met een extra korting! Veel plezier met het maken van uw fotocadeau als Vaderdag cadeautje!
 
Vaderdag cadeau tips:

Tips voor een leuk vaderdagcadeau!
Als kind kan het erg lastig zijn om een leuk cadeautje voor je vader te bedenken dat je hem op vaderdag kan schenken. Zeker als je al wat ouder bent en flink wat vaderdagen mee hebt gemaakt kan het lastig zijn om nog iets origineels te bedenken. Weet jij ook niet wat je jouw vader moet geven voor vaderdag? Lees dan vooral snel verder!

1. Geef een geschenkset
Een geschenkset is een heel geschikt cadeau om te geven voor vaderdag. Het is namelijk al mooi ingepakt en er zitten vaak lekkere dingen bij als een parfummetje, douchegel of deodorant. Als je echt niet weet wat je voor je vader kopen moet is een geschenkset dus altijd wel een goede keuze. 

2. Doe een uitje met hem
Wat quality time tussen vader en kind is nooit mis met vaderdag. Maar wat moeten jullie dan gaan doen? Je kunt van alles met je vader gaan doen op of rondom vaderdag. Maar probeer wel iets te doen dat in jullie gemeenschappelijke interesse is. Dat kan variëren van een dagje naar een museum, wandelen tot iets stoers als een slipcursus of rijden in een mooie auto. Het is extra leuk als je jouw vader verrast met iets dat hij een keer terloops benoemd heeft. Zo maak je het extra bijzonder. 

3. Verwen hem vooral
Vaderdag is de dag waarop je vader geprezen wordt met het feit dat hij vader is. Laat hem dus vooral lekker genieten deze dag. Verzorg hem een heerlijk ontbijtje op bed met alles dat hij lekker vindt, zorg dat de krant alvast klaarligt en zorg ervoor dat hem de gehele dag niets ontbreekt. 

4. Geef een persoonlijk cadeau
Natuurlijk is het allerleukste cadeau om te krijgen iets dat speciaal voor jou gemaakt is (Vaderdag cadeau 2017 / Vaderdag cadeau tips). Op deze manier voelt het cadeau echt voor jou, is het bijzonder en lijkt het alsof er veel tijd in is gestoken. Geef je vader dus een persoonlijk cadeau. Dit kan gaan van een mooi samengesteld fotoalbum tot een leuke mok waar een foto van jullie samen op staat. Het klinkt veel werk, maar dat valt vaak best wel mee. Het eindresultaat is in ieder geval vaak prachtig.
 

Vaderdag cadeau maken


Maak zelf een persoonlijk en origineel cadeau voor Vaderdag!
Wil je je vader dit jaar voor Vaderdag iets geven dat origineler en persoonlijker is dan wéér een fles wijn of het zoveelste paar sokken, maar ben je ook weer net iets te oud om een tekening voor hem te maken? In dat geval is er goed nieuws! Je eigen Vaderdag cadeau maken kan namelijk ook nog op vele andere manieren.


Een persoonlijke sporthanddoek voor je vader.
Is je vader een sportief type of zou hij dit al dan niet op doktersadvies eigenlijk moeten zijn? Geef hem dan ter motivatie om aan het sporten te gaan een gave sporthanddoek. Uiteraard niet zomaar een handdoek, maar één in zijn favoriete kleur én met zijn eigen naam erin geborduurd. Heeft je vader een favoriete sport waarbij hij de handdoek goed kan gebruiken? Verwerk dan ook een logo van deze sport in de handdoek. 
 

Vaderdag cadeau 2018Een origineel schort voor Vaderdag.
Is de favoriete sportplaats van je vader niet de fitnessruimte maar de keuken? Dan kan je hem in plaats van een sporthanddoek ook een schort geven. Kies zijn favoriete kleur en laat zijn naam in het keukenschort borduren. Je kan bovendien ook nog een (korte) complimenteuze of juist plagerige tekst toevoegen.

En een bijpassende koksmuts?
Wil je je vader een complete koksuitrusting geven? Voeg dan ook een koksmuts aan het cadeaupakket toe. In plaats van zijn naam kan je deze muts ook bedrukken met een foto of tekening. Deze afbeelding mag je helemaal zelf kiezen. Kies bijvoorbeeld een foto van zijn favoriete tv-kok of een geinige karikatuur van je vader als kok.


Keukengerei speciaal voor je vader
Om het plaatje compleet te maken, kan je naast de koksuitrusting ook het keukengerei van je vader helemaal op hem afstemmen. Zo kan je hem bijvoorbeeld een met een foto bedrukte snijplank geven. Kies voor extra snijmotivatie voor je vader bijvoorbeeld voor een afbeelding van zijn favoriete gerecht waar hij graag zijn mes in zou willen zetten.
 

Vaderdag cadeau 2018, iets heel anders


Of iets compleet anders
Een badjas, mok, bidon of autovlag: er is nog veel meer keus en het mooie is dat je al deze producten van een eigen opdruk kan voorzien zodat het echt een cadeau voor jóuw vader is!


Vaderdag cadeau Vragen over een Vaderdag cadeau? Bel op: 055-3602927

Persoonlijk cadeau van PrachtigKado

Is er binnenkort iemand jarig om wie je veel geeft? Dan wil je natuurlijk een persoonlijk cadeau aan diegene geven. Dit is niet altijd even eenvoudig. Sommige mensen hebben alles al of je ideeën zijn na al die jaren van originele cadeaus geven misschien al op. Hier lees je een aantal ideeën voor originele en persoonlijke cadeaus.

 

De sleutelhanger met foto

De alleszeggende ketting of sleutelhanger met foto
Een tijdloos maar altijd origineel en persoonlijk cadeau is een ketting met een boodschap. Denk hierbij aan een hangertje waar je iets in laat graveren. In dit hangertje

kun je je naam laten graveren of juist een leuke, lieve en persoonlijke boodschap die je echt speciaal voor die ene persoon geschreven hebt. Wat betreft het uiterlijk van de ketting laat je afhangen van de persoon. Houd die persoon van vrolijke en uitbundige kleuren en vormen, of juist meer van modieuze eenvoud. Bij iedere juwelier kun je een hanger laten graveren, afhankelijk van de grote van je hanger. Ook kan het ontzettend leuk zijn om een mooie hanger (of sleutelhanger met foto) te laten voorzien van een naam, voor meer informatie over leuke naamcadeaus kan je hierboven zoeken in de zoekfunctie om op zoek te gaan naar het perfecte cadeau!

Video vol herinneringen
Tegenwoordig zijn er veel verschillende video bewerkingsprogramma's. Hiermee kun je heel eenvoudig een video maken zoals jij hem wilt zien. Neem bijvoorbeeld mooie foto's of leuke video's van de persoon en zet zijn of haar favoriete muziek eronder. Een liedje kopen is niet duur en het bewerkingsprogramma is gratis. Hierdoor heb een lowbudget oplossing voor een ontzetten persoonlijk en onvergetelijk cadeau. Bonus: je kunt deze video ook op een dvd zetten en op een beamer of televisiescherm afspelen, waardoor je een bioscoop effect krijgt!

 

 

Persoonlijk cadeau, een fotocadeau!

Oude foto in een nieuw jasje
Misschien heeft de persoon in kwestie wel een foto van zichzelf die hij of zij erg mooi vind. Helaas vergaan oude foto's met de jaren een beetje en worden ze minder mooi. Sommige foto's zijn van klein formaat, te klein om mooi in de kamer te hangen. Tegenwoordig is er van alles mogelijk om foto's te herstellen en te vernieuwen. Hierdoor kun je oude foto's nieuw leven inblazen en kunnen jullie samen over herinnering met betrekking tot deze foto praten. 

Al eens gedacht om een mooie oude foto om te zetten naar een digitale foto en deze laten bedrukken op een bepaald product, denk bijvoorbeeld een een mok met foto, een tegeltje met foto, of een ander mooi fotocadeau? Bekijk de allerleukste cadeaus op deze website en maak een cadeau persoonlijk!

 

Huwelijkscadeau

Een huwelijkscadeau is één van de belangrijkste cadeaus die je in je leven kunt krijgen" Dit omdat het huwelijk heilig is en een heel belangrijke gebeurtenis in je leven is. Je bent blij om te trouwen met de liefde van je leven en wilt dit zo goed als mogelijk vieren. Alle cadeaus die je krijgt zijn welkom. Omdat veel mensen dit ook een belangrijke gebeurtenis vinden geven ze graag een goed huwelijkscadeau. Wanneer je zelf gaat trouwen dan wil je graag veel leuke cadeaus krijgen. Het is spannend om met je bruiloft cadeaus te ontvangen! Sommige mensen vragen ook specifiek geld voor hun huwelijk om dit cadeau te geven aan een goed doel. Dit komt niet vaak voor maar is wel een heel goed initiatief.

Vind jij het ook belangrijk om een leuk huwelijkscadeau te geven? Dat is logisch want het huwelijk is echt een heel belangrijke gebeurtenis. Ga dan ook op zoek naar een zo leuk als mogelijk huwelijkscadeau! Je kunt dit vinden waar je wilt. In de gewone winkel of via online shoppen. Het kan best moeilijk zijn om een goed cadeau te kopen voor een bruiloft. Eerlijk gezegd vragen ook veel mensen om donaties voor bijdrage aan hun huwelijksreis of ander groot cadeau. Het geven van geld kan dus ook zeker een goed huwelijkscadeau zijn.

 

Huwelijkscadeau bij PrachtigKado

Wil je geen geld geven voor het huwelijk? Er is dan keuze genoeg. Misschien wel zo veel keuze dat je haast niet weet wat je moet kiezen. Gelukkig maar kun je kiezen uit zoveel verschillende dingen. Het is natuurlijk ook allemaal erg afhankelijk van hoeveel geld je zelf wilt uitgeven. Voor een ieder budget is er wel wat leuks te vinden. Een ieder kan daarom goed slagen zowel met een laag als hoog budget. Je kunt gelukkig bij een huwelijkscadeau alle kanten op. Geld geven, cadeaubon of uniek cadeau. Jij weet zelf het beste waar het stel op zit te wachten. Verras ze daarom met een leuk passend cadeau. Succes!

Het perfecte kraamcadeau met naam
Voor elke gelegenheid is een passend cadeau te vinden binnen onze webwinkel. Zo ook voor een gebroorte bieden wij een breed scala persoonlijke cadeaus aan. Zo kan je bovenin onze webwinkel zoeken op een kraamcadeau, bijvoorbeeld op een tutpopje met naam, een badcape met naam, een badjas met naam maar ook vind je de categorie terug met alle kraamcadeaus. 

Zo is het bij bepaalde cadeaus mogelijk om deze te laten voorzien van prachtig borduurwerk en soms zelf een mooie afbeelding. Zo kan je een prachtig kraampakket samenstellen maar ook is het mogelijk om een kraamcadeau met naam direct te laten versturen aan bijvoorbeeld de kersverse ouders! Maak iemand blij met een persoonlijk kraamcadeau van PrachtigKado!


Meer informatie

Altijd persoonlijk advies van één van onze medewerkers!

Wij werken van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur en zijn bereikbaar middels onderstaande gegevens. Ons team helpt u graag verder!


(E)  info@prachtigkado.nl
(T)  +31553602927

Contactgegevens

Klantenservice
(E)  info@prachtigkado.nl
(T)  +31553602927

PrachtigKado.nl
Laan van de Leeuw 14
7324 BD Apeldoorn (GE - NL)

IDGift B.V.
KVK: 57843333
BTW nr: NL852760723B01
IBAN: NL37INGB0007285412
BIC nummer: INGBNL2A

         

Beoordelingen

Copyright © 2010-2017 | PrachtigKado.nl / PrachtigKado | Alle rechten voorbehouden.