Sloof met foto

Een sloof met eigen opdruk. Dat is toch een superleuk cadeau voor iedereen die van koken houdt! Deze prachtig, luxe sloof is onmisbaar in de keuken van iedere kookgek!

Artikelnummer

15053 

Verzendkosten

€ 3,95 

Vragen?

+31553602927

€ 20,95
€ 13,95
Prijs per stuk incl. BTW en opdruk

 

Aantal: 
Bestellen

Sloof met foto bedrukken

Wat is gezelliger dan samen de keuken in en met elkaar lekker kokkerellen? Is jouw vader een echte hobbykok en wil jij hem graag meehelpen? Verras hem dan met een sloof met eigen opdruk. Of misschien is jouw kind wel een kleine keukenprins(-es) en staan jullie vaak samen in de keuken. Een verjaardag, Vaderdag, feestdagen of gewoon zomaar. Er is altijd een goede reden te verzinnen om iemand te verwennen met deze prachtige sloof.
 

Productinformatie van de sloof:

  • Afmeting: 85 cm x 83 cm
  • Kleur: Rood of zwart met witte zak welke te bedrukken is
  • Materiaal: Polyester
 

Drukwerkmogelijkheden:

  • Te bedrukken gebied: +/- 20 cm x 28 cm
  • Full colour teksten, afbeeldingen, namen, foto's en logo's
 

Sloven laten bedrukken?

Misschien ken je wel iemand die veel in de keuken staat maar die een gewoon schort teveel vind, dan is dit de ideale oplossing! Of misschien wil je de helpers op een feestje herkenbaar rond laten lopen? Laat dan de sloof bedrukken met een leuke foto of een grappige kreet. Of gaan jullie als team collega's binnenkort een kookworkshop volgen? Ook dan is dit een bijzonder geschikt aandenken! 

Maar er zijn nog veel meer gelegenheden. Gaan er vrienden verhuizen? Geef ze een leuk keukenpakket, inclusief een sloof. Of misschien is jouw moeder een geweldige hobbykok. Staat jouw vader elke zomer weer buiten achter de barbeque? Met deze sloof wordt koken nog leuker!

Jij bedenkt het ontwerp en wij drukken het in prachtige kleuren op de zak van het schort. Een tekst, een foto of een logo? Niets is te gek en alles is mogelijk! Klik op de groene personaliseerknop en ga aan de slag! In een paar minuten heb jij jouw ontwerp ingevoerd en kan de sloof besteld worden. Wij zorgen er dan voor dat je het supersnel in huis hebt. 

En wil je persoonlijk advies van één van onze medewerkers? Of even overleggen over andere producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag verder! 

Laatst bekeken producten