Petten borduren met naam of logo

Een gepersonaliseerd cadeau is het beste wat je iemand kunt geven. De extra aandacht die gegeven is aan het cadeau, maakt het cadeau nog mooier. Gelukkig is het erg eenvoudig om zelf de mooiste cadeaus te ontwerpen. Je geniet van een enorm aanbod aan artikelen die je zelf kunt omtoveren tot uniek geschenk. Geef bijvoorbeeld een pet met eigen ontwerp cadeau. Je kunt al jouw creativiteit gebruiken om een unieke pet te ontwerpen.

Bezig met laden...
Pet met naam (borduren)
Pet met naam (borduren)
Pet met naam (borduren)

28,95

24,95

Petten bedrukken met jouw eigen tekst of logo?


Kies uit het assortiment de gewenste pet, model en maat. Vervolgens kun je aan de slag gaan met het ontwerp. Je hebt de volledige vrijheid om alles zelf te kiezen. Zo kun je de kleur van de pet kiezen, maar ook het logo of tekst dat je op de pet wilt laten drukken.

Maak de pet persoonlijk en druk de naam van de jarige af op de pet. Ook kun je voor de grap een stopwoordje van de jarige laten afdrukken op de pet. De mogelijkheden zijn eindeloos en het ontwerpmenu is erg eenvoudig te bedienen. Binnen een paar minuten heb jij jouw persoonlijke pet ontworpen en besteld. 
 

Een bedrukte pet/cap als pr materiaal


Daarnaast kun je ook van deze mogelijkheid gebruik maken om zelf promotiemateriaal te ontwikkelen voor jouw bedrijf. Het is namelijk mogelijk om zowel in grote als kleine aantallen te bestellen en dus perfect voor elk bedrijf.

Je kunt de afbeelding van jouw bedrijfslogo eenvoudig uploaden en de gewenste grootte kiezen om af te laten drukken. Binnen een handomdraai heb jij de perfecte petten voor jouw bedrijf.

Verras een jarige met een gepersonaliseerde pet. Je hebt enorm veel mogelijkheden om te ontwerpen en het is erg eenvoudig. Iedereen kan binnen een paar minuten een unieke pet creëren.

Geniet van de ruime ontwerpkeuze, goede prijzen en snelle service. Creëer unieke cadeaus of praktisch en persoonlijk promotiemateriaal eenvoudig bij Prachtigkado.