Textiel bedrukken en borduren

Je eigen badtextiel laten personaliseren met naam of logo, hoe leuk is dat! Dit originele en persoonlijke cadeau bieden wij aan in verschillende formaten en kleuren. Van gastendoek tot douchelaken en van sporthanddoek tot strandlaken. Ben je een zakelijke klant en ben je op zoek naar een groter aantal handdoeken met bedrijfslogo, dan kunnen wij jou voorzien van een mooie set voor een zeer leuke prijs!  Textiel borduren met een naam of logo?

Geef nu één van de meest originele cadeaus, namelijk een handdoek of badlaken met eigen naar of logo! Wij bieden verschillende maten aan. Van een kleine handzame sporthanddoek tot aan groot XL strandland. Elke variant badlaken kunnen wij voorzien van een naam, tekst of bedrijfslogo. Onze luxe badlakens zijn 500 grams per m2, heerlijk in gebruik!

Badlakens en handdoeken borduren:
Wij borduren naast onze badlakens ook  handdoeken in een ander formaat. Onder het kopje handdoeken vind je dezelfde kwaliteit handdoek maar dan in de maat 50x100 cm. Al onze textielrpoducten worden geborduurd met professionele machines. Door machinaal te borduren is het mogelijk om ze per stuk maar ook in grotere aantallen te voorzien van een naam of logo. 

Wij borduren al jaren handdoeken en badlakens voor particulieren en voor bedrijven. Met onze borduurtechniek is het mogelijk om logo's in verschillende kleuren perfect op onze producten te borduren. Enkele stuks en kleine aantallen kunnen wij vaak dezeflde dag nog verzenden. Grotere aantallen kunnen wij ook binnen enkele dagen afleveren. Onze badlakens hebben zijn van 500 grams kwaliteit, hierdoor zijn onze producten geschik voor zeer intensief gebruik, ook met eigen borduurwerk. Het geven van een badlaken als huwelijkscadeau  is zeer geschikt! Je kunt er voor kiezen om de namen van het echtpaar, de datum en daaronder een setje ringen te laten borduren.  Dus ben je op zoek naar een geperosnaliseerde set badlakens? Geef jouw wensen door en wij zullen een zorgen dat het in perfecte staat wordt afgeleverd. Al onze producten worden geborduurd met de Madeira voor het mooiste eindresultaat. 

We bieden keuze uit verschillende kleuren garen en lettertypes. En zit jouw lettertype of kleur garen er niet bij? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken welke mogelijkheden er nog meer zijn. De prijzen die wij aanbieden zijn per stuk, inclusief borduring en inclusief btw. Bij aankoop vanaf 2 stuks bieden wij een leuke korting aan. Daarnaast rekenen wij geen instel- of opmaakkosten waardoor de prijs, ook bij enkele stuks, laag blijft. 

Textiel als cadeau:

Een geborduurd badlaken is een van de meest bestelde artikelen op onze webshop. Niet alleen een heel leuk cadeau om te geven, maar ook heel praktisch! Mocht je nog aanvullende vragen hebben over onze producten, dan helpen wij jou graag verder! Je kan aan e-mail sturen naar info@prachtigkado.nl of je kunt ons bereiken op 055-3602927.
 

Badlaken met naam personaliseren:

Een badlaken met naam is een waanzinnig leuk cadeau! Maar misschien is deze maat te groot en wil je een iets kleinere variant voor tijdens het sporten? Wij bieden daarom speciale sporthanddoeken aan. Door de speciale afmeting is de handdoek ideaal om te gebruik voor- tijdens en na het sporten. 
 
Textiel met logo borduren?
Is jouw sportteam kampioen geworden? Geef dan aan het hele team een prachtig badlaken cadeau. Elk badlaken kan voorzien worden van een jullie clublogo en een eigen naam. Zo heeft iedereen binnen jullie team een eigen exemplaar!

Heb je nog vragen over onze badlakens? Neem dan snel contact op met onze klantenservice! Wij helpen jou graag verder!