Tandenborstelhouder met foto of naam

Op zoek naar een origineel cadeau of iets leuks voor in je badkamer? Ga dan voor een bedrukte tandenborstelhouder! Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ga aan de slag en maak een leuke tandenborstelhouder.
 

Bezig met laden...

Een tandenborstelhouder met foto maken

Voor de echte poetser hebben wij de tandenborstelhouder met foto! Erg leuk als cadeau maar ook voor jezelf. Maak nu uw eigen tandenborstelhouder met foto bij PrachtigKado.nl! Een tandenborstelhouder met foto is geheel naar eigen smaak te personaliseren en kan tegen water.

De opdruk van de tandenborstelhouder gaat er nooit meer vanaf. Maak nu uw eigen tandenborstelhouder, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Alle tandenborstelhouders worden binnen 24 uur geleverd!
 

Keramische tandenborstelhouders voorzien van een eigen opdruk


Hierboven vindt u enkele leuke tandenborstelhouders terug in verschillende kleuren. Deze prachtige tandenborstelhouder is gemaakt van keramiek en kan bedrukt worden met elk gewenste foto, tekst of bedrijfslogo.

Zo kunt u bijvoorbeeld als tandartspraktijk bij ons terecht wanneer u hier bijvoorbeeld uw eigen bedrijfslogo op wilt laten maken maar ook kunt u bij ons terecht als u bijvoorbeeld als housewarmingcadeau dit wilt geven aan iemand. Indien u vragen heeft over het personaliseren van een geweldige tandenborstelhouder met foto, dan kunt u ons bereiken op onderstaand telefoonnummer.

Vragen over een tandenborstelhouder met foto? Bel op: 055-3602927