Mok met foto (gekleurde binnenkant)

Kies, voordat je gaat personaliseren, een kleur voor de binnenkant van jouw unieke mok. Tip: Zorg dat de kleur aan de binnenzijde ook in je tekst of afbeelding op de buitenkant van de mok terug komt!

Artikelnummer

16007 

Verzendkosten

€ 6,95 

Zakelijk

offerte@prachtigkado.nl

€ 7,75
Prijs per stuk incl. BTW en opdruk

 

Aantal: 
Bestellen

Mok met foto (gekleurde binnenkant)

Wil je een mok laten bedrukken maar vind je een 'gewone' witte mok te saai? Ben je op zoek naar een kleurrijker alternatief? Ga voor deze mooie mok met een gekleurde binnenkant! Er is keuze uit verschillende mooie kleuren binnenkant. De mok is te bedrukken met foto's, afbeeldingen, logo's, tekst en/of namen. Elke mok mag een andere opdruk bevatten en de mokken zijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. Hieronder lees je meer over de mokken met gekleurde binnenkant.


Productinformatie van de mok met foto (gekleurde binnenkant):

  • Afmeting: ø 8,2 cm (excl. oor) x 9,6 cm hoog 
  • Inhoud: 300 ml
  • Kleur: Wit, gekleurde binnenkant
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor de vaatwasser
 

Drukwerkmogelijkheden:

  • Bedrukbaar gebied: 18,5 cm x 8,5 cm
  • De mok is naar wens rondom te bedrukken
  • Full color teksten, foto's en logo's
 

Mokken met foto's laten bedrukken?

Wil je een leuke mok met foto's of tekst laten bedrukken? Denk dan eens aan deze mooie mokken met gekleurde binnenkant! De mok is er met verschillende kleuren binnenkanten! Het is een leuke variant op de gewone witte mok. Het leuke kleuraccent zorgt voor net dat beetje extra. De mokken kan je laten bedrukken met je eigen ontwerp. Ontwerp bijvoorbeeld een mok met je favoriete afbeeldingen of foto's! Maar ook als geschenk is een mok erg leuk. Heb je bijvoorbeeld een afscheidsfeestje? Geef dan zo'n mooie mok met een leuke foto van jullie samen of een groepsfoto met een leuke tekst erbij!  Of wat denk je van een mok met motiverende spreuk voor op werk? Of een mok met je favoriete quote? Zo helpt de mok je de dag door! Maar voor het bedrijf is mokken bedrukken ook enorm handig! Laat bijvoorbeeld je bedrijfslogo op de mok drukken, of misschien wil je voor elke werknemer wel een persoonlijke mok met eigen naam! Voor meer informatie over het bedrukken van een prachtige mok kan je contact opnemen met onze klantenservice! Onze klantenservice helpt je graag verder met het bestellen van deze mooie mok met foto en gekleurde binnenkant!