Met passie gemaakt
  Gratis verzending in NL vanaf €49,-
Meer dan 175.000 klanten
Bedrijven /

Telefoon & Tabletcases

Telefooncases en tabletcases met foto


Op zoek naar goede bescherming voor je telefoon of tablet? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Geef nu één van de meest bijzondere telefooncases van Nederland aan iemand cadeau, bijvoorbeeld met je eigen afbeelding erop! Zo vindt je hieronder de leuke telefooncases welke je kunt bedrukken met een leuke tekst, foto, logo of een combinatie van beiden. Voor verschillende telefoons en tabletmerken hebben wij prachtige cases beschikbaar welke je helemaal naar je eigen wensen kunt gaan personaliseren. Een telefooncase met foto is niet alleen handig voor in gebruik en zorgt voor minder krassen, ook kan dit het perfecte cadeautje zijn voor iemand die net een nieuwe telefoon of tablet heeft gekregen. Op verjaardagen en andere gelegenheden doet de telefooncase met foto het ook erg goed! Veel plezier met het personaliseren van uw eigen telefooncase met foto!


Weergave:
 


Bezig met laden...

Telefooncase met foto, meer informatie:
Hierboven bieden wij enkele prachtige telefooncases aan welke aan de achterkant voorzien kan worden van een leuke afbeelding, een logo of een tekst met een afbeelding. De telefooncases die je hierboven ziet zijn gemaakt van kunststof en van rubber welke je helemaal naar je eigen smaakt kunt gaan maken. Elk gewenste afbeelding (je ontwerp) kan gemaakt worden op de telefooncase. Wat ook veel gedaan wordt is om een leuke tekst erop te laten maken, bijvoorbeeld een leuke spreuk. Hieronder vindt je enkele leuke teksten terug (wijsheden) die veel gemaakt worden in combinatie met een mooie afbeelding.
 

Telefooncase met foto, enkele wijsheden voor op de case:


- Laat de zaken niet op hun beloop. (Telefooncase met foto en deze wijsheid)
- Doe wat je moet doen op het juiste moment dat het moet worden gedaan.
- Vrees niet te zeggen “ik weet het niet” en “het spijt me”.
- Kijk minstens eenmaal per jaar naar het ochtendgloren. (Telefooncase met foto en deze wijsheid)
- Kijk de mensen recht in de ogen.
- Zeg vaak “als het je belieft” en “dank je”.
- Geef minder uit dan je verdient.
- Behandel anderen zoals je zou willen dat zij jou behandelen.
- Leer geheimen te bewaren.
- Erken jouw fouten. (Telefooncase met foto en deze wijsheid)
- Spreek altijd de waarheid.
- Vertel niet wat je hoort, zeg niet alles wat je denkt.
- Prijs de mensen rondom jou in plaats van ze te bekritiseren.
- Leer luisteren: het is een KUNST.
- Geloof niet alles wat je hoort.
- Profiteer van wat mooi is.
- Kies jouw naaste goed: het grootste deel van jouw geluk hangt daarvan af.
- Verlies nooit de controle over jezelf: haal adem ...
- Je bent wat je toont. (Telefooncase met foto en deze wijsheid)
- Mediteer elke dag dertig minuten.
- Profiteer van de rust.
- Waak over jouw vrienden.
- Phragmipedium Cardinale
- Wees eerlijk, verdien het respect van anderen.
- Je hebt het recht gelukkig te zijn. (Telefooncase met foto en deze wijsheid)
- Vergeet de haat en de rancune: ze doen jezelf het meeste pijn.
- Er zijn zaken die je niet kunt terugschroeven: een uitgesproken woord, voorbijgegane tijd, niet benutte opportuniteiten...
- Doe één ding tegelijk.
- Onsterfelijkheid bestaat: men noemt ze kennis.
- Vraag wat je niet weet en herinner het je als men het je vraagt.
- Ontdek het meest elementaire plezier: eten, ademhalen, wandelen,
genieten, aanraken, zien, slapen ...
- Het geluk is als een spaarpot: doe wat je kunt.
- Op een dag zal je kunnen terugkijken op wat je bent geweest en sterven van het lachen …

Hieronder vindt je enkele leuke creatieve spreuken terug die veel gemaakt worden op dit soort telefooncases. 

– Later is al lang begonnen (Harrie Jekkers)
– De mooiste ideeën ontstaan uit de schuur.
– Leren is die menselijke activiteit, die het allerminst behoefte heeft aan manipulatie door anderen. (Ivan Illich) (Telefooncase met foto en deze wijsheid)
– Let there be peace on earth, and let it begin with me. (Barbara Miller)
– De zolderkamer zorgt voor goede ideeën.
– Moed om te twijfelen heb ik, geloof ik, aan alles. Ik heb moed om te strijden, geloof ik, tegen alles. Maar ik heb niet de moed om iets te bezitten, iets in eigendom te hebben. (Soren Kierkegaard)
– Wil je creatief zijn, ga dan schilderen!
– Nachtdromen verwerken je verleden, dagdromen creeren je toekomst. (George Parker) (Telefooncase met foto en deze wijsheid)
– Soms moet je wat creatief zijn.
– Natuur en kunst kunnen, omdat het twee verschillende dingen zijn nooit hetzelfde zijn. Door middel van kunst drukken we onze opvatting uit van wat de natuur niet is. (Pablo Picasso)
– De meeste mensen die erg rommelig zijn, zijn erg creatief.
– Nothing is more dangerous than an idea, when you have only one idea. (Emile-Auguste Chartier Alain) (Telefooncase met foto en deze wijsheid)
– Je moet eens creatief zijn, dat zorgt voor de mooiste ideetjes.
– De moed om zekerheden los te laten is een vereiste voor creativiteit. Erich Fromm

Heeft u vragen over het product zelf en/of wilt de prijzen weten bij grotere aantallen telefooncases met uw eigen opdruk dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via telefooncase-met-foto@prachtigkado.nl of door ons te bellen op onderstaand telefoonnummer. Veel plezier met het personaliseren van uw eigen telefooncase met foto!

Telefooncase met foto Vragen over een telefooncase met foto maken? Bel op: 055-3602927


Persoonlijk cadeau van PrachtigKado.nl

Is er binnenkort iemand jarig om wie je veel geeft? Dan wil je natuurlijk een persoonlijk cadeau aan diegene geven. Dit is niet altijd even eenvoudig. Sommige mensen hebben alles al of je ideeën zijn na al die jaren van originele cadeaus geven misschien al op. Hier lees je een aantal ideeën voor originele en persoonlijke cadeaus.

 

De sleutelhanger met foto

De alleszeggende ketting of sleutelhanger met foto
Een tijdloos maar altijd origineel en persoonlijk cadeau is een ketting met een boodschap. Denk hierbij aan een hangertje waar je iets in laat graveren. In dit hangertje

kun je je naam laten graveren of juist een leuke, lieve en persoonlijke boodschap die je echt speciaal voor die ene persoon geschreven hebt. Wat betreft het uiterlijk van de ketting laat je afhangen van de persoon. Houd die persoon van vrolijke en uitbundige kleuren en vormen, of juist meer van modieuze eenvoud. Bij iedere juwelier kun je een hanger laten graveren, afhankelijk van de grote van je hanger. Ook kan het ontzettend leuk zijn om een mooie hanger (of sleutelhanger met foto) te laten voorzien van een naam, voor meer informatie over leuke naamcadeaus kan je hierboven zoeken in de zoekfunctie om op zoek te gaan naar het perfecte cadeau!

Video vol herinneringen
Tegenwoordig zijn er veel verschillende video bewerkingsprogramma's. Hiermee kun je heel eenvoudig een video maken zoals jij hem wilt zien. Neem bijvoorbeeld mooie foto's of leuke video's van de persoon en zet zijn of haar favoriete muziek eronder. Een liedje kopen is niet duur en het bewerkingsprogramma is gratis. Hierdoor heb een lowbudget oplossing voor een ontzetten persoonlijk en onvergetelijk cadeau. Bonus: je kunt deze video ook op een dvd zetten en op een beamer of televisiescherm afspelen, waardoor je een bioscoop effect krijgt!

 

 

Persoonlijk cadeau, een fotocadeau!

Oude foto in een nieuw jasje
Misschien heeft de persoon in kwestie wel een foto van zichzelf die hij of zij erg mooi vind. Helaas vergaan oude foto's met de jaren een beetje en worden ze minder mooi. Sommige foto's zijn van klein formaat, te klein om mooi in de kamer te hangen. Tegenwoordig is er van alles mogelijk om foto's te herstellen en te vernieuwen. Hierdoor kun je oude foto's nieuw leven inblazen en kunnen jullie samen over herinnering met betrekking tot deze foto praten. 

Al eens gedacht om een mooie oude foto om te zetten naar een digitale foto en deze laten bedrukken op een bepaald product, denk bijvoorbeeld een een mok met foto, een tegeltje met foto, of een ander mooi fotocadeau? Bekijk de allerleukste cadeaus op deze website en maak een cadeau persoonlijk!

 

Huwelijkscadeau

Een huwelijkscadeau is één van de belangrijkste cadeaus die je in je leven kunt krijgen" Dit omdat het huwelijk heilig is en een heel belangrijke gebeurtenis in je leven is. Je bent blij om te trouwen met de liefde van je leven en wilt dit zo goed als mogelijk vieren. Alle cadeaus die je krijgt zijn welkom. Omdat veel mensen dit ook een belangrijke gebeurtenis vinden geven ze graag een goed huwelijkscadeau. Wanneer je zelf gaat trouwen dan wil je graag veel leuke cadeaus krijgen. Het is spannend om met je bruiloft cadeaus te ontvangen! Sommige mensen vragen ook specifiek geld voor hun huwelijk om dit cadeau te geven aan een goed doel. Dit komt niet vaak voor maar is wel een heel goed initiatief.

Vind jij het ook belangrijk om een leuk huwelijkscadeau te geven? Dat is logisch want het huwelijk is echt een heel belangrijke gebeurtenis. Ga dan ook op zoek naar een zo leuk als mogelijk huwelijkscadeau! Je kunt dit vinden waar je wilt. In de gewone winkel of via online shoppen. Het kan best moeilijk zijn om een goed cadeau te kopen voor een bruiloft. Eerlijk gezegd vragen ook veel mensen om donaties voor bijdrage aan hun huwelijksreis of ander groot cadeau. Het geven van geld kan dus ook zeker een goed huwelijkscadeau zijn.

 

Huwelijkscadeau bij PrachtigKado

Wil je geen geld geven voor het huwelijk? Er is dan keuze genoeg. Misschien wel zo veel keuze dat je haast niet weet wat je moet kiezen. Gelukkig maar kun je kiezen uit zoveel verschillende dingen. Het is natuurlijk ook allemaal erg afhankelijk van hoeveel geld je zelf wilt uitgeven. Voor een ieder budget is er wel wat leuks te vinden. Een ieder kan daarom goed slagen zowel met een laag als hoog budget. Je kunt gelukkig bij een huwelijkscadeau alle kanten op. Geld geven, cadeaubon of uniek cadeau. Jij weet zelf het beste waar het stel op zit te wachten. Verras ze daarom met een leuk passend cadeau. Succes!

Het perfecte kraamcadeau met naam
Voor elke gelegenheid is een passend cadeau te vinden binnen onze webwinkel. Zo ook voor een gebroorte bieden wij een breed scala persoonlijke cadeaus aan. Zo kan je bovenin onze webwinkel zoeken op een kraamcadeau, bijvoorbeeld op een tutpopje met naam, een badcape met naam, een badjas met naam maar ook vind je de categorie terug met alle kraamcadeaus. 

Zo is het bij bepaalde cadeaus mogelijk om deze te laten voorzien van prachtig borduurwerk en soms zelf een mooie afbeelding. Zo kan je een prachtig kraampakket samenstellen maar ook is het mogelijk om een kraamcadeau met naam direct te laten versturen aan bijvoorbeeld de kersverse ouders! Maak iemand blij met een persoonlijk kraamcadeau van PrachtigKado!


Meer informatie

Altijd persoonlijk advies van één van onze medewerkers!

Wij werken van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur en zijn bereikbaar middels onderstaande gegevens. Ons team helpt je graag verder!

Algemene vragen en lopende bestellingen:

(E-mail) info@prachtigkado.nl
(Telefoon) +31553602927
(Offerte)  offerte@prachtigkado.nl

Wij staan je graag te woord!

Contactgegevens

Klantenservice
(E)  info@prachtigkado.nl
(T)  +31553602927

PrachtigKado.nl
Laan van de Leeuw 14
7324 BD Apeldoorn (GE - NL)

IDGift B.V.
KVK: 57843333
BTW nr: NL852760723B01
IBAN: NL37INGB0007285412
BIC nummer: INGBNL2A

PrachtigKado.nl Facebook   PrachtigKado.nl Twitter   PrachtigKado.nl Linkedin   PrachtigKado.nl Instagram

Beoordelingen

Copyright © 2010-2018 | PrachtigKado.nl / PrachtigKado | Alle rechten voorbehouden.