Saunalaken met naam of logo borduren

Geef nu één van de meest bijzondere geschenken aan iemand die jarig is, of aan iemand die ontzettend van de sauna houdt. Namelijk de saunalaken met naam, tekst of een eigen geborduurd logo! Bekijk hieronder het gehele aanbod saunalakens met korting! Binnen 24 uur thuisbezorgd!Borduren van een saunalaken met naam


Een saunalaken met naam is erg gemakkelijk te maken. Zo kunt u hierboven één van de saunalakens aanklikken welke u wilt laten borduren met een naam, een leuke tekst of een bedrijfslogo. Tijdens het bestellen kunt u uw wensen aangeven om vervolgens de betaalmethode aan te klikken en uw bestelling verder af te ronden. Een saunalaken met naam is erg leuk in combinatie met een leuke spreuk, een pakkende tekst, een bedrijfslogo. Een saunalaken met naam is één van de populairdere items binnen onze webwinkel. Het saunalaken is van een zeer goede kwaliteit en wordt voorzien het het beste kwaliteit garen en borduurwerk. Een saunalaken met naam wordt veelal borduurd met felle kleuren, teksten maar ook met bedrijfslogo's.

Een saunalaken met naam is op dit moment in de aanbieding en wordt binnen 24 uur geleverd met uw eigen opdruk! Hierboven tref je een ruime keuze uit verschillende saunalakens welke helemaal naar jouw eigen smaak en wensen gepersonaliseerd kunnen worden. Elk gewenste tekst en logo kunnen wij borduren op deze prachtige kwalitatieve saunalakens. Wat dacht je van een prachtige spreuk op een saunalaken met daarbij een naam?

 

Saunalaken met naam:


Hieronder vindt u enkele leuke spreuken die veel op saunalakens met namen worden gemaakt:
- Met jezelf in de sauna
- Dit saunalaken is van Emma
- Dit saunalaken is van Thom
- Blijf van mijn saunalaken af andes loop ik naakt
- Vandaag ben ik geen naaktloper maar een saunaloper

Heb je vragen over het laten maken van een geweldige saunalaken met uw eigen naam of tekst? Neem dan snel contact op met onze klantenservice!
 

Saunalaken borduren:

Zo is het bij ons mogelijk om de saunalakens te borduren met naam maar ook met een langere tekst of bedrijfslogo. Indien je vragen hebt over het maken van saunalakens in een grotere oplage of je wilt weten of jouw logo wel te borduren is dan kun je altijd contact met ons opnemen.