Fotopuzzel - 24 stukjes

Een geweldige puzzelervaring met deze fotopuzzel die uit 24 stukjes bestaat! Een haarscherpe afdruk maakt dat iedereen, jong en oud, plezier beleeft aan het in elkaar zetten van deze fotopuzzel.

Artikelnummer

21023 

Verzendkosten

€ 3,95 

Vragen?

+31553602927

€ 9,95
€ 7,95
Prijs per stuk incl. BTW en opdruk

 

Aantal: 
Bestellen

Puzzel met foto 24 stukjes

Een zelf ontworpen puzzel is een heel bijzonder cadeau. Binnen een paar minuten ontwerp je een prachtige puzzel van familiefoto's, prachtige vakantieherinneringen, een leuke kindertekening of een eigen kunstwerk. Leuk om jouw jarige (klein-)kind mee te verrassen, want met 24 stukjes kan iedereen uit de voeten. Of ontwerp een puzzel met een leuke tekst en stuur deze naar die vrienden die altijd voor jou klaarstaan! Ideeën genoeg en met een paar minuten uitgevoerd in onze snelle ontwerptool! Bestel er meteen een bijpassende puzzeldoos bij (apart te ontwerpen) om het cadeau helemaal af te maken!


Productinformatie van de puzzel met foto 24 stukjes:

  • Aantal stukjes: 24
  • Afmeting: 10 cm x 14 cm
  • Materiaal: Zeer stevig karton
 

Drukwerkmogelijkheden:

  • Bedrukbaar gebied: 10,2 cm x 14,3 cm
  • Full colour teksten, afbeeldingen, namen, foto's en logo's
 

Puzzels laten bedrukken?

Een puzzel leggen is nog veel leuker als je deze zelf ontworpen hebt. Ideaal om weg te geven, maar ook leuk om te houden! Beleef nog een keer al die mooie momenten tijdens het leggen van een puzzel waarop jouw favoriete vakantiefoto staat! Of misschien heb je een speciale boodschap voor iemand? De ontvanger heeft een leuke tijd met het ontcijferen en het in elkaar zetten van de puzzel en jij hebt alle voorpret bij het ontwerpen! Of misschien wil je als bedrijf iets aankondigen? Er zijn allerlei redenen waarom deze puzzel bestellen een goed idee is.

Jouw persoonlijke fotopuzzel is gemaakt van zeer stevig karton en heeft een mooi glanzende opdruk. Hierdoor komt jouw ontwerp nog mooier uit de verf. Gebruik onze super gemakkelijke editor om de puzzel te ontwerpen. Voeg een foto, tekst of logo toe en wij drukken jouw prachtige ontwerp daarna in de mooiste kleuren op de puzzel. Maak dus nu snel en makkelijk een uniek cadeau!

Heb je vragen over onze puzzels of wil je meer weten over het bedrukken van deze leuke puzzels? Onze klantenservice helpt je graag verder met het bestellen van deze mooie fotopuzzel!

Laatst bekeken producten