Cadeaus met tekst en foto  
   Binnen één werkdag bezorgd
 Duizenden tevreden klanten
Top 15 / Kraamcadeau

Kraamcadeau

Op zoek naar het perfecte kraamcadeau? Al eens gedacht aan het laten maken van een naamcadeautje als kraamcadeau? Bijvoorbeeld een heerlijk zachte baby badjas met zijn of haar naam erop geborduurd, of misschien wel een lekker zacht knuffeltje met naam? Bekijk ze hieronder.

Onze voordelen: Binnen 24 uur thuisbezorgd | Gratis opdruk | Goedkoopste van Nederland!


Weergave:
 


Bezig met laden...
17,95 inc. BTW en bedrukking

Kraamcadeau voor een moeder nodig?

Een kraamcadeau voor moeder
Het is een zeer spannende periode in het leven van toekomstige ouders als ze, zeker voor het eerst horen, dat er een baby op komst is. De ouders, grootouders familie, vrienden en kennissen zullen blij verrast zijn als ze het bericht horen. Wanneer de zwangerschap goed is verlopen breekt de spannende periode van de geboorte aan. In veel gevallen weten de ouders al wat het wordt, een meisje of een jongen. Dat vinden ze belangrijk omdat ze dan de kinderkamer kunnen gaan inrichten in de kleuren voor een jongen of een meisje. Voor een meisje zullen zachte roze tinten worden gebruikt en voor een jongen blauwe. Ook voor de aanschaf van de vele spullen die men nodig heeft voor de baby is het belangrijk vooraf te weten wat het wordt. Toch zal het ondanks dat er meerdere onderzoeken zijn gedaan naar de gezondheid van de baby spannend zijn als het geboren wordt. Zodra de baby ter wereld komt zal men nagaan of er alles op en aan zit. Het is wonder dat zoiets kan plaatsvinden.

Kraammiddag
Omdat het een drukke en zware tijd is voor de ouders maar vooral voor de moeder is het goede gedachte om alle kraambezoeken die gepland staan op een middag te houden. Hierdoor wordt voorkomen dat er wekenlang visite moet worden ontvangen met beschuit met muisjes. Je kan ze (beschuit met muisjes ) dan op het laatst niet meer luchten of zien. Op het geboortekaartje kan je vermelden wanneer, waar en hoe laat de kraammiddag wordt gehouden. Hiervoor kan je een zaaltje afhuren of het bij je thuis houden. Het zaaltje heeft het voordeel dat thuis alles schoon blijft en het nadeel dat er extra kosten aan zijn verbonden. Er zullen op die middag cadeautjes voor de baby gegeven worden. Toch is een goede gedachte ook de moeder, die het meeste heeft gedaan tijdens de geboorte, in het zonnetje te zetten. Dat kan je doen door bijvoorbeeld als geschenkje een doos bonbons te geven of een musical bon voor een bepaalde voorstelling als je weet dat ze daar van houdt. Er zijn vele originele cadeautjes voor de moeder van de baby te bedenken. Een kraamcadeau voor moeder zal zeker gewaardeerd worden.
 

Kraamcadeau:

Kraamcadeautjes met naam
De geboorte van een kindje is een wonder. Hoe dat zo iets kan groeien in de buik van de moeder met alles er op en aan en dan na negen maanden ter wereld komt. Het is en blijft een bijzondere gebeurtenis. Dat is zeker het geval voor de ouders van het kindje. De geboorte is en blijft wel een spannende tijd voor beide ouders. In sommige gevallen zou men liever een jongen of een meisje willen hebben maar op de eerste plaats is natuurlijk de gezondheid van de baby het belangrijkste. Ondanks de vele onderzoeken vooraf zal men toch, zodra het ter wereld komt, kijken of er alles op en aan zit waarbij het geslacht van het kindje echt op de tweede plaats komt. Na de geboorte zullen als eerste, door de moeder of vader van de baby, de ouders ingelicht worden. Ze zullen hierbij aangeven dat de moeder van de baby eerst even wilt uitrusten voordat ze bezoek kan ontvangen. Het maakt hierbij natuurlijk een verschil of het kindje thuis is geboren of in het ziekenhuis. 
 

Kraamcadeau, het perfecte geschenk!

Velen gaan, nadat het geboortekaartje is ontvangen, een bezoek plannen voor de kraamvisite. Zij zullen daarvoor in veel gevallen eerst de vader benaderen om te kijken wanneer dat het beste uitkomt. Zij die een kraambezoek brengen zullen ook een cadeautje voor het kindje aanschaffen. Dat kan men in de winkel doen maar ook online. Er zijn genoeg webwinkels waarop men een mooi cadeautje kan aanschaffen. Wil men er een echt persoonlijk cadeau van maken dan kan men op het cadeautje de naam van de baby laten broduren. Wanneer men een zachte knuffel geeft met de naam van de baby erop zal dat, omdat het misschien de eerste knuffel is, een van de lievelingsknuffels worden die overal mee naar toe moeten. De naam kan natuurlijk ook op kleertjes worden geborduurd of bad cape enzovoort. Zodra er een naam op staat is het een persoonlijk cadeau.
 
Kraamcadeau voor tweeling:
Een uniek kraamcadeau voor een tweeling.
Een tweeling komt helemaal niet zo vaak voor en het is natuurlijk leuk om dit van dichtbij mee te maken. De visite vraagt zich alleen vaak af wat voor een kraamcadeau er gegeven kan worden aan een tweeling. Vooral als het een jongetje en een meisje is kan dit vrij lastig zijn. Bij twee meisjes of twee jongetjes wordt er vaak gekozen door kleding. De kleding wordt op elkaar afgestemd en vaak worden de kinderen in dezelfde kleding gehuld. Dit maakt het voor de kraamvisite natuurlijk nog lastiger om de twee kleintjes uit elkaar te houden. Een leuk kraamcadeau voor een tweeling is dan ook een gepersonaliseerd cadeau. Dit is een presentje waar de naam van de kinderen opstaat. Laat eventueel rompertjes maken met de naam van de kinderen erop. De kindjes kunnen zo door de visite uit elkaar gehouden worden. Dit is uiteraard een leuke oplossing als er gezocht wordt naar een uniek kraamcadeau. In onze shop zijn we gespecialiseerd in het maken van persoonlijke presentjes. Cadeaus waarop de naam gezet kan worden of een leuke tekst. Ontdek in onze online shop de verschillende kraamcadeaus voor een tweeling.

Op zoek naar een origineel kraamcadeau voor een tweeling? Geen probleem de kans is groot dat wij het in ons assortiment hebben. Verschillende presentjes zijn online te bestellen en te personaliseren met een naam of foto. Gebruik bijvoorbeeld de eerste foto van de baby’s om een kraamcadeau aan de ouders te geven. Of verzin een leuke tekst om op spulletjes te drukken. Een kraamcadeau is snel gemaakt in onze online shop. Binnen 24 uur kunnen we het presentje al verzenden. Ideaal als er weinig tijd is om een cadeau te kopen. Met een persoonlijk kraamcadeau is de kans ook nog eens klein dat er kleding dubbel gegeven wordt. Er is maar weinig visite met een persoonlijk cadeau en dit maakt uw kraamcadeau voor een tweeling uniek! 
 
Kraamcadeau met naam tweeling:
Kraamcadeaus met naam voor een tweeling nodig?

Op kraamvisite gaan is altijd aangenaam. Er hangt een goede sfeer, de trotse ouders zijn door het dolle heen en het zien van de kleine laat het hart sneller kloppen. Het is ook een klein stressmomentje, want welk cadeau neem ik mee? Toch niet weer zo’n pak met saaie rompertjes. Dit keer moet het een cadeau zijn dat uniek is en persoonlijk. Maar waar is dat in hemelsnaam te vinden? Bijkomend probleem: het moet voor een tweeling zijn. Geen paniek: onze webshop weet raad!

Kraamcadeaus met de naam van een tweeling; dat zou leuk zijn! En laat die nu net in onze webshop te bestellen zijn. In het brede aanbod aan kraamcadeaus is altijd wat te vinden. Het leuke is dat elk cadeau dan ook nog eens een keer te personaliseren is. De namen van de tweeling erop laten zetten is een fluitje van een cent. Wat zullen de kersverse ouders verrast worden als ze getrakteerd worden op kraamcadeaus met de naam van de tweeling.

Ter afwisseling is het wellicht ook leuk om er een cadeautje bij te bestellen met koosnaampjes in plaats van voornamen. ‘Stoer’ of ‘bink’ doen het goed bij jongetjes. En voor meisjes is ‘lief’ of ‘schattig’ wellicht leuk. Maar laat de eigen creativiteit er gerust op los. Dat zelfde geldt voor de cadeautjes. Allebei de baby's een zelfde setje kleding geven, maar met verschillende namen erop, is leuk, maar waarom zou er niet afgewisseld kunnen worden? Maak een combinatie met een ander kraamcadeau met een naam erop. Een knuffelbeest of iets voor in de babykamer bijvoorbeeld. 

Het gaat immers met het grootste gemak in onze webshop. Een stuk sneller en simpeler dan een bezoek aan de babywinkel in de stad. En daar is het nog maar de vraag of er iets te vinden is dat net zo leuk is als een gepersonaliseerd cadeau.
 

Kraamcadeau beste vriendin:

Het kraamcadeau van de beste vriendin
Nadat de dokter heeft gezegd dat er een baby op komst is zal men in de wolken zijn van geluk. De ouders die misschien al langer een kindje wilden hebben kunnen nu vooruitkijken naar de geboorte. Zij weten nog niet wat alles precies inhoudt, zeker als het het eerste kindje wordt. In veel gevallen zal de moeder in de beginperiode vaak misselijk zijn. In de meeste gevallen gaat dat na een bepaalde periode ook weer over. De moeder zal zwaar worden en soms zelfs zo zwaar dat het vooral tegen het einde van de zwagerschap een zware last is. Wanneer de bevalling aanbreekt en de baby is geboren dan zullen al deze vervelende zaken snel worden vergeten. Men zal in de wolken zijn van geluk wanneer men ziet dat alles in orde is. Alles zit er op en aan en ook de gezondheid is goed. De belangrijkheid van het geslacht komt op de tweede plaats. De gezondheid staat voorop.

Vriendin
De naaste familie, vrienden en kennissen zullen worden ingelicht door middel van een geboortekaartje. Bij het geboortekaartje kan men een uitnodiging meesturen wanneer er een kraammiddag wordt gehouden. Door dit op deze manier te doen worden alle kraambezoeken op een middag gepland. Heeft men voldoende ruimte dan kan dat thuis plaatsvinden maar het kan ook in een afgehuurd zaaltje. Het is maar waar de voorkeur naar uitgaat. Beiden hebben hun voor- en nadelen. De opa’s en oma’s zullen snel langs komen om te kijken hoe hun kleinkind er uit ziet. Zij zullen trots zijn dat hun zoon of dochter een baby hebben gekregen. De beste vriendin van de moeder van de pasgeboren baby zal zeer snel komen na de geboorte. Iedereen zal wel een kraamcadeau meebrengen maar de beste vriendin weet als geen ander wat men nog graag zou willen hebben. In gesprekken heeft ze gehoord dat ze graag een paar dagen weg gaan naar een rustig hotelletje om extra te genieten van hun nieuwe aanwinst. De beste vriendin kan de ouders van de baby een cadeaubon geven voor een dergelijke korte vakantie. Zij zal er alles aan doen om haar vriendin te helpen, zeker de eerste periode na de geboorte.
 

Kraamcadeau doos nodig?

Kraamcadeau doos samenstellen.
De geboorte van een kindje is natuurlijk heel bijzonder. Verschillende winkels geven tijdens de zwangerschap vaak al een kraamcadeau doos. In deze doos zit vaak een hoop reclame, maar ook een paar handige dingetjes. Als de baby uiteindelijk geboren is dan is het natuurlijk tijd voor cadeautjes en speciale momenten om samen te delen. De familie van de kersverse spruit komt vaak met kleding aanzetten. Het is natuurlijk veel leuker om het origineler aan te pakken, dan alleen een setje kleding voor de baby. Met behulp van onze website is het mogelijk om een kraamcadeau doos te maken. Dit is een doos met leuke spulletjes speciaal ontworpen voor de baby. In de doos komen alleen persoonlijke spulletjes en geen reclame. Naast spullen uit onze webshop kan de doos natuurlijk ook aangevuld worden met luiers en magazines. 

Het is natuurlijk leuk om in de kraamcadeau doos persoonlijke spulletjes te stoppen. Als de naam van de baby bekend is dan kan de doos afgemaakt worden. Er kan bijvoorbeeld een knuffeltje uitgezocht worden op onze webshop. Op dit knuffeltje kan de naam van het pasgeboren kindje geborduurd worden. Zowel het lettertype als de kleur van de naam kan helemaal zelf bepaalt worden. Met een knuffeltje is er een uniek cadeau voor in de kraamcadeau doos. De kersverse ouders worden direct verwend met een persoonlijk cadeau voor hun pasgeboren baby. 

Stel online een kraamcadeau doos samen en laat deze bezorgen bij de kersverse ouders. In de doos kunnen verschillende leuke presentjes gestopt worden met een persoonlijk tintje. Op de cadeaus kunnen teksten gezet worden die zelfgeschreven zijn om het cadeau extra speciaal te maken. De cadeaus zijn al verkrijgbaar vanaf € 5, waardoor er voor weinig geld een mooi cadeau gemaakt kan worden. De kraamcadeau doos kan al binnen 24 uur thuisbezorgd worden, zodat er snel een afspraak gemaakt kan worden met de kraamvisite. 

Kraamcadeau familie
Als de ooievaar op komst is bij familieleden dan hoort daar absoluut een perfect cadeau bij. Het is hartstikke bijzonder om een nieuw familielidje te krijgen en vooral voor de ouders zal het enorm veel geluk met zich meebrengen. Maar het is erg lastig om een passend cadeautje te vinden omdat veel dingen niet nodig zijn voor de ouders. Meestal is het namelijk zo dat de ouders al heel goed voorbereid zijn op de komst van de kleine en veel spullen niet meer nodig hebben. Daarom is het een leuk idee om iets persoonlijks te geven aan de ouders. Iets wat een speciale betekenis voor ze heeft. Denk bijvoorbeeld aan producten waar een naam op gezet kan worden. 

Zo hebben wij babyslaapzakken, badcapes, tutpopjes, badjassen en veel meer waar een naam op gedrukt kan worden. Het is mogelijk om alles naar eigen wens te maken. Je kan dus zelf kleuren kiezen en zelfs ook lettertypes. Dit maakt het allemaal nog iets persoonlijker. En voor de ouders is het super leuk om een cadeau te krijgen voor hun kindje waar emotionele waarde aan zit. Neem bijvoorbeeld een tutpopje met naam. Kinderen hechten zich vaak heel erg aan deze knuffeltjes en ze zijn er jaren verliefd op. Door onze goede kwaliteit is het ook mogelijk voor kinderen om zo lang te doen met de producten.

Het is ook een goed idee om een kraampakket samen te stellen met allerlei cadeautjes erin. Hier kun je dan bijvoorbeeld ook eigen gemaakte dingen in doen of luiers. Op deze manier hebben de ouders allerlei producten die goed van pas komen en waar ze enorm blij mee zijn. 

Kraamcadeau handgemaakt, maak uw eigen gemaakte kraamcadeau!

Na de geboorte van een kindje volgt er natuurlijk altijd een kraamvisite. Dan is er even tijd om de met de kleine uk kennis te maken en de trotse ouders van harte te feliciteren met hun prachtige gezinsuitbreiding. Bij een kraamvisite hoort een leuk kraamcadeau. Liever niet zo’n dertien in een dozijn presentje maar iets persoonlijks en unieks. Een kraamcadeau dat handgemaakt is bijvoorbeeld. Maar hoe is dat nu simpel te regelen? Onze webshop geeft het antwoord.

Een kraamcadeau dat handgemaakt is? Is dat te doen zonder dat er veel tijd mee gemoeid is? Jazeker, via onze webshop is zo’n bijzonder cadeau in een mum van tijd gerealiseerd. Elk item in onze zeer gevarieerde webwinkel is namelijk te personaliseren, of wel te voorzien van een naam, een koosnaampje of een lief woordje. Van ‘liefje’ tot ‘cute’ of ‘stoer’ of ‘bink’. Ach, de mogelijkheden zijn met een beetje creativiteit haast onuitputtelijk. Wat wel al vast staat is dat de kersverse ouders zeer verrast zullen zijn van een cadeau waar zoveel aandacht aan besteed is.

En dat terwijl het slechts een kwestie is van even door de webshop klikken naar iets moois, dat vervolgens te personaliseren, te bestellen en dan wordt het razendsnel thuisbezorgd. Een pracht van een eindresultaat zonder dat de stress oplevert van een middag lang door de drukke winkelstraten struinen naar dat ene leuke cadeau. 

Kies voor het zelf samenstellen van een setje kleding, of van een knuffelbeest met de naam van de kleine erop. Of iets dat helemaal aansluit op de net geverfde babykamer. Er is van alles te bedenken. Het wordt hoe dan ook een prachtige kraamvisite door een cadeau dat zeer bijzonder is. Alvast heel veel plezier met het geven van dat unieke cadeau. De stralende gezichten zullen nog wat vrolijker worden.

Door de snelle verzending van de webshop heb je je bestelling binnen 24 uur in huis, dus je kan ook nog op het laatste moment een leuk cadeau bestellen voor een geboorte!
 

Kraamcadeau mama:
De meeste kraamcadeaus worden natuurlijk gegeven aan de pasgeboren baby. Maar er zijn natuurlijk ook cadeaus voor de mama. De moeder van het kindje heeft ongelofelijk werk verricht om de kleine op de aarde te zetten. Natuurlijk is al dit werk wel de moeite waard geweest, maar het is wel fijn om hiervoor beloond te worden. Een kraamcadeau voor mama wordt vaak door de vader van het kind gegeven. Natuurlijk kan er ook een cadeau gegeven worden namens familieleden, die graag iets willen terugdoen voor de moeder. Een kraamcadeau voor de mama staat natuurlijk wel helemaal in het teken van het pasgeboren kindje. Er kan bijvoorbeeld een persoonlijk cadeau gemaakt worden met hierop de eerste foto van het kindje. Dit is vaak een foto die gekoesterd wordt en nog jarenlang in het geheugen staat. Met deze foto kan een leuk kraamcadeau gemaakt worden om neer te zetten voor de baby. 

Een leuk kraamcadeau voor mama maken is niet zo heel lastig op onze website. Wij hebben een ruime selectie gemaakt met verschillende cadeaus om aan de moeder van het kindje te geven. Uiteraard zitten hier een aantal cadeaus tussen waarop een foto geplaatst kan worden. Het cadeau wordt zo echt een aandenken aan de mooie periode na de geboorte van een kindje. Het kraamcadeau is in verschillende prijsklasse uit te zoeken. Vanaf € 10 is het al mogelijk om een leuk presentje te vinden om neer te zetten in de woonkamer. 

Online een kraamcadeau voor mama bestellen? Geen probleem binnen 24 uur is het cadeau al in huis. Zo kan het presentje direct met de eerste babyfoto gemaakt worden na de bevalling. De volgende dag kan dit unieke cadeau gegeven worden aan de kersverse moeder. Uiteraard doen we er alles aan om het cadeau onvergetelijk te maken. Met een persoonlijk kraamcadeau voor mama is het kraamfeest pas echt compleet!

Een van de mijlpalen in het leven is als er een baby is geboren. De welkome gezinsuitbreiding gaat gepaard met een feestje: de kraamvisite. Even de mogelijkheid om de aanwinst te knuffelen en om de van trots glimmende ouders van harte te feliciteren. Maar welk kraamcadeau is nu gepast? Het liefst wel iets dat persoonlijk is en ook nog eens uniek. Zoals wat? Onze webshop weet wel raad met een kraamcadeau van 40 euro.

Een kraamcadeau van 40 euro. Dat is zeker te vinden in onze zeer gevarieerde webwinkel. Die staat namelijk vol met cadeaus die leuk zijn om te geven en ook nog eens te personaliseren. Precies, ze zijn te voorzien van een persoonlijke noot door middel van de toevoeging van een naam, een lief woordje of wellicht een koosnaampje. Elke creatieve geest heeft zo iets bedacht. En dan is er een kraamcadeau ontstaan dat verrast en zeer zeker in de smaak gaat vallen.

Het is erg leuk om zo’n cadeautje te geven straks, maar het samenstellen ervan geeft al de nodige voorpret. Even lekker shoppen door het brede aanbod, daarna de cadeaus personaliseren om ze vervolgens thuisgestuurd te krijgen. Zo simpel kan het vinden van een uitermate leuk kraamcadeau zijn. Het kan een setje kleertjes zijn, een enkel kledingstuk, een knuffel of iets voor in de nieuwe babykamer… en zo is er nog veel meer te vinden en te bedenken. 

Met een paar klikken is alles voor elkaar. En dat gewoon thuis, ontspannen van achter de computer. Geen drukke winkels, niet eindeloos zoeken naar iets leuks en bovendien op het tijdstip van voorkeur. Hoe makkelijk kan het zijn? Dit wordt een kraamvisite die niet snel vergeten zal worden, want dit cadeau gaat hoe dan ook gewaardeerd worden. De toch al blije ouders gaan bijkans nog meer stralen. Is dat niet fantastisch. Veel plezier alvast!

Vragen over een kraamcadeau? (E) info@prachtigkado.nl.


Persoonlijk cadeau van PrachtigKado.nl

Is er binnenkort iemand jarig om wie je veel geeft? Dan wil je natuurlijk een persoonlijk cadeau aan diegene geven. Dit is niet altijd even eenvoudig. Sommige mensen hebben alles al of je ideeën zijn na al die jaren van originele cadeaus geven misschien al op. Hier lees je een aantal ideeën voor originele en persoonlijke cadeaus.

 

De sleutelhanger met foto

De alleszeggende ketting of sleutelhanger met foto
Een tijdloos maar altijd origineel en persoonlijk cadeau is een ketting met een boodschap. Denk hierbij aan een hangertje waar je iets in laat graveren. In dit hangertje

kun je je naam laten graveren of juist een leuke, lieve en persoonlijke boodschap die je echt speciaal voor die ene persoon geschreven hebt. Wat betreft het uiterlijk van de ketting laat je afhangen van de persoon. Houd die persoon van vrolijke en uitbundige kleuren en vormen, of juist meer van modieuze eenvoud. Bij iedere juwelier kun je een hanger laten graveren, afhankelijk van de grote van je hanger. Ook kan het ontzettend leuk zijn om een mooie hanger (of sleutelhanger met foto) te laten voorzien van een naam, voor meer informatie over leuke naamcadeaus kan je hierboven zoeken in de zoekfunctie om op zoek te gaan naar het perfecte cadeau!

Video vol herinneringen
Tegenwoordig zijn er veel verschillende video bewerkingsprogramma's. Hiermee kun je heel eenvoudig een video maken zoals jij hem wilt zien. Neem bijvoorbeeld mooie foto's of leuke video's van de persoon en zet zijn of haar favoriete muziek eronder. Een liedje kopen is niet duur en het bewerkingsprogramma is gratis. Hierdoor heb een lowbudget oplossing voor een ontzetten persoonlijk en onvergetelijk cadeau. Bonus: je kunt deze video ook op een dvd zetten en op een beamer of televisiescherm afspelen, waardoor je een bioscoop effect krijgt!

 

 

Persoonlijk cadeau, een fotocadeau!

Oude foto in een nieuw jasje
Misschien heeft de persoon in kwestie wel een foto van zichzelf die hij of zij erg mooi vind. Helaas vergaan oude foto's met de jaren een beetje en worden ze minder mooi. Sommige foto's zijn van klein formaat, te klein om mooi in de kamer te hangen. Tegenwoordig is er van alles mogelijk om foto's te herstellen en te vernieuwen. Hierdoor kun je oude foto's nieuw leven inblazen en kunnen jullie samen over herinnering met betrekking tot deze foto praten. 

Al eens gedacht om een mooie oude foto om te zetten naar een digitale foto en deze laten bedrukken op een bepaald product, denk bijvoorbeeld een een mok met foto, een tegeltje met foto, of een ander mooi fotocadeau? Bekijk de allerleukste cadeaus op deze website en maak een cadeau persoonlijk!

 

Huwelijkscadeau

Een huwelijkscadeau is één van de belangrijkste cadeaus die je in je leven kunt krijgen" Dit omdat het huwelijk heilig is en een heel belangrijke gebeurtenis in je leven is. Je bent blij om te trouwen met de liefde van je leven en wilt dit zo goed als mogelijk vieren. Alle cadeaus die je krijgt zijn welkom. Omdat veel mensen dit ook een belangrijke gebeurtenis vinden geven ze graag een goed huwelijkscadeau. Wanneer je zelf gaat trouwen dan wil je graag veel leuke cadeaus krijgen. Het is spannend om met je bruiloft cadeaus te ontvangen! Sommige mensen vragen ook specifiek geld voor hun huwelijk om dit cadeau te geven aan een goed doel. Dit komt niet vaak voor maar is wel een heel goed initiatief.

Vind jij het ook belangrijk om een leuk huwelijkscadeau te geven? Dat is logisch want het huwelijk is echt een heel belangrijke gebeurtenis. Ga dan ook op zoek naar een zo leuk als mogelijk huwelijkscadeau! Je kunt dit vinden waar je wilt. In de gewone winkel of via online shoppen. Het kan best moeilijk zijn om een goed cadeau te kopen voor een bruiloft. Eerlijk gezegd vragen ook veel mensen om donaties voor bijdrage aan hun huwelijksreis of ander groot cadeau. Het geven van geld kan dus ook zeker een goed huwelijkscadeau zijn.

 

Huwelijkscadeau bij PrachtigKado

Wil je geen geld geven voor het huwelijk? Er is dan keuze genoeg. Misschien wel zo veel keuze dat je haast niet weet wat je moet kiezen. Gelukkig maar kun je kiezen uit zoveel verschillende dingen. Het is natuurlijk ook allemaal erg afhankelijk van hoeveel geld je zelf wilt uitgeven. Voor een ieder budget is er wel wat leuks te vinden. Een ieder kan daarom goed slagen zowel met een laag als hoog budget. Je kunt gelukkig bij een huwelijkscadeau alle kanten op. Geld geven, cadeaubon of uniek cadeau. Jij weet zelf het beste waar het stel op zit te wachten. Verras ze daarom met een leuk passend cadeau. Succes!

Het perfecte kraamcadeau met naam
Voor elke gelegenheid is een passend cadeau te vinden binnen onze webwinkel. Zo ook voor een gebroorte bieden wij een breed scala persoonlijke cadeaus aan. Zo kan je bovenin onze webwinkel zoeken op een kraamcadeau, bijvoorbeeld op een tutpopje met naam, een badcape met naam, een badjas met naam maar ook vind je de categorie terug met alle kraamcadeaus. 

Zo is het bij bepaalde cadeaus mogelijk om deze te laten voorzien van prachtig borduurwerk en soms zelf een mooie afbeelding. Zo kan je een prachtig kraampakket samenstellen maar ook is het mogelijk om een kraamcadeau met naam direct te laten versturen aan bijvoorbeeld de kersverse ouders! Maak iemand blij met een persoonlijk kraamcadeau van PrachtigKado!


Meer informatie

Altijd persoonlijk advies van één van onze medewerkers!

Wij werken van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur en zijn bereikbaar middels onderstaande gegevens. Ons team helpt je graag verder!

Algemene vragen en lopende bestellingen:

(E-mail) info@prachtigkado.nl
(Telefoon) +31553602927
(Offerte)  offerte@prachtigkado.nl

Wij staan je graag te woord!

Contactgegevens

Klantenservice
(E)  info@prachtigkado.nl
(T)  +31553602927

PrachtigKado.nl
Vissenstraat 28
7324 AL Apeldoorn (GE - NL)

IDGift B.V.
KVK: 57843333
BTW nr: NL852760723B01
IBAN: NL30BUNQ2034561139
BIC nummer: BUNQNL2A

PrachtigKado.nl Facebook   PrachtigKado.nl Twitter   PrachtigKado.nl Linkedin   PrachtigKado.nl Instagram

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
PrachtigKado

Beoordelingen

Copyright © 2010-2019 | PrachtigKado.nl / PrachtigKado | Alle rechten voorbehouden.