Knuffel bedrukken met foto of naam

Maak nu jouw eigen knuffel, namelijk een knuffel met een leuke foto, tekst of een combinatie van beiden om iemand te verrassen, sterkte toe te wensen of misschien wel voor een verjaardag! Klik op één van de knuffels om aan de slag te gaan om vervolgens de knuffel met foto of een mooie tekst cadeau te geven.Knuffel bedrukken bij PrachtigKado.nl!

Altijd al een knuffel willen bedrukken? Bijvoorbeeld met een eigen naam, spreuk of misschien wel een foto? Het perfecte geschenk voor hem en haar, maar ook zeker kan de bedrukte knuffel goed dienen als relatiegeschenk. Te denken aan een koe met foto van alle medewerkers, bijvoorbeeld voor buitenlandse gasten dit mee te geven als aandenken.

Een bedrukte knuffel wordt veel gemaakt als verjaardagscadeau maar kan ook perfect dienen als kraamcadeau. Op deze pagina vindt u alle informatie over knuffels bedrukken, de mogelijkheden maar ook komt u achter de laagste prijs van een knuffel bedrukken!
 

Personaliseren van t-shirts van de knuffel.


Een knuffel bedrukken doen wij op het T-shirtje van het knuffeltje. Zo kunt u bijvoorbeeld aan de voorkant een leuke foto laten bedrukken met een bijbehorende tekst of misschien wel alleen een naam? Knuffel bedrukken, dat kan bij ons per stuk maar ook kunt u in grotere aantallen knuffels bedrukken!

- Verschillende soorten knuffels
- Witte t-shirtje gratis bijgeleverd
- Prijs is inclusief drukwerk
- Prijs is inclusief BTW
- Lage verzendkosten

Vragen over een knuffel bedrukken? Bel op: 055-3602927