Sweater bedrukken met foto of tekst?

Wil je een origineel cadeau voor jezelf of iemand anders? Laat dan eens sweaters bedrukken! Deze leuke truien zijn te bedrukken met namen, tekst en afbeeldingen. De sweaters zijn ook super leuk voor team-uitjes en bedrijven! De sweaters worden full color gedrukt met jouw eigen ontwerp.

Bezig met laden...

Een mooie sweater bedrukken?

Ben je op zoek naar een mooie sweater als cadeau, voor het werk of misschien wel als geintje voor iemand? Dan kan je hieronder een prachtige sweater bedrukken. Een sweater bedrukken kan met een foto, tekst of een bedrijfslogo. Ook is een combinatie mogelijk. 

Een sweater bedrukken kan met elk gewenste foto, tekst of bedrijfslogo en de sweater is van een uitzonderlijke kwaliteit waardoor deze absoluut geschikt is voor dagelijks gebruik! Veel plezier met het personaleren van uw eigen sweater!

Een sweater bedrukken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Dat komt doordat wij u graag helpen bij het op maat maken van uw tekst, logo of foto. Niet veel bedrijven doen dit wat betekent dat het voor u een stuk gemakkelijker wordt om een bedrukte sweater te maken.

 

Sweaters personaliseren met eigen ontwerp


Deze prachtige sweaters zijn stevig en voor mannen en voor vrouwen geschikt. De sweaters worden veel besteld door bedrijven welke graag voor het personeel een eigen trui willen laten maken.

Een sweater bedrukken kan met elk gewenste kleur (full color) en de print wordt er echt ingebrand waardoor deze een uitzonderlijke kwaliteit drukwerk krijgt. Hieronder leest u meer informatie over een sweater bedrukken en waar dit veel voor gedaan wordt.

- Voorkant met een tekst, logo of foto
- Combinatie van een logo en naam ook mogelijk
- Achterkant bedrukken tegen meerprijs met dezelfde opdruk

Op dit moment hebben wij een aantal kleuren sweaters op voorraad, mocht u interesse hebben in een andere kleur sweater dan horen wij dat graag en kunnen wij dit voor u gaan verzorgen.