Spaarpot met foto of tekst

Een mooie spaarpot (keramiek) met eigen opdruk. Laat je favoriete foto, tekst of logo op deze leuke spaarpot drukken. Jouw eigen ontwerp en dat voor een prima prijsje!

Artikelnummer

16302 

Levertijd

Voor 14:00 besteld is vandaag verzonden

€ 14,95
€ 9,95
Prijs per stuk incl. BTW en opdruk

 

Aantal: 
Bestellen

Spaarpot met foto bedrukken


Maak bij ons een gepersonaliseerde spaarpot door deze te laten bedrukken met jouw favoriete afbeeldingen en teksten! Een ontzettend leuk cadeau als alternatief op het envelopje! Of misschien wil je jouw kindje motiveren om te gaan sparen? Wat is er dan leuker dan een eigen spaarpot met een herkenbare foto? Natuurlijk mag je hem ook voor jezelf bestellen. Stop er kleingeld in en spaar zo ongemerkt een leuk bedragje voor jezelf bij elkaar. 
 

Productinformatie van de spaarpot met foto of tekst:

  • Afmeting: ø 8 cm  x 9 cm hoog 
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Keramiek, rubberen stop (onderop)
 

Drukwerkmogelijkheden:

  • Bedrukbaar gebied: 15.8 cm x 8 cm
  • De spaarpot is naar wens rondom te bedrukken
  • Full colour teksten, foto's en logo's
 

Spaarpotten laten bedrukken?

Sparen is toch pas echt leuk met een eigen bedrukte spaarpot? Misschien wil je goed jouw spaardoel voor ogen houden? Een leuke vakantie of een gezellig uitje? Laat dan hier een foto van op de spaarpot bedrukken voor extra motivatie! Of misschien weet je wel een leuke quote om jezelf of de ontvanger te motiveren. En wil je geld geven, maar op een originele manier? Ook dan is deze spaarpot met foto een geweldig cadeau!

De spaarpot  is gemaakt van stevig keramiek en voorziend van een glanzende coating. Dat maakt dat jouw ontwerp extra mooi wordt weergegeven. Via de bovenkant kun je geld in de spaarpot stoppen en via de uitneembare rubberen dop aan de onderkant er weer uithalen. Snel tellen en niet vergeten weer terug te stoppen hè!

De spaarpotten zijn niet alleen leuk voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Prima geschikt om te bedrukken met een logo of bedrijfsinformatie. Voor als jij, net als jouw klanten, op de kleintjes let! Neem vrijblijvend contact op met onze offerte afdeling wanneer je grotere aantallen wilt bestellen.

Maak dus nu, op snelle en vooral makkelijke wijze, jouw persoonlijke ontwerp in onze speciale editor. Upload een foto of afbeelding en voeg een tekst toe. Makkelijker kan het niet! Wij gaan daarna aan de slag en zorgen dat jij dit unieke fotocadeau, haarscherp en in prachtige kleuren, zo snel mogelijk in huis hebt.