Koektrommel met foto of naam bedrukken

Op zoek naar een speciaal cadeau voor iemand in je omgeving? Bijvoorbeeld iemand die een nieuwe keuken heeft gekregen, die jarig is of misschien wel voor zomaar? Al eens gedacht aan het maken van een koektrommel met foto voor de echte koekiemosters onder ons? Waanzinnig natuurlijk! Een grappige selfie of een mooie familiefoto, het kan allemaal!Koektrommel met foto bedrukken als cadeau


Een unieke afbeelding in combinatie met een grappige tekst? Het is allemaal mogelijk! Een keuze uit verschillende formaten koektrommels, zo kan je een ronde trommel laten maken met jouw unieke ontwerp, een hartvormige of een rechthoekige. Maak een keuze en personaliseer nu jouw eigen trommel met foto!
 

Koektrommel bedrukken met logo of naam?


Ook kan het super leuk zijn om namens het bedrijf bedrukte koektrommels te maken en cadeau te doen, maar ook voor scholen kan dit unieke cadeau erg geschikt zijn. Veel plezier met het maken en het geven van dit unieke geschenk. Voor vragen kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice, wij staan graag voor je klaar.