Sporthanddoek met naam

Op zoek naar een mooi cadeau voor de echte sportieveling? Zo kunt u hier prachtige sporthanddoeken met naam of tekst laten borduren in elk gewenste kleur opdruk. Een sporthanddoek met naam is één van de meest bestelde geschenken binnen onze webwinkel en ontzettend leuk als cadeau voor iemand die jarig is of ontzettend van sporten houdt.

Binnen 24 uur thuisbezorgd | Gratis borduurwerk | Goedkoopste van NL!

Bezig met laden...
17%
Sporthanddoek met naam (wit)

Sporthanddoek met naam (wit)

Mooie praktische witte sporthanddoek, te borduren met een naam of tekst.

17,95

14,95

17%
Sporthanddoek met naam (limegroen)

Sporthanddoek met naam (limegroen)

Prachtige en praktische groene sporthanddoek, te borduren met een naam of tekst.

17,95

14,95

17%
Sporthanddoek met naam (turquoise)

Sporthanddoek met naam (turquoise)

Mooie praktische turquiose sporthanddoek, te borduren met een naam of tekst.

17,95

14,95

Sporthanddoek met naam

 Een sporthanddoek met eigen naam of logo maken? Dat kan bij ons! Bij ons heb je de keus uit verschillende kleuren handdoeken, en verschillende kleuren borduring. De sporthanddoeken met naam of logo zijn handig voor verschillende doeleinden. De handdoeken worden vaak gebruikt bij het fitnessen, voetballen, marathonlopen en tennis. Maar de handdoeken zijn natuurlijk geschikt voor elke sport of activiteit.Bij het fitnessen is het bijvoorbeeld bij veel sportscholen verplicht om een handdoek mee te nemen in verband met hygiëne. Een sporthanddoek is in verband met zijn compacte formaat ideaal om standaard in je sporttas te hebben. En een handdoek met naam is dan helemaal ideaal, want met een naam op een handdoek raakt de sporter nooit meer zijn/haar eigen sporthanddoek kwijt.

De sporthanddoek is dan ook een populair geschenk voor sporters. Denk bijvoorbeeld aan een handdoek als cadeau voor een kampioenschap! Het is dan heel leuk om een persoonlijke handdoek te laten maken met een naam of bijvoorbeeld de tekst: Kampioen! Op die manier kan je een heel persoonlijk geschenk geven wat goed bij de ontvanger past. En met de ruime keuze aan kleuren zit er altijd een geschikte kleur tussen voor de ontvanger! En met onze andere producten voor sporters maak jij een leuke cadeauset, denk hierbij bijvoorbeeld aan een bidon met een leuke motiverende tekst of een foto!

Maar deze handdoeken zijn ook goed in te zetten ter promotie voor bedrijven. Er kunnen namelijk ook logo's op geborduurd worden.

Wil je meer informatie over het laten maken van één of meerdere sporthanddoeken met naam of logo? Neem dan gauw contact op met onze klantenservice!

Vragen over sporthanddoek met naam borduren? Neem contact op met onze klantenservice!