Handgemaakt vanaf 1 stuk
Gratis verzenden in NL vanaf €75,-
Sinds 2010, vertrouwd
Wonen /

Tegeltjes

Tegeltjes bedrukken

Op zoek naar een leuk presentje? Al eens gedacht om een persoonlijk tegeltje te laten maken? Bijvoorbeeld met een unieke tekst, foto of misschien wel een bedrijfslogo? Hieronder kunt u uw eigen tegeltjes bedrukken, deze zijn per stuk te maken met uw eigen design! Veel plezier met het geven van uw eigen gemaakte tegeltje!

Onze voordelen: Binnen 24 uur thuisbezorgd | Gratis opdruk | Goedkoopste van Nederland!


Weergave:
 


Bezig met laden...
7,95 13,00 inc. BTW en bedrukking
8,95 14,00 inc. BTW en bedrukking

Tegeltjes bedrukken, meer informatie:


Op zoek naar een origineel cadeautje? Al eens gedacht aan een leuk bedrukt tegeltje? Hier kunt u uw eigen tegeltjes bedrukken, per stuk, op echt keramiek en de tegeltjes worden binnen 24 uur thuisbezorgd! Zo kunt u denken aan een leuke spreuk, een pakkende tekst maar ook een logo met een tekst of een unieke afbeelding! Veel plezier met het maken van uw eigen tegeltje.

Het bedrukken van tegeltjes doen wij al jaren op echt keramiek. De tegeltjes worden met de gand gemaakt met uw eigen ontwerp, zo heeft u een keuze uit een standaard design maar ook kunt u uw eigen tegeltje gaan maken. Hierbij kunt u denken aan een leuke foto, uw eigen design tegeltje, maar ook een leuke tekst voor op een tegeltje. Tegeltjes bedrukken kan bij ons per stuk maar ook in grotere aantallen kunt u tegeltjes bedrukken. Hieronder vindt u overigens enkele leuke spreuken die veel op de oud hollands tegeltje bedrukt worden. 

​Geef nu prachtige tegeltjes aan iemand cadeau, bijvoorbeeld met uw eigen spreuk of foto erop! Op zoek naar een origineel cadeau van hollandse aard? Maak dan nu een tegeltje met uw eigen tekst of foto! Een tegeltje bedrukken kan bij ons tegen de allerlaagste prijs van Nederland! Hieronder hebben wij een selectie gemaakt met de meest verkochte tegeltjes met eigen tekst en of foto. Elk tegeltje mag een andere opdruk bevatten, hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht. Kies nu de leukste uit en ontvang deze binnen 24 uur in huis met eigen tekst of foto!
 

Tegeltje maken met tekst:

 
Hieronder vindt u meer informatie over het maken van een tegeltje met een leuke spreuk (tegeltje maken). U vindt een selectie spreuken terug welke u ter inspiratie kunt gebruiken. Een eigen verzonnen tekst is ook mogelijk!

- Het is pas crisis, als de wijn op is!
Beste Sint, mijn wens voor dit jaar is een dikke vette bankrekening en een slank lichaam. Het zou fijn zijn als u deze twee niet door elkaar zou halen zoals vorig jaar.
- Als je het van tevoren had geweten, had je het nooit gegeten. 
- Het kan vriezen, het kan dooien, maar als je op je bek gaat
zijn ze te laat met strooien.
- Vrienden zijn als sterren, je ziet ze niet (altijd) maar je weet dat ze er zijn.
- Netwerken is net werken.
- Ben je eindelijk jarig, krijg je zo'n kut tegeltje. 
- Wie een kuil graaft voor een ander, is geen egoïst.
- Wie het laatst lacht, heeft de grap niet begrepen.
- Beter een goede buur dan een verre vriend.
- Geluk is leven in vertrouwen.
- Ben je eindelijk jarig krijg je zo'n kut tegeltje. 
- Tel wat je hebt, niet wat je mist.
- Het meest irritant is een tegeltje aan de wand.

Het laten maken van een tegeltje is erg erg eenvoudig, zo kunt u tijdens het bestellen van uw tegeltje de wensen aangegeven en uw bestelling afronden. De tegeltjes zijn gemaakt van echt keramiek en worden binnen 24 uur thuibezorgd!


Tegeltjes bedrukken 
Vragen over tegeltjes bedrukken? Bel op: 055-3602927

Persoonlijk cadeau van PrachtigKado.nl

Is er binnenkort iemand jarig om wie je veel geeft? Dan wil je natuurlijk een persoonlijk cadeau aan diegene geven. Dit is niet altijd even eenvoudig. Sommige mensen hebben alles al of je ideeën zijn na al die jaren van originele cadeaus geven misschien al op. Hier lees je een aantal ideeën voor originele en persoonlijke cadeaus.

 

De sleutelhanger met foto

De alleszeggende ketting of sleutelhanger met foto
Een tijdloos maar altijd origineel en persoonlijk cadeau is een ketting met een boodschap. Denk hierbij aan een hangertje waar je iets in laat graveren. In dit hangertje

kun je je naam laten graveren of juist een leuke, lieve en persoonlijke boodschap die je echt speciaal voor die ene persoon geschreven hebt. Wat betreft het uiterlijk van de ketting laat je afhangen van de persoon. Houd die persoon van vrolijke en uitbundige kleuren en vormen, of juist meer van modieuze eenvoud. Bij iedere juwelier kun je een hanger laten graveren, afhankelijk van de grote van je hanger. Ook kan het ontzettend leuk zijn om een mooie hanger (of sleutelhanger met foto) te laten voorzien van een naam, voor meer informatie over leuke naamcadeaus kan je hierboven zoeken in de zoekfunctie om op zoek te gaan naar het perfecte cadeau!

Video vol herinneringen
Tegenwoordig zijn er veel verschillende video bewerkingsprogramma's. Hiermee kun je heel eenvoudig een video maken zoals jij hem wilt zien. Neem bijvoorbeeld mooie foto's of leuke video's van de persoon en zet zijn of haar favoriete muziek eronder. Een liedje kopen is niet duur en het bewerkingsprogramma is gratis. Hierdoor heb een lowbudget oplossing voor een ontzetten persoonlijk en onvergetelijk cadeau. Bonus: je kunt deze video ook op een dvd zetten en op een beamer of televisiescherm afspelen, waardoor je een bioscoop effect krijgt!

 

 

Persoonlijk cadeau, een fotocadeau!

Oude foto in een nieuw jasje
Misschien heeft de persoon in kwestie wel een foto van zichzelf die hij of zij erg mooi vind. Helaas vergaan oude foto's met de jaren een beetje en worden ze minder mooi. Sommige foto's zijn van klein formaat, te klein om mooi in de kamer te hangen. Tegenwoordig is er van alles mogelijk om foto's te herstellen en te vernieuwen. Hierdoor kun je oude foto's nieuw leven inblazen en kunnen jullie samen over herinnering met betrekking tot deze foto praten. 

Al eens gedacht om een mooie oude foto om te zetten naar een digitale foto en deze laten bedrukken op een bepaald product, denk bijvoorbeeld een een mok met foto, een tegeltje met foto, of een ander mooi fotocadeau? Bekijk de allerleukste cadeaus op deze website en maak een cadeau persoonlijk!

 

Huwelijkscadeau

Een huwelijkscadeau is één van de belangrijkste cadeaus die je in je leven kunt krijgen" Dit omdat het huwelijk heilig is en een heel belangrijke gebeurtenis in je leven is. Je bent blij om te trouwen met de liefde van je leven en wilt dit zo goed als mogelijk vieren. Alle cadeaus die je krijgt zijn welkom. Omdat veel mensen dit ook een belangrijke gebeurtenis vinden geven ze graag een goed huwelijkscadeau. Wanneer je zelf gaat trouwen dan wil je graag veel leuke cadeaus krijgen. Het is spannend om met je bruiloft cadeaus te ontvangen! Sommige mensen vragen ook specifiek geld voor hun huwelijk om dit cadeau te geven aan een goed doel. Dit komt niet vaak voor maar is wel een heel goed initiatief.

Vind jij het ook belangrijk om een leuk huwelijkscadeau te geven? Dat is logisch want het huwelijk is echt een heel belangrijke gebeurtenis. Ga dan ook op zoek naar een zo leuk als mogelijk huwelijkscadeau! Je kunt dit vinden waar je wilt. In de gewone winkel of via online shoppen. Het kan best moeilijk zijn om een goed cadeau te kopen voor een bruiloft. Eerlijk gezegd vragen ook veel mensen om donaties voor bijdrage aan hun huwelijksreis of ander groot cadeau. Het geven van geld kan dus ook zeker een goed huwelijkscadeau zijn.

 

Huwelijkscadeau bij PrachtigKado

Wil je geen geld geven voor het huwelijk? Er is dan keuze genoeg. Misschien wel zo veel keuze dat je haast niet weet wat je moet kiezen. Gelukkig maar kun je kiezen uit zoveel verschillende dingen. Het is natuurlijk ook allemaal erg afhankelijk van hoeveel geld je zelf wilt uitgeven. Voor een ieder budget is er wel wat leuks te vinden. Een ieder kan daarom goed slagen zowel met een laag als hoog budget. Je kunt gelukkig bij een huwelijkscadeau alle kanten op. Geld geven, cadeaubon of uniek cadeau. Jij weet zelf het beste waar het stel op zit te wachten. Verras ze daarom met een leuk passend cadeau. Succes!

Het perfecte kraamcadeau met naam
Voor elke gelegenheid is een passend cadeau te vinden binnen onze webwinkel. Zo ook voor een gebroorte bieden wij een breed scala persoonlijke cadeaus aan. Zo kan je bovenin onze webwinkel zoeken op een kraamcadeau, bijvoorbeeld op een tutpopje met naam, een badcape met naam, een badjas met naam maar ook vind je de categorie terug met alle kraamcadeaus. 

Zo is het bij bepaalde cadeaus mogelijk om deze te laten voorzien van prachtig borduurwerk en soms zelf een mooie afbeelding. Zo kan je een prachtig kraampakket samenstellen maar ook is het mogelijk om een kraamcadeau met naam direct te laten versturen aan bijvoorbeeld de kersverse ouders! Maak iemand blij met een persoonlijk kraamcadeau van PrachtigKado!


Meer informatie

Altijd persoonlijk advies van één van onze medewerkers!

Wij werken van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur en zijn bereikbaar middels onderstaande gegevens. Ons team helpt u graag verder!


(E)  info@prachtigkado.nl
(T)  +31553602927

Contactgegevens

Klantenservice
(E)  info@prachtigkado.nl
(T)  +31553602927

PrachtigKado.nl
Laan van de Leeuw 14
7324 BD Apeldoorn (GE - NL)

IDGift B.V.
KVK: 57843333
BTW nr: NL852760723B01
IBAN: NL37INGB0007285412
BIC nummer: INGBNL2A

PrachtigKado.nl Facebook   PrachtigKado.nl Twitter   PrachtigKado.nl Linkedin   PrachtigKado.nl Instagram

Beoordelingen

Copyright © 2010-2018 | PrachtigKado.nl / PrachtigKado | Alle rechten voorbehouden.