Onderzetters met foto | Foto op onderzetters

Maak jouw eigen unieke onderzetters met foto, bijvoorbeeld leuke vakantiefoto's om je altijd te helpen herinneren aan de mooie vakantie, foto's van jouw huisdier op de onderzetters laten bedrukken of misschien wel namens jouw bedrijf voor in de kantine? Elke onderzetter kan bedrukt worden met jouw eigen afbeelding of tekst (jouw eigen design) en is helemaal naar jouw eigen smaak te personaliseren. Heel veel plezier met het maken van de aller origineelste onderzetters, namelijk die jij zelf gemaakt hebt!

Binnen 24 uur thuisbezorgd, gratis bedrukt en de beste kwaliteit!
Bezig met laden...
Onderzetters met foto hout (ROND OF VIERKANT)

Onderzetters met foto hout (ROND OF VIERKANT)

4 Onderzetters met foto (hout 4 stuks) Keuze tussen 2 soorten: Rond of Vierkant. Laat uw mooiste foto's op deze onderzetters drukken. Leuk voor op jouw eigen tafel of als...

15,95

4 Leren onderzetters bedrukken (LEER)

4 Leren onderzetters bedrukken (LEER)

Mooie set van 4 leren onderzetters, te bedrukken met foto! Maak er een leuke set van door ze elk een eigen foto of tekst te geven. Leuk op jouw eigen tafel of als persoonlijk...

21,95

4 onderzetters met foto (rubber)

4 onderzetters met foto (rubber)

Gebruik jouw leukste foto's om deze onderzetters van rubber nog persoonlijker te maken! Binnen 24 uur verzonden.

15,95

Onderzetters met foto, meer informatie:

Op zoek naar een goedkoop adres voor het bedrukken van onderzetters met foto? Dan bent u bij PrachtigKado.nl op het juiste adres! Onderzetters met foto worden per set van 4 verkocht binnen onze webwinkel en zijn geheel naar uw eigen wensen te personaliseren. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om vier foto's te uploaden tijdens het bestellen, elke onderzetter mag namelijk een eigen bedrukking bevatten. De onderzetters met foto worden op de meest hoogwaardige kwaliteit bedrukt en zijn een rage voor verjaardagen en andere gelegenheden.

Maak nu gebruik van de aanbieding die geldt op de onderzetters met foto. Heeft u vragen dan kunt u ons altijd bereiken! 

De onderzetters doen het altijd goed en zijn allemaal voor dagelijks gebruik geschikt. Wij hebben een onderscheid gemaakt tussen rubberen onderzeters (goedkopere versie), de houten variant welke in het vierkant te bedrukken valt met een leuke foto of meerdere foto's, maar ook een ronde uitvoering. De onderzetters kunnen allemaal bedrukt worden met elke foto, zo kunt u tijdens het bestellen uw foto's uploaden en eventueel bijbehorende tekst. 

Onderzetters met foto zijn erg geschikt voor verjaardagen, afscheid van een collega, voor kunstenaars e.a.. Op dit moment zijn alle onderzetters welke u kunt bedrukken met foto's in de aanbieding en ze worden binnen 24 uur geleverd!

Vragen over de onderzetters met foto? Bel op: 055-3602927