Onderzetters bedrukken met foto, tekst of logo

Bekijk hieronder de allerleukste onderzetters welke je kunt bedrukken met foto, tekst of bedrijfslogo. De onderzetters worden per stuk van vier geleverd en kunnen naar eigen wensen gepersonaliseerd worden. Elke onderzetter kan voorzien worden van een eigen opdruk.

Bezig met laden...

Onderzetters bedrukken met foto of logo

Een set onderzetters maken met een opdruk zoals een foto, tekst of logo? Door middel van de nieuwste technieken drukken wij uw opdruk haarscherp op de onderzetters. Vrijwel alles kunnen wij bedrukken op de onderzetters, bijvoorbeeld een foto, naam, tekst, logo of een afbeelding.

Onderstaande prijzen zijn inclusief bedrukking en per set van 4, al vanaf 2 sets krijgt u korting. Wij rekenen geen opmaakkosten of instelkosten voor het bedrukken van de onderzetters. Tevens mag elke onderzetter een andere opdruk hebben.


Onderzetters bedrukken doet u natuurlijk bij de grootste op het gebied van onderzetters bedrukken.


Wij bedrukken al jaren voor particulieren, stichtingen, bedrijven en andere instellingen prachtige onderzetters. Zo kunt u bij ons onderzetters bedrukken met een eigen foto, tekst of bedrijfslogo. Ook is het mogelijk om aan uw bestelling onderzetters een cadeauverpakking toe te voegen. Onderzetters bedrukken dat kan bij ons per set van vier stuks, maar ook kunt u bij ons grotere aantallen onderzetters bedrukken met een geweldige eigen opdruk!