Muismat met foto

Een muismat met foto, want jouw werkplek moet toch ook een beetje gezellig zijn?

Artikelnummer

14029 

Verzendkosten

€ 3,95 

Vragen?

+31553602927

€ 7,95
€ 6,95
Prijs per stuk incl. BTW en opdruk

 

Aantal: 
Bestellen

Muismat met foto

Wil je jouw werkplek wat opvrolijken en persoonlijk maken? Of wil je jouw klanten voorzien van een gepersonaliseerde muistmat met logo? Een muismat is een perfect cadeautje of relatiegeschenk. Ontwerp hier snel en gemakkelijk een gepersonaliseerde muismat/mousepad.

 

Productinformatie van de muismat met foto:

  • Afmeting: 23 cm x 19 cm x 5 mm
  • Materiaal: Zwart foam met bedrukbare toplaag
  • Onderkant: zwarte antislip bodem
 

Drukwerkmogelijkheden:

  • Bedrukbaar gebied: 23 cm x 19 cm
  • Full colour teksten, foto's en logo's
 

Muismatten met foto's bedrukken?

Sommige foto's zijn het waard om vaak te bekijken. En omdat je een muismat (bijna) dagelijks gebruikt, is deze hier dus prima voor geschikt. Een muismat met foto is ook een enorm populair geschenk onder de fotocadeau's. Voor hem, voor haar, maar ook voor personeelsleden op kantoor of als relatiegeschenk. Door een leuke foto, een pakkende tekst of handige informatie er op te laten drukken, kan de muismat helemaal ontworpen worden naar eigen wens. 

Ga aan de slag en druk op de personaliseerknop. Ontwerp snel en makkelijk de muismat met foto die aansluit bij jouw wensen. Of het nu voor privé of voor zakelijk gebruik is, jij zorgt voor het ontwerp en wij voor een prachtige bedrukking in schitterende kleuren. De muismat zelf is van prima kwaliteit, dus je bent er zeker van dat het cadeau lang meegaat. En wil je er helemaal een leuke set van maken voor op de werkplek? Bestel er dan meteen zo'n handige, bedrukte mok bij.

Heb je nog vragen over onze muismatten of ons drukwerk? Neem dan snel contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag met het bestellen van een prachtige muismat met foto!

Laatst bekeken producten