Gesigneerd voetbalshirt O. Dembélé (2017-2018)

Het voetbalshirt met handtekening van Ousmane Dembélé wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Persoonlijk gesigneerd op 25 april 2018.

Artikelnummer

PKEXC1144DFSPK 

Verzendkosten

€ 6,95 

Vragen?

+31553602927

€ 649,99
€ 499,99
Prijs per stuk incl. BTW

 

Aantal: 
Bestellen

Gesigneerd voetbalshirt Ousmane Dembélé (2017-2018) (Persoonlijk)

Ousmane Dembélé is één van de duurste spelers ter wereld dat is overgenomen door FC Barcelona van Borussia Dortmund. Dit shirt is van het seizoen 2017-18, waarin hij La Liga en de Copa del Rey won met Barca. In een persoonlijke signeersessie is de achterkant van het shirt voorzien van zijn handtekening. Bij het voetbalshirt (dat is ingelijst) wordt een echtheidscertificaat geleverd.

Dit prachtige en zeer exclusieve item heeft een beperkte voorraad.
 

Productinformatie van het gesigneerde voetbalshirt van Ousmane Dembélé:

  • FC Barcelona thuisshirt 2017-2018
  • Handtekening door Ousmane Dembélé persoonlijk gezet op de achterkant met eenzwarte pen
  • In een luxe zwarte lijst/frame met een zilveren inleg
 

Echtheidscertificaat:

Het certificaat wordt geleverd met een genummerd beveiligingshologram, dat overeenkomt met een overeenkomend, identiek genummerd hologram op het product. Dit zorgt ervoor dat het certificaat alleen kan worden gebruikt voor het verifiëren van het item waarvoor er een overeenkomstig nummer is. Als iemand een van beide hologram probeert te verwijderen, zal het vernietigen, dus het is onmogelijk om de hologrammen naar andere items over te zetten.
 

Voetbalshirt met handtekening van Ousmane Dembélé:

Een waanzinnig cadeau is het natuurlijk voor de echte Barca fan! Dit shirt met lijst is in een beperkte oplage verkrijgbaar en het is een zeer exclusief cadeau.
 
Hoe verzenden wij gesigneerde voetbalshirts?
Wij leveren de lijst + extra bijbehorende items compleet af in een stevige verzenddoos, daarnaast is het item gewikkeld in bubblewrap en daarna in een zeer stevige plastic verpakking met daarin veel lucht, wat zorgt voor een zeker transport.