Metalen mok bedrukken

Een prachtige metalen mok bedrukken? Met foto, tekst of logo. Binnen één werkdag geleverd.

Artikelnummer

16063 

Levertijd

Voor 14:00 besteld is vandaag verzonden

€ 14,95
€ 13,95
Prijs per stuk incl. BTW en opdruk

 

Bestanden bij bestelling:

Opdrukken/namenlijst uploaden ->

Aantal: 
Bestellen

Metalen mok bedrukken met tekst, foto of logo


Nieuw in ons assortiment is deze prachtige metalen mok, welke helemaal naar uw eigen smaak te personaliseren is. Wanneer u iemand eens in het zonnetje wilt zetten ofg eens goed wilt verrassen dan kan deze prachtige metalen mok ontzettend leuk zijn met bijvoorbeeld een unieke selfie, een prachtige vakantiefoto, zijn of haar naam of een andere bijzondere opdruk. Een metalen mok bedrukken, dat kan vrij gemakkelijk via onze webwinkel. 

Productspecificaties metalen mok

  • Materiaal - Metaal
  • Afwerking - Glans
  • Hoogte - 82mm
  • Buitendiameter - 90mm
  • Bedrukbaar gebied - 21.3 cm x 9 cm

Stoer, dat is deze metalen mok zeker! Dit is het nieuwste artikel in ons assortiment en ontzettend gaaf om cadeau te doen. Voor meer informatie over het bedrukken van deze metalen mok kunt u altijd contact met ons opnemen via info@prachtigkado.nl of door ons te bellen. Wanneer u een offerte wilt ontvangen van een groot aantal metalen mokken met uw eigen opdruk dan kunt u een offerte aanvragen via zakelijk@prachtigkado.nl of door ons een e-mail te sturen naar het info@prachtigkado.nl e-mailadres.
 

Metalen mokken bedrukken

Het is zondagochtend, het is nog vroeg. Je kijkt op de wekker en het is 9 uur. Je blijft nog even liggen, het is immers weekend. Op een gegeven moment stap je uit bed en loop je in badjas naar beneden. Daar zet je een heerlijke warme pot koffie. Terwijl je uit het raam kijkt naar de helder blauwe lucht, ruik je de heerlijke warme geur van de koffie. Je schenkt de koffie in in je eigen metalen mok en neemt een slok. Wat is het leven toch goed! Het hebben van een eigen mok is fijn, en handig. Je kan hem gebruiken voor thee, koffie en zelfs soep. Deze mokken zien er heel stoer uit. Dit alles maakt de metalen mokken goede cadeaus. Je kan het cadeau nog leuker maken door het te laten bedrukken. Daardoor wordt het een stuk persoonlijker.

Wanneer je een bedrukte metalen mok cadeau doet aan een vriend, vriendin of familielid, zul je zeker een goede beurt maken. Zeker wanneer je die mok dan laat bedrukken met die persoon zijn naam. Of natuurlijk een andere leuke, kenmerkende tekst. Het laat zien dat je echt hebt nagedacht bij het bestellen van een cadeau. 

Je kunt natuurlijk ook meerdere metalen mokken bestellen en laten bedrukken. Wanneer je de mokken dan laat bedrukken met de naam van je bedrijf, kun je ze bijvoorbeeld ter promotie uitdelen op allerlei evenementen. Dit is een leuke manier van reclame maken. Mensen maken op een positieve manier kennis met je bedrijf. En niet alleen degene aan wie je de mok geeft, maar ook alle andere mensen die de mok zien.

Zoals je ziet zijn er veel mogelijkheden met de bedrukte metalen mokken. Bestel ze snel en eenvoudig op PrachtigKado.nl. Op de website is het mogelijk om in relatief kleine partijen te bestellen.

Wij wensen u veel plezier met het maken en het geven van dit prachtige cadeau.

Het is maandagochtend, 7 uur. De wekker gaat en je hebt weinig zin om op te staan. Je moet weer eens een dag werken. Je loopt naar beneden en zet slaperig een pot koffie. Als de koffie klaar is, schenk je lekker je metalen mok vol. Heerlijk, die warme geur van koffie uit je eigen mok! Ook op het werk is de mok handig. Het is jouw mok, waar jij altijd je koffie, thee of soep uit drinkt. Het leuke van de metalen mokken is dat ze er stoer uit zien. Het zijn daarnaast natuurlijk ook nog eens stevige creaties. Dit alles bij elkaar genomen, zijn de metalen mokken het ideale geschenk. Je kan het cadeau overigens nog leuker maken, door de mokken te laten bedrukken. Dit maakt het cadeau toch meteen een stuk persoonlijker. Je kan met de bedrukte metalen mokken verschillende kanten op, hieronder wat handige voorbeelden.

Wanneer je promotie wil maken voor je bedrijf zijn deze bedrukte metalen mokken ideaal. Bedruk ze met de naam van jouw bedrijf, de URL naar de bedrijfswebsite of een andere passende tekst. Wanneer je de mokken ter promotie uitdeelt op evenementen, zul je zien dat ze een grote hit zijn. Mokken zijn immers altijd handig. Je maakt nu snel en eenvoudig reclame, veel mensen maken kennis met de naam van je bedrijf. Niet enkel degene aan wie je de mok geeft, ook alle anderen die de mok bijvoorbeeld op diens bureau zien staan.

Natuurlijk kun je ook kleinere doelen nastreven. Verblijd familie of vrienden met een zeer persoonlijk cadeau. Een mok met naam erop laat zien dat je echt aan de persoon gedacht hebt. Dit wordt vaak zeer gewaardeerd, je hebt niet zomaar iets uit de schappen getrokken. Je hebt echt nagedacht over het cadeau.

De veelzijdigheid typeert PrachtigKado.nl. Je kan in relatief kleine aantallen bestellen, dit scheelt onnodig grote bestellingen die onnodig veel geld kosten.

Aantal

Prijs per stuk incl. BTW en opdruk (incl. btw)

1 of meer

€ 14,95  € 13,95

5 of meer

€ 14,95  € 13,95

10 of meer

€ 14,95  € 13,95

50 of meer

€ 14,95  € 13,95

100 of meer

€ 14,95  € 13,95

200 of meer

€ 14,95  € 13,95

250 of meer

€ 14,95  € 13,95

500 of meer

€ 14,95  € 13,95