Saunalaken met naam (Geel) 100 cm x 200 cm

Saunalaken met naam, tekst of logo borduren!

Artikelnummer

13128 

Verzendkosten

€ 6,95 

Vragen?

+31553602927

€ 29,95
Prijs per stuk incl. BTW en opdruk

 

Bestanden bij bestelling:

Uw EIGEN logo (vanaf 10 stuks)

Aantal: 
Bestellen

Saunalaken geel borduren

Maak nu jouw eigen saunalaken met naam, tekst of met een logo. Koop er een voor jezelf of doe een mooi saunalaken cadeau! Dit prachtige gele saunalaken is te borduren met naam of tekst naar keuze. Ook is er keuze uit standaard afbeeldingen om te laten borduren, zoals sterrenbeelden en sporten. Hieronder kom je meer te weten over dit prachtige saunalaken.
 

Productinformatie van het saunalaken:

  • Afmeting: 100 cm x 200 cm
  • Kwaliteit: 500 g/
  • Kleur: Geel
  • Mooie band op het saunalaken

 

Borduurmogelijkheden:

  • Te borduren gebied: +/- 24 cm x 24 cm
  • Verschillende kleuren borduring mogelijk
  • Borduurmogelijkheden: teksten, en logo's

 

Saunalakens met naam laten borduren?

Onze saunalakens zijn lekker zacht en groot, en daardoor ideaal om mee te nemen naar de sauna of naar het strand. Door het formaat zijn de lakens geschikt om te gebruiken als omslagdoek, maar ook heel fijn om op te liggen. De saunalakens zijn van hoge kwaliteit. Wij borduren saunalakens met namen, tekst of een logo. De saunalakens zijn te personaliseren en daardoor geweldig om cadeau te doen! Een gepersonaliseerd saunalaken is leuk voor elke gelegenheid, zoals verjaardagen, afscheidsfeesten maar ook een jubileum. Maar je hebt natuurlijk niet per se een reden nodig om zo'n mooi saunalaken cadeau te doen. Of bestel een prachtig saunalaken voor jezelf! Bijvoorbeeld voor op vakantie. Ga dus snel aan de slag en ontwerp je eigen saunalaken met naam, tekst of logo!

Wil je meerdere saunalakens bestellen? Bijvoorbeeld voor een team of bedrijf? Dan is het mogelijk om een korting te krijgen. Hiervoor kan je contact opnemen met onze klantenservice. Zij maken graag een passende offerte bij jouw wensen. Wil je meer informatie over onze saunalakens? Onze klantenservice beantwoord graag al je vragen over dit saunalaken met naam.

Laatst bekeken producten