Strandlaken met naam of logo borduren

Maak nu jouw eigen strandlaken uniek! Namelijk met een mooie tekst, een naam of zelfs met een bedrijfslogo! De strandlakens zijn van een zware kwaliteit en worden geborduurd! De strandlakens hebben het formaat van 100 cm x 200 cm en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Veel plezier met het maken van een geweldige strandlaken met naam of logo.

Bezig met laden...

Strandlaken met naam of strandlaken met logo borduren?

Bekijk hieronder de allerleukste strandlakens, in verschillende kleuren welke naar uw eigen smaak te personaliseren is. Bijvoorbeeld een naam als cadeautje of een bedrijfslogo als relatiegeschenk of promotioneel artikel. 


Borduur een strandlaken met naam

Op zoek naar een strandlaken met naam? Dan bent u bij ons op het juiste adres. De strandlaken met naam is één van de meest bestelde artikelen binnen onze webwinkel en ontzettend leuk om aan iemand cadeau te geven. Hieronder leest u meer informatie over de strandlaken met naam.

Tevens vindt u enkele leuke teksten terug die erg leuk zijn ter aanvulling bij een foto of bedrijfslogo. 

 

Leuk zomers geschenk!

Geef nu één van de meest leuke geschenken voor de zomer aan iemand cadeau, de strandlaken met naam! Bent u op zoek naar een cadeau dat echt origineel is? Maak dan nu een strandlaken met naam! Een strandlaken met naam kunt u hier maken tegen de laagste prijs.
 

Borduren van strandlakens als cadeau


Een strandlaken met naam, tekst of logo wordt geborduurd met de beste en nieuwste machines! Een strandlaken met naam is geschikt voor verschillende gelegenheden en uitermate leuk als cadeau! De beste kwaliteit stof en garen wordt gebruikt tijdens het borduren van strandlakens met naam. 

De strandlakens met eigen opdruk zijn op dit moment in de aanbieding, ook is het borduurwerk gratis. Wanneer u grotere aantallen strandlakens wenst af te nemen kunt u contact met ons opnemen voor speciale prijzen.

Geschikt voor alle gelegenheden!

Geef nu een strandlaken aan iemand cadeau met uw eigen opdruk. Een strandlaken met naam is ontzettend leuk om cadeau te geven aan iemand, bijvoorbeeld voor een verjaardag, als relatiegeschenk, afscheid van een collega maar ook als promotioneel artikel kan de strandlaken met naam uitermate goed dienen. 

De strandlakens zijn 100 x 200 cm en zijn bij uitstek geschikt voor op het strand. Inclusief borduurwerk worden de strandlakens momenteel aangeboden voor deze prijs en dat is uniek in Nederland.

Maak nu een strandlaken met naam tegen de laagste prijs! U heeft een keuze uit verschillende kleuren strandlakens, welke u kunt voorzien van vele soorten garen als kleur borduurwerk.