Op zoek naar een origineel cadeau voor iemand die geslaagd is? Dan ben je bij PrachtigKado op het juiste adres. Op deze pagina vind je een overzicht met unieke producten welke met de hand gemaakt worden en elk met een eigen opdruk voorzien kan worden door te gaan personaliseren. Een geslaagd cadeau maken om te feliciteren is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Ga aan de slag met de ontwerptool en maak een bijzonder mooi cadeau.

 

Bezig met laden...

Iemand geslaagd? Geef een mooi gepersonaliseerd cadeau.


Op zoek naar een mooi cadeau voor iemand die gaat slagen of net is geslaagd? Bijvoorbeeld voor het behalen van een schooldiploma of misschien wel voor iemand die geslaagd is voor een sport of het behalen van een rijbewijs? Hieronder vindt u de meest persoonlijke en originele geslaagd cadeaus die ontzettend leuk zijn met een unieke tekst of een grappige foto. Alle geslaagd cadeaus  worden/wordt binnen 24 uur bezorgd!
 

Complimenteer hem of haar met het doorzettingsvermogen


Voor het behalen van een diploma is veelal veel doorzettingsvermogen verricht, en daarom ook leuk om die persoon eens even goed in het zonnetje te zetten. Het behalen van een diploma dat kan gevierd worden met een uniek maar vooral persoonlijk cadeau. Hieronder vindt u enkele leuke teksten die ter inspiratie gebruikt kunnen worden voor het behalen van een diploma en voor bijvoorbeeld op een persoonlijk cadeau.
 

Cadeaus voor een diploma


Wat is nou leuk voor een goede vriend of vriendin die net geslaagd is? Wij hebben een leuke selectie gemaakt met waanzinnige geslaagd en diploma cadeautjes. Zo kunt u bijvoorbeeld iets leuks gaan doen met een mooie foto, bijvoorbeeld voor op een leuke mok of tegeltje. Hieronder vindt u een selectie terug met de meest waanzinnige geslaagd cadeaus voor een goede vriend of vriendin.

Wanneer u iets leuks wilt gaan doen met een unieke tekst dan kan dit leuk zijn in combinatie met een foto of een mooie andere afbeelding wat met het behalen van een diploma te maken heeft. Indien u er niet helemaal uitkomt kunt u ons bereiken op info@prachtigkado.nl of door ons te bellen op onderstaand telefoonnummer.


Laatst bekeken producten