Onderzetters bedrukken

Bekijk hieronder de allerleukste onderzetters welke je kunt bedrukken met foto, tekst of bedrijfslogo. De onderzetters worden per stuk van vier geleverd en kunnen naar eigen wensen gepersonaliseerd worden.
Bezig met laden...
Onderzetters met foto hout (ROND OF VIERKANT)

Onderzetters met foto hout (ROND OF VIERKANT)

4 Onderzetters met foto (hout 4 stuks) Keuze tussen 2 soorten: Rond of Vierkant. Laat uw mooiste foto's op deze onderzetters drukken. Leuk voor op jouw eigen tafel of als...

15,95

4 Leren onderzetters bedrukken (LEER)

4 Leren onderzetters bedrukken (LEER)

Mooie set van 4 leren onderzetters, te bedrukken met foto! Maak er een leuke set van door ze elk een eigen foto of tekst te geven. Leuk op jouw eigen tafel of als persoonlijk...

21,95

Onderzetters bedrukken:

Een set onderzetters maken met een opdruk zoals een foto, tekst of logo? Door middel van de nieuwste technieken drukken wij uw opdruk haarscherp op de onderzetters. Vrijwel alles kunnen wij bedrukken op de onderzetters, bijvoorbeeld een foto, naam, tekst, logo of een afbeelding.

Onderstaande prijzen zijn inclusief bedrukking en per set van 4, al vanaf 2 sets krijgt u korting. Wij rekenen geen opmaakkosten of instelkosten voor het bedrukken van de onderzetters. Tevens mag elke onderzetter een andere opdruk hebben.

Onderzetters bedrukken doet u natuurlijk bij de grootste op het gebied van onderzetters bedrukken.

Wij bedrukken al jaren voor particulieren, stichtingen, bedrijven en andere instellingen prachtige onderzetters. Zo kunt u bij ons onderzetters bedrukken met een eigen foto, tekst of bedrijfslogo. Ook is het mogelijk om aan uw bestelling onderzetters een cadeauverpakking toe te voegen. Onderzetters bedrukken dat kan bij ons per set van vier stuks, maar ook kunt u bij ons grotere aantallen onderzetters bedrukken met een geweldige eigen opdruk!

 Vragen over onderzetters met foto bedrukken? Bel op: 055-3602927