Gesigneerde voetbalschoen Cristiano Ronaldo

Nike Mercurial Victory IV CR7 FG Voetbalschoen in Dark Obsidian, Metallic Silver en Green Glow persoonlijk gesigneerd door Cristiano Ronaldo. In een luxe vitine.

Artikelnummer

PKEXC516PDCPK 

Verzendkosten

€ 6,95 

Vragen?

+31553602927

€ 599,99
€ 499,99
Prijs per stuk incl. BTW

 

Aantal: 
Bestellen

Gesigneerde voetbalschoen Cristiano Ronaldo (persoonlijk)

Een gesigneerde voetbalschoen van Nike Mercurial Victory IV CR7 FG met een handtekening van de bekende speler Cristiano Ronaldo. De handtekening is persoonlijk geplaatst door hem op de schoen. Bij de gesigneerde voetbalschoen wordt een echtheidscertifcaat geleverd. Daarnaast is de schoen in een luxe vitrine geplaatst.

Dit prachtige en zeer exclusieve item heeft een beperkte voorraad.
 

Productinformatie van de voetbalschoen van Cristiano Ronaldo:

  • Merk schoen: Nike
  • Type: Mercurial Victory IV CR7 FG
  • Handtekening door Ronaldo gezet op de zijkant van de schoen
  • In een luxe vitine geleverd
  • Inclusief echtheidscertificaat
 

Echtheidscertificaat:

Het certificaat wordt geleverd met een genummerd beveiligingshologram, dat overeenkomt met een overeenkomend, identiek genummerd hologram op het product. Dit zorgt ervoor dat het certificaat alleen kan worden gebruikt voor het verifiëren van het item waarvoor er een overeenkomstig nummer is. Als iemand een van beide hologram probeert te verwijderen, zal het vernietigen, dus het is onmogelijk om de hologrammen naar andere items over te zetten.
 

Voetbalshirt Cristiano Ronaldo met handtekening:

Heb jij een echte voetbal- en Cristiano Ronaldo fan in jouw omgeving? Zelfs dan kan het best lastig zijn om een persoonlijk, origineel en mooi cadeau voor iemand te vinden. Je wilt tenslotte niet weer voor de zoveelste keer met een afgezaagd voetbalshirtje of voetbalmagazine op komen dagen. En ook een meet-and-greet regelen met Cristiano Ronaldo lijkt helaas iets lastiger en duurder dan je gehoopt had. Ben jij op zoek naar een luxe cadeau waar je deze fan toch mee kan verassen? Zoek dan niet langer verder want gelukkig heeft Prachtigkado.nl vanaf nu het perfecte cadeau voor elke voetbal- en Cristiano Ronaldo fan in haar assortiment. En met dit cadeau zul je sowieso een onuitwisbare indruk maken! 

Want ondanks dat een meet-and-greet met Cristiano Ronaldo wat lastig te realiseren leek, hebben wij van Prachtigkado.nl toch gesigneerde voetbalschoenen van Cristiano Ronaldo voor onze webwinkel weten te scoren! Met dit bijzondere cadeau weet je zeker dat je niet alleen een luxe en exclusief cadeautje in handen hebt, je kunt er ook vanuit gaan dat dit cadeau een ereplek in iemands huis en verzameling zal veroveren. De gesigneerde voetbalschoen van Cristiano Ronaldo is dan ook het ideale aandenken waar het hart van elke voetbalfan sneller van zal gaan kloppen! 

Naast gesigneerde voetbalschoenen van Cristiano Ronaldo vind je in ons assortiment ook allerlei andere leuke en persoonlijke cadeautjes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan andere items met een handtekening van een bekende voetballer of juist iets heel anders zoals een gepersonaliseerde bierpul of muismat (met foto van Cristiano Ronaldo?). Bij Prachtigkado.nl vind je sowieso een passend cadeau, voor elke gelegenheid, elke persoonlijkheid en elk budget. Neem dus gerust een kijkje in onze webshop en maak binnenkort de voetbal- en Cristiano Ronaldo fan gelukkig met een persoonlijk cadeau die echt bij hem of haar past en niet snel vergeten zal worden!
 
Hoe verzenden wij gesigneerde voetbalshirts?
Wij leveren de lijst + extra bijbehorende items compleet af in een stevige verzenddoos, daarnaast is het item gewikkeld in bubblewrap en daarna in een zeer stevige plastic verpakking met daarin veel lucht, wat zorgt voor een zeker transport.