Thermosfles bedrukken

Thermosfles bedrukken met een eigen tekst, foto of logo. Gratis drukwerk en binnen 24 uur thuisbezorgd.

Artikelnummer

16092 

Levertijd

Voor 14:00 besteld is vandaag verzonden

€ 16,95
Prijs per stuk incl. BTW en opdruk

 

Aantal: 
Bestellen

Thermosfles bedrukken


Zoek je een cadeautje voor iemand die vaak onderweg is? Of misschien iemand die graag wandelt? Dan is zo'n mooie thermosfles een supergeschenk! De drank blijft lekker warm tijdens het reizen. Maar nog leuker is een thermosfles met een persoonlijke opdruk! Ontwerp een eigen thermosfles met foto's, teksten en afbeeldingen.
 

Productinformatie van de thermosfles:

  • Inhoud: 450 ml
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Aluminium
  • Vaatwasbestendig
 

Drukwerkmogelijkheden:

  • Bedrukbaar gebied thermosfles: 17 cm x 8 cm
  • Full color teksten, foto's en logo's
  • Gepersonaliseerde thermosflessen in een grote oplage ook mogelijk
 

Thermosfles met foto's bedrukken?

Ben je op zoek naar een leuk origineel en persoonlijk cadeau? Is de ontvanger veel onderweg of dol op zijn koffie of thee to go? Bestel dan zo'n prachtige thermosfles met eigen bedrukken! De thermosfles is te personaliseren met jouw eigen afbeeldingen en teksten.  Denk bijvoorbeeld aan een leuke tekst met een mooie foto! Of wat dacht je van je favoriete quote op deze thermosfles? Een thermosfles met eigen foto en tekst is een geweldig geschenk voor vele gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan verjaardagen, maar ook voor iemand met een nieuwe baan! Geef iemand een prachtig persoonlijk geschenk en geef zo'n mooie gepersonaliseerde thermosfles cadeau. Of gaat een collega jullie verlaten? Zet dan een leuke groepsfoto met een mooie tekst op deze thermosfles! Een thermosfles met jouw eigen ontwerp is altijd een goed geschenk. Maar ook voor jezelf is het een geweldig product. Wil jij iets speciaals en unieks? Bestel dan deze leuke thermosfles met jouw eigen ontwerp! Klik dus snel op de personaliseren knop en maak een prachtig ontwerp. Wij bedrukken de thermosfles met jouw ontwerp. Heb je verder nog vragen? Neem dan snel contact op met onze klantenservice. Zij beantwoorden graag alle vragen over het bedrukken van een thermosfles met jouw eigen ontwerp!

Een thermosfles is onmisbaar voor een picknick, maar veel mensen nemen hem ook mee naar hun werk, of dat nu buiten is of op kantoor. Een thermosfles bedrukken is daarom een goed idee. Je naam, bedrijfsnaam of logo wordt op die manier vaak bekeken en opgemerkt. Thermosflessen zijn van zichzelf al mooie voorwerpen, en het is geen slecht idee om daarmee geassocieerd te worden. Zoals je weet gaat dat onbewust en werkt het als een goede reclame. Een thermosfles is een leuk cadeau om te krijgen en kan daarom bijzonder goed werken als relatiegeschenk. In een kerstpakket kan het de aandachttrekker zijn. 

Thermosflessen bestaan al heel lang en zullen blijven bestaan, want hun functie is simpel maar essentieel. Het warm of juist koud houden van dranken maakt het verschil tussen een lekker kopje warme koffie, of lauwe. En in het geval van koud tussen een fris glas limonade of iets dat je liever niet drinkt. Het mechanisme is net zo simpel als dat het ingenieus is: door een dikke laag isolatie blijft de temperatuur lange tijd constant. Dat is de reden dat een thermosfles zo omvangrijk is vergeleken met zijn inhoud, en dat is voor jou handig. Zo heb je namelijk een mooi oppervlak om te laten bedrukken. Bedenk gauw een leuk ontwerp, bijvoorbeeld met opvallende letters in hippe kleuren.

Een thermosfles is een goed relatiegeschenk, maar je kunt ook andere gelegenheden bedenken waarbij je een bedrukte thermosfles zou willen hebben. Denk maar eens aan bijeenkomsten, vergaderingen of voorstellingen. Er wordt altijd koffie en thee geschonken uit thermosflessen: een geweldige manier om reclame te maken. Laat er eens één of twee bedrukken. Dat is niet duur, je hebt een paar goede thermosflessen en je kunt het uitproberen. Je zult zien dat er een bepaald psychologisch effect van uitgaat. Grote bedrijven hebben meerdere thermosflessen nodig, een kleiner bedrijf minder. Thermosflessen bedrukken kan voordelig in elke hoeveelheid.

Aantal

Prijs per stuk incl. BTW en opdruk (incl. btw)

1 of meer

€ 16,95

5 of meer

€ 16,95  € 15,95

10 of meer

€ 16,95  € 14,95

50 of meer

€ 16,95  € 14,45

100 of meer

€ 16,95  € 13,95

200 of meer

€ 16,95  € 13,70

250 of meer

€ 16,95  € 13,45

500 of meer

€ 16,95  € 13,20