Hamamdoeken met naam of logo

Deze prachtige hamamdoeken zijn ideaal om mee te nemen naar een wellness dagje of voor op het strand! De doeken zijn van heerlijk katoen en zijn lekker groot! Ze zijn erg geschikt om om je heen te slaan of om lekker op te liggen. De doeken zijn afgewerkt met leuke franjes aan de zijkant. Onze hamamdoeken zijn te borduren met een naam of tekst in een kleur naar keuze!

Bezig met laden...
Hamamdoek met naam (blauw)
Hamamdoek met naam (blauw)

23,95

20,95

Hamamdoek met naam (flamingo)
Hamamdoek met naam (flamingo)

23,95

20,95

Hamamdoeken met naam borduren

Onze prachtige hamamdoeken zijn te borduren met een naam of tekst. Op deze manier maak jij een echt persoonlijke hamamdoek. Geef een hamamdoek cadeau of bestel er een voor jezelf! De hamamdoeken zijn lekker zacht en van katoen. Een hamamdoek met naam cadeau geven is hartstikke leuk en geschikt voor vele gelegenheden.

Denk bijvoorbeeld aan verjaardagen, een jubileum of als afscheidscadeau! Een geborduurde hamamdoek is eigenlijk altijd wel een goed geschenk.

Heb je speciale wensen voor een hamamdoek en kom je er niet helemaal uit met onze personalisatie module? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder!
 

Hamamdoeken voor het bedrijf, als relatiegeschenk, promotioneel artikel of binnen jouw bedrijf


Het kan leuk zijn om een stel hamamdoeken te bestellen voor het bedrijf. Bijvoorbeeld als relatiegeschenk, of als cadeau voor alle werknemers! Het is bij ons namelijk ook mogelijk om logo's op de hamamdoeken te laten borduren!

En voor bedrijven zijn er ook nog eens hele aantrekkelijke staffelprijzen mogelijk! Neem dus snel contact op met onze klantenservice om te kijken of jouw logo ook geborduur kan worden op zo'n mooie hamamdoek!

Maak je klanten of werknemers blij met zo'n prachtige hamamdoek!