Cadeaus met tekst en foto  
   Gratis verzending vanaf € 75,-
 Duizenden tevreden klanten
Origineel cadeau

Origineel cadeau

Door de jaren heen wordt het steeds moeilijker om een origineel cadeau te kopen. Wij zijn de afgelopen jaren bezig geweest met ideeen te ontwikkelen voor het maken van echt originele cadeaus. Wij hebben voor zeer uiteenlopende klanten originele cadeaus gemaakt, dit kan variëren tot een autohandelaar of particulier, tot aan de politiek en bekende Nederlanders. Wij maken persoonlijke cadeaus, te denken aan een origineel keukenschort met foto of een handdoek met naam of een handdoek met foto. Een handdoek met naam wordt steeds populairder en vaker besteld binnen onze webwinkel, het is namelijk ook wel erg origineel om dit cadeau te laten maken met naam. Dit kan voor een geboorte zijn, een verjaardag of als geintje, voor jezelf.


Weergave:
  1 / 9  Bezig met laden...
16,95 inc. BTW en bedrukking
18,95 29,95 inc. BTW en bedrukking
   1  2 3 4 5  

Originele cadeaus zelf maken

Er zijn verschillende thema's te bedenken met origineel cadeau, te denken aan een origineel valentijn cadeau, een origineel kerst cadeau of een origineel cadeau voor hem of voor haar. Wij hebben meer dan honderd originele cadeaus binnen onze webwinkel die allemaal met een eigen opdruk te voorzien zijn. Een origineel cadeau wordt door ons binnen 24 uur geleverd met uw eigen opdruk.

 

Origineel cadeau online bestellen

Wat een uitermate origineel cadeau is, is het bedrukken van een schort. Een schort met foto is een goedkoop origineel cadeau wat met naam, tekst of logo te bedrukken valt. Wij bedrukken schorten in full color zonder extra kosten. Bedrukte schorten of kookschort bedrukken zijn veelal goedkoop en hebben een zeer goede kwaliteit. Een keukenschort bedrukken kan ook als een bbq schort met eigen opdruk gebruikt worden, maar ook voor kookcursissen, zoals een schort met logo, of zelfs als keukenschort met foto voor thuis. Een keukenschort met foto kan ook weer voorzien worden met eigen tekst, foto of een combinatie van beiden. Wij hebben inmiddels duizenden keukenschorten met foto verkocht. Schort met opdruk, bijvoorbeeld met naam of met een logo is een zeer origineel cadeau. Wilt u een schort laten bedrukken? Een BBQ schort is toch wel erg populair binnen onze webwinkel, met het mooie weer en een feest is het toch leuk om een eigen bedrukt BBQ schort te hebben? Dan laat je pas echt zien wie de baas over de BBQ is! Lees dan meer over bedrukte schorten op onze website en verschillende pagina's. 

Ook is het mogelijken om een schort met naam of een schort te borduren. Wanneer u van plan bent om een foto of logo wilt hebben op een schort is het het mooiste om het te laten bedrukken, wanneer u van plan bent alleen een naam op een schort te maken dan is het wel heel erg sjiek om een schort te laten borduren. Dit kan sinds kort ook binnen onze webwinkel. Een schort
borduren wordt met stevig draad en een goede naald gemaakt waardoor de kwaliteit van de borduring een hele lange tijd mee gaat. 

Sinds enkele jaren hebben wij ook onderzetters met foto in ons assortiment. Hier zijn inmiddels duizenden foto onderzetters gemaakt door de jaren heen en het is natuurlijk leuk om onderzetters met foto zelf te maken. Op onze website is het mogelijk om een keuze te maken uit onderzetters met eigen foto van het harde materiaal, dit is hout. Over het hout zit een glanslaag waardoor de foto er wel erg mooi uitkomt. Ook is het mogelijk om onderzetters met tekst te maken. Bent u benieuwd naar de ervaringen van onze webwinkel? Lees dan hier verder.

Wat dacht u van een origineel cadeau als handdoeken met naam of tekst als mooi origineel cadeau? Het meest populaire originele cadeau van de afgelopen jaren waren toch de handdoeken met naam. De handdoeken borduren wij op verschillende manieren. Een geborduurde handdoek wordt ook vaak als een klein kado weggegeven, maar het blijft altijd weer origineel. 


Persoonlijk cadeau van PrachtigKado.nl

Is er binnenkort iemand jarig om wie je veel geeft? Dan wil je natuurlijk een persoonlijk cadeau aan diegene geven. Dit is niet altijd even eenvoudig. Sommige mensen hebben alles al of je ideeën zijn na al die jaren van originele cadeaus geven misschien al op. Hier lees je een aantal ideeën voor originele en persoonlijke cadeaus.

 

De sleutelhanger met foto

De alleszeggende ketting of sleutelhanger met foto
Een tijdloos maar altijd origineel en persoonlijk cadeau is een ketting met een boodschap. Denk hierbij aan een hangertje waar je iets in laat graveren. In dit hangertje

kun je je naam laten graveren of juist een leuke, lieve en persoonlijke boodschap die je echt speciaal voor die ene persoon geschreven hebt. Wat betreft het uiterlijk van de ketting laat je afhangen van de persoon. Houd die persoon van vrolijke en uitbundige kleuren en vormen, of juist meer van modieuze eenvoud. Bij iedere juwelier kun je een hanger laten graveren, afhankelijk van de grote van je hanger. Ook kan het ontzettend leuk zijn om een mooie hanger (of sleutelhanger met foto) te laten voorzien van een naam, voor meer informatie over leuke naamcadeaus kan je hierboven zoeken in de zoekfunctie om op zoek te gaan naar het perfecte cadeau!

Video vol herinneringen
Tegenwoordig zijn er veel verschillende video bewerkingsprogramma's. Hiermee kun je heel eenvoudig een video maken zoals jij hem wilt zien. Neem bijvoorbeeld mooie foto's of leuke video's van de persoon en zet zijn of haar favoriete muziek eronder. Een liedje kopen is niet duur en het bewerkingsprogramma is gratis. Hierdoor heb een lowbudget oplossing voor een ontzetten persoonlijk en onvergetelijk cadeau. Bonus: je kunt deze video ook op een dvd zetten en op een beamer of televisiescherm afspelen, waardoor je een bioscoop effect krijgt!

 

 

Persoonlijk cadeau, een fotocadeau!

Oude foto in een nieuw jasje
Misschien heeft de persoon in kwestie wel een foto van zichzelf die hij of zij erg mooi vind. Helaas vergaan oude foto's met de jaren een beetje en worden ze minder mooi. Sommige foto's zijn van klein formaat, te klein om mooi in de kamer te hangen. Tegenwoordig is er van alles mogelijk om foto's te herstellen en te vernieuwen. Hierdoor kun je oude foto's nieuw leven inblazen en kunnen jullie samen over herinnering met betrekking tot deze foto praten. 

Al eens gedacht om een mooie oude foto om te zetten naar een digitale foto en deze laten bedrukken op een bepaald product, denk bijvoorbeeld een een mok met foto, een tegeltje met foto, of een ander mooi fotocadeau? Bekijk de allerleukste cadeaus op deze website en maak een cadeau persoonlijk!

 

Huwelijkscadeau

Een huwelijkscadeau is één van de belangrijkste cadeaus die je in je leven kunt krijgen" Dit omdat het huwelijk heilig is en een heel belangrijke gebeurtenis in je leven is. Je bent blij om te trouwen met de liefde van je leven en wilt dit zo goed als mogelijk vieren. Alle cadeaus die je krijgt zijn welkom. Omdat veel mensen dit ook een belangrijke gebeurtenis vinden geven ze graag een goed huwelijkscadeau. Wanneer je zelf gaat trouwen dan wil je graag veel leuke cadeaus krijgen. Het is spannend om met je bruiloft cadeaus te ontvangen! Sommige mensen vragen ook specifiek geld voor hun huwelijk om dit cadeau te geven aan een goed doel. Dit komt niet vaak voor maar is wel een heel goed initiatief.

Vind jij het ook belangrijk om een leuk huwelijkscadeau te geven? Dat is logisch want het huwelijk is echt een heel belangrijke gebeurtenis. Ga dan ook op zoek naar een zo leuk als mogelijk huwelijkscadeau! Je kunt dit vinden waar je wilt. In de gewone winkel of via online shoppen. Het kan best moeilijk zijn om een goed cadeau te kopen voor een bruiloft. Eerlijk gezegd vragen ook veel mensen om donaties voor bijdrage aan hun huwelijksreis of ander groot cadeau. Het geven van geld kan dus ook zeker een goed huwelijkscadeau zijn.

 

Huwelijkscadeau bij PrachtigKado

Wil je geen geld geven voor het huwelijk? Er is dan keuze genoeg. Misschien wel zo veel keuze dat je haast niet weet wat je moet kiezen. Gelukkig maar kun je kiezen uit zoveel verschillende dingen. Het is natuurlijk ook allemaal erg afhankelijk van hoeveel geld je zelf wilt uitgeven. Voor een ieder budget is er wel wat leuks te vinden. Een ieder kan daarom goed slagen zowel met een laag als hoog budget. Je kunt gelukkig bij een huwelijkscadeau alle kanten op. Geld geven, cadeaubon of uniek cadeau. Jij weet zelf het beste waar het stel op zit te wachten. Verras ze daarom met een leuk passend cadeau. Succes!

Het perfecte kraamcadeau met naam
Voor elke gelegenheid is een passend cadeau te vinden binnen onze webwinkel. Zo ook voor een gebroorte bieden wij een breed scala persoonlijke cadeaus aan. Zo kan je bovenin onze webwinkel zoeken op een kraamcadeau, bijvoorbeeld op een tutpopje met naam, een badcape met naam, een badjas met naam maar ook vind je de categorie terug met alle kraamcadeaus. 

Zo is het bij bepaalde cadeaus mogelijk om deze te laten voorzien van prachtig borduurwerk en soms zelf een mooie afbeelding. Zo kan je een prachtig kraampakket samenstellen maar ook is het mogelijk om een kraamcadeau met naam direct te laten versturen aan bijvoorbeeld de kersverse ouders! Maak iemand blij met een persoonlijk kraamcadeau van PrachtigKado!


Meer informatie

Altijd persoonlijk advies van één van onze medewerkers!

Wij werken van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur en zijn bereikbaar middels onderstaande gegevens. Ons team helpt je graag verder!

Algemene vragen en lopende bestellingen:

(E-mail) info@prachtigkado.nl
(Telefoon) +31553602927
(Offerte)  offerte@prachtigkado.nl

Wij staan je graag te woord!

Contactgegevens

Klantenservice
(E)  info@prachtigkado.nl
(T)  +31553602927

PrachtigKado.nl
Vissenstraat 28
7324 AL Apeldoorn (GE - NL)

IDGift B.V.
KVK: 57843333
BTW nr: NL852760723B01
IBAN: NL30BUNQ2034561139
BIC nummer: BUNQNL2A

PrachtigKado.nl Facebook   PrachtigKado.nl Twitter   PrachtigKado.nl Linkedin   PrachtigKado.nl Instagram

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
PrachtigKado

Beoordelingen

Copyright © 2010-2019 | PrachtigKado.nl / PrachtigKado | Alle rechten voorbehouden.