Mok bedrukken zilver

Een gave zilveren mok bedrukken met jouw eigen unieke creatieve ontwerp!

Artikelnummer

16091 

Verzendkosten

€ 6,95 

Vragen?

+31553602927

€ 11,95
Prijs per stuk incl. BTW en opdruk

 

Aantal: 
Bestellen

Mok bedrukken zilver

Een prachtige zilveren mok laten voorzien van een mooie afbeelding, naam of een prachtig tekst? Ook is het bedrukken van bedrijfslogo's mogelijk op deze mokken op full color basis.
 

Productspecificaties van de zilveren mok.

  • Materiaal - Keramiek
  • Afwerking - Glans
  • Hoogte - 82mm
  • Buitendiameter - 90mm
  • Bedrukbaar gebied - 185 x 77mm
Deze zilveren mok is nieuw in ons assortiment en kan met uw eigen opdruk gemaakt worden, ook wanneer u verschillende mokken wilt bestellen om bijvoorbeeld iedereen zijn of haar eigen mok cadeau te geven dan mag elke mok een eigen opdruk krijgen. Zo kunt u tijdens het bestellen uw bestanden uploaden maar ook kunt u uw opdrukken zelf gaan designen. De zilveren mok wordt veel besteld in combinatie met de gouden mok, dit kan bijvoorbeeld leuk zijn om een prijs uit te reiken (met een leuke opdruk). Op dit moment zijn de zilveren mokken in de aanbieding, is het drukwerk gratis, zijn de prijzen incl. BTW en wordt de geweldige mok binnen 24 uur afgeleverd. Voor meer informatie over het bedrukken van deze geweldige maar ook heerlijk drinkende mok kunt u altijd contact met ons opnemen via onderstaand telefoonnnummer. 
 

Zilveren mok bedrukken grote oplage:

Van plan om dit type mok in een groot aantal te laten bedrukken? Dan kunt u een vrijblijvende offerte opvragen via info@prachtigkado.nl. Wij staan u graag te woord en zorgen graag voor een mooie passende offerte. Wij wensen u alvast heel veel plezier met het geven en uiteraard met het maken van deze prachtige zilveren mok!

Vragen? Bel ons gerust voor meer informatie: 055-3602927 (Nederland)