Saunalaken TURQUOISE Borduren 100 cm x 200 cm

Saunalaken met naam, tekst of logo borduren!

Artikelnummer

13122 

Verzendkosten

€ 6,95 

Vragen?

+31553602927

€ 29,95
Prijs per stuk incl. BTW en borduurwerk

 

Bestanden bij bestelling:

Uw EIGEN logo (vanaf 10 stuks)

Aantal: 
Bestellen

Saunalaken turquoise borduren

Maak nu jouw eigen saunalaken met naam, tekst of met een logo. Koop er een voor jezelf of doe een mooi saunalaken cadeau! Dit prachtige saunalaken in de kleur turquoise is te borduren met naam of tekst naar keuze. Ook is er keuze uit standaard afbeeldingen om te laten borduren, zoals sterrenbeelden en sporten. Hieronder kom je meer te weten over dit prachtige saunalaken.
 

Productinformatie van het saunalaken:

  • Afmeting: 100 cm x 200 cm
  • Kwaliteit: 500 g/
  • Kleur: Turquoise
  • Mooie band op het saunalaken

 

Borduurmogelijkheden:

  • Te borduren gebied: +/- 24 cm x 24 cm
  • Verschillende kleuren borduring mogelijk
  • Borduurmogelijkheden: teksten, en logo's

 

Turquoise saunalakens laten borduren?

Het laten borduren van deze mooie saunalakens is ontzettend leuk als geschenk of voor jezelf. De saunalakens zijn ontzettend fijn om mee te nemen naar de sauna of naar het strand. De lakens zijn door het grote formaat goed te gebruiken als omslagdoek of om op te liggen. De saunalakens zijn lekker zacht en van hoge kwaliteit.
Bij ons zijn de saunalakens te borduren met een naam, tekst of logo. Een saunalaken met een naam of logo is een geweldig geschenk voor iedereen! Een gepersonaliseerd saunalaken is leuk voor elke gelegenheid, bijvoorbeeld verjaardagen, een afscheid, een jubileum of natuurlijk zomaar. Een saunalaken kan je natuurlijk ook voor jezelf kopen. Dus ga snel aan de slag, en ontwerp je eigen saunalaken met naam, tekst of logo. Wanneer je meerdere saunalakens wilt bestellen, voor bijvoorbeeld een heel team of als bedrijf, dan is het mogelijk om kortingen te krijgen. Hiervoor kan je contact opnemen met onze klantenservice. Zij maken graag een offerte voor je. Wil je meer informatie over deze saunalakens? Onze klantenservice beantwoord graag al je vragen over een saunalaken met naam.

Laatst bekeken producten