4 Leren onderzetters bedrukken (LEER)

Mooie set van 4 leren onderzetters, te bedrukken met foto! Maak er een leuke set van door ze elk een eigen foto of tekst te geven. Leuk op jouw eigen tafel of als persoonlijk cadeautje!

Artikelnummer

24942 

Verzendkosten

€ 3,95 

Vragen?

+31553602927

€ 21,95
€ 18,95
Prijs per 4 stuks incl. BTW en opdruk

 

Aantal: 
Bestellen

4 Leren onderzetters bedrukken (LEER)

Deze set van 4 leren onderzetters met foto zijn een prachtige aanvulling op jouw tafel. Vier stuks, die elk voorzien kunnen worden van een eigen afbeelding. Maak op die manier een leuke herinnering aan die prachtige vakantie of verzamel die leukste foto's van de kinderen en verras opa en oma met een eigen set.


Productinformatie van de 4 Leren onderzetters bedrukken (LEER):

  • Afmeting - 9.7 x 9.7 cm
  • Kleur onderkant - Zwart
  • Materiaal - Leer

 

Drukwerkmogelijkheden:

  • Bedrukbaar gebied - 10 x 10 cm
  • Elke onderzetter kan een eigen afbeelding bevatten
  • Full colour teksten, afbeeldingen, foto's en logo's

 

Leren onderzetters laten bedrukken?

Gaan jouw beste vrienden weer verhuizen? Misschien is het een leuk idee om foto’s van vorige woningen af te laten drukken op deze set? Wordt jouw echtgenoot 50 jaar? Laat dan op elke onderzetter een andere foto uit zijn tijdlijn afdrukken. Er zijn zoveel creatieve dingen te bedenken met deze leuke leren onderzetters. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wil je meer informatie over het bedrukken van onderzetters? Neem gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder met het maken en bestellen van jouw eigen onderzetters met foto!

Laatst bekeken producten