Golfdoekjes met tekst of logo borduren

Golfdoekjes met een eigen opdruk laten borduren? Denk aan een bedrijfslogo of een tekst. Hieronder is een keuze te maken uit de verschillende golfdoekjes welke voorzien kunnen worden van een eigen opdruk.


Goldoekjes borduren met logo of tekst


Op zoek naar een adres waar u prachtige golfdoekjes kunt laten borduren? Dan helpen wij u graag verder! We hebben diverse soorten golfdoekjes altijd voldoende op voorraad welke u bij ons kunt laten borduren.

De golfdoekjes zijn absoluut een feest om te geven en ontzettend leuk voor iemand die van golfen houdt. Hier kunt u golfdoekjes borduren in elk gewenst lettertype, kleur, logo en een combinatie van namen en logo's! 

 

Professioneel borduren op golfdoekjes


De golfdoekjes zijn handig om uw handen schoon te maken tijdens het golfen maar ook de golfbal zelf. Wie wil nou met een natte of vieze golfbal spelen, daarom is dit prachtige golfdoekje uitermate geschikt, ook voor dagelijks gebruik.

Het leuke is dat dit golfdoekje gemaakt kan worden met een naam of een leuke tekst! De golfdoekjes zijn ontzettend leuk om dit aan iemand cadeau te geven maar worden ook veel door golfclubs zelf bij ons aangeschaft.

Een geborduurd golfdoekje kan uitermate goed dienen als promotioneel artikel voor op de baan! Geef nu een gepersonaliseerd golfdoekje met een eigen geborduurde tekst aan iemand cadeau!