Foto op Puzzel 96 stukjes
Fotopuzzel - 120 stukjes

Een geweldige puzzelervaring met deze fotopuzzel die uit 120 stukjes bestaat! Een haarscherpe afdruk maakt dat iedereen plezier beleeft aan het in elkaar zetten van deze fotopuzzel.

Artikelnummer

21027 

Levertijd

Voor 14:00 besteld is vandaag verzonden

€ 12,95
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Puzzel met foto (120 stukjes)

Een zelf ontworpen puzzel is een heel bijzonder cadeau. Binnen een paar minuten ontwerp je een prachtige puzzel van familiefoto's, prachtige vakantieherinneringen, een leuke kindertekening of een eigen kunstwerk. Maar ook een waardebon op een puzzel laten bedrukken is een geweldig idee. Eigenlijk twee cadeautjes in één! Bestel er meteen een bijpassende puzzeldoos bij (apart te ontwerpen) om het cadeau helemaal af te maken!


Productinformatie van de fotopuzzel:

  • Aantal stukjes: 120
  • Afmeting: 19.5 cm x 28 cm
  • Materiaal: superstevige karton
  • Afwerking: glanzend
 

Drukwerkmogelijkheden:

  • Bedrukbaar gebied: cm x  cm
  • Full colour teksten, afbeeldingen, namen, foto's en logo's
 

Puzzels laten bedrukken?

Een puzzel leggen is nog veel leuker als je deze zelf ontworpen hebt. Ideaal om weg te geven, maar ook leuk om te houden! Beleef nog een keer al die mooie momenten tijdens het leggen van een puzzel waarop jouw favoriete vakantiefoto staat! Of misschien heb je een speciale boodschap voor iemand? De ontvanger heeft een leuke tijd met het ontcijferen en het in elkaar zetten van de puzzel en jij hebt alle voorpret bij het ontwerpen! Of misschien wil je als bedrijf iets aankondigen? Er zijn allerlei redenen waarom deze puzzel bestellen een goed idee is.

Jouw persoonlijke fotopuzzel is gemaakt van zeer stevig karton en heeft een mooi glanzende opdruk. Hierdoor komt jouw ontwerp nog mooier uit de verf. Gebruik onze super gemakkelijke editor om de puzzel te ontwerpen. Voeg een foto, tekst of logo toe en wij drukken jouw prachtige ontwerp daarna in de mooiste kleuren op de puzzel. Maak dus nu snel en makkelijk een uniek cadeau!

Heb je vragen over onze puzzels of wil je meer weten over het bedrukken van deze leuke puzzels? Onze klantenservice helpt je graag verder met het bestellen van deze mooie fotopuzzel!