Mok met foto (groene binnenkant en oor)

Mok met foto bedrukken, groene foto mokken. Te bedrukken met uw eigen foto, tekst of bedrijfslogo. Gratis drukwerk en binnen 24 uur geleverd.

Artikelnummer

16020 

Verzendkosten

€ 6,95 

Zakelijk

offerte@prachtigkado.nl

€ 7,75
Prijs per stuk incl. BTW en opdruk

 

Aantal: 
Bestellen

Mok met foto (groene binnenkant en oor)

Een mooie mok met groene binnenkant en een groen oortje. De mok is te personaliseren met jouw eigen opdruk. De mok kan bedrukt worden met jouw eigen afbeeldingen, foto's, teksten, logo's of een leuke combinatie hiervan. De mok is geheel naar wens te ontwerpen. De gekleurde accenten op deze mok zorgen ervoor dat de mok echt opvalt!
 

Productinformatie van de mok met foto (groene binnenkant en oor):

  • Afmeting: ø 8,2 cm (excl. oor) x 9,6 cm hoog 
  • Inhoud: 300 ml
  • Kleur: Wit met een groene binnenkant en oor
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor de vaatwasser

 

Drukwerkmogelijkheden:

  • Bedrukbaar gebied: 18,5 cm x 8,5 cm
  • De mok is naar wens rondom te bedrukken
  • Full color teksten, foto's en logo's

 

Groene mokken bedrukken?

Deze leuke mokken met groene accenten zijn te bedrukken met jouw eigen ontwerp. Ontwerp jouw eigen mok met jouw favoriete foto's, afbeeldingen, logo's of teksten. Denk bijvoorbeeld eens aan een leuke mok met een motiverende tekst! Of een mok met een foto van een fijne herinnering, zoals een mooie vakantiefoto! Op die manier kan jij elke dag weer herinneringen ophalen door uit jouw persoonlijke mok te drinken. Maar een mok bedrukken kan ook heel leuk zijn om weg te geven! Denk bijvoorbeeld aan een mok voor een verjaardag of een jubileum. Laat mooie foto's of een leuke tekst op de mok drukken en je hebt een persoonlijk en uniek cadeau. Of wat dacht je van een mok bedrukken als afscheidscadeau voor een collega? Laat een leuke teamfoto met een mooie tekst op de mok drukken en het cadeau is klaar! Geef je zo'n leuke mok weg, dan mag een cadeauverpakking natuurlijk niet ontbreken. Deze bestel je gemakkelijk met de mok mee, het cadeau is zo helemaal compleet. Klik op personaliseren om aan de slag te gaan en beste snel zo'n mooie mok met foto met groene binnenkant en oor!