Mok bedrukken roze

Ga voor de mooie roze mok met jouw eigen opdruk! Binnen 24 uur bezorgd.

Artikelnummer

16061 

Verzendkosten

€ 6,95 

Vragen?

+31553602927

€ 13,95
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Mok bedrukken roze

Erg leuk en voor vele verschillende gelegenheden inzetbaar. Een roze mok bedrukken is erg eenvoudig. Klik op personaliseren om aan de slag te gaan. Veel plezier!
 

Productspecificaties van de roze mok

  • Materiaal - Keramiek
  • Afwerking - Glans
  • Hoogte - 82mm
  • Buitendiameter - 90mm
  • Bedrukbaar gebied - 21.3 cm x 9 cm
Deze roze mok is nieuw in ons assortiment en kan met uw eigen opdruk gemaakt worden, ook wanneer u verschillende mokken wilt bestellen om bijvoorbeeld iedereen zijn of haar eigen mok cadeau te geven dan mag elke mok een eigen opdruk krijgen. Zo kunt u tijdens het bestellen uw bestanden uploaden maar ook kunt u uw opdrukken zelf gaan designen. De roze mok wordt veel besteld in combinatie met de gouden mok, dit kan bijvoorbeeld leuk zijn om een prijs uit te reiken (met een leuke opdruk). Op dit moment zijn de roze mokken in de aanbieding, is het drukwerk gratis, zijn de prijzen incl. BTW en wordt de geweldige mok binnen 24 uur afgeleverd. Voor meer informatie over het bedrukken van deze geweldige maar ook heerlijk drinkende mok kunt u altijd contact met ons opnemen via onderstaand telefoonnnummer. 
 

Roze mok bedrukken grote oplage:

Van plan om dit type mok in een groot aantal te laten bedrukken? Dan kunt u een vrijblijvende offerte opvragen via info@prachtigkado.nl. Wij staan u graag te woord en zorgen graag voor een mooie passende offerte. Wij wensen u alvast heel veel plezier met het geven en uiteraard met het maken van deze prachtige zilveren mok!

Vragen? Bel ons gerust voor meer informatie: 055-3602927 (Nederland)

Aantal

Prijs per (incl. btw)

1 of meer

€ 13,95

10 of meer

€ 12,95

25 of meer

€ 12,45

50 of meer

€ 11,95

100 of meer

€ 10,95