Gesigneerd voetbalshirt Dennis Bergkamp (1998-2000)

Het voetbalshirt met handtekening van Dennis Bergkamp wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Persoonlijk gesigneerd op 29 maart 2017.

Artikelnummer

PKEXC979DFSPK 

Verzendkosten

€ 6,95 

Vragen?

+31553602927

€ 749,99
€ 649,99
Prijs per stuk incl. BTW

 

Aantal: 
Bestellen

Gesigneerd voetbalshirt Dennis Bergkamp (1998-2000) (Persoonlijk)

Wie kent hem niet? Dennis Bergkamp, de virtuoze balkunstenaar die het publiek van Ajax, Arsenal en Oranje met zijn prachtige stiftjes en lobjes compleet in vervoering bracht. Bergkamp stond niet alleen bekend als een baltovenaar die vaak de mooiste goals maakte, maar ook als een koelbloedige speler die op het juiste moment toesloeg met een listig passje of een beslissende, onnavolgbare actie. Dennis Bergkamp is één van de bekendste en bekendste Nederlandse spelers, met grote successen bij Ajax, Inter Milaan en Arsenal. Hij is door Pelé opgenomen in de lijst van 125 beste spelers aller tijden. Daarnaast heeft Dennis Bergkamp een geweldige goal gemaakt tegen Argentinië op het WK in 1998.

Een officieel Nederlands elftal thuisshirt van Dennis Bergkamp (1998-2000) met zijn handtekening persoonlijk geplaatst, korte mouwen In luxe zwart frame met zilveren inleg.

Dit prachtige en zeer exclusieve item heeft een beperkte voorraad.
 

Productinformatie van het gesigneerde voetbalshirt van Dennis Bergkamp:

  • Nederlands elftal thuisshirt (1998-2000)
  • Handtekening door Dennis Bergkamp persoonlijk gezet op de achterkant met een zilveren pen
  • In een luxe zwarte lijst/frame met een zilveren inleg
 

Echtheidscertificaat:

Het certificaat wordt geleverd met een genummerd beveiligingshologram, dat overeenkomt met een overeenkomend, identiek genummerd hologram op het product. Dit zorgt ervoor dat het certificaat alleen kan worden gebruikt voor het verifiëren van het item waarvoor er een overeenkomstig nummer is. Als iemand een van beide hologram probeert te verwijderen, zal het vernietigen, dus het is onmogelijk om de hologrammen naar andere items over te zetten.
 

Voetbalshirt met handtekening van Dennis Bergkamp:

Over Dennis 'Iceman' Bergkamp 
Wie kent hem niet? Dennis Bergkamp, de virtuoze balkunstenaar die het publiek van Ajax, Arsenal en Oranje met zijn prachtige stiftjes en lobjes compleet in vervoering bracht. Bergkamp stond niet alleen bekend als een baltovenaar die vaak de mooiste goals maakte, maar ook als een koelbloedige speler die op het juiste moment toesloeg met een listig passje of een beslissende, onnavolgbare actie. Daarom werd hij bij Arsenal ook wel 'The Iceman' of Dennis the Menace' genoemd. Dennis Bergkamp als voetballer was een speler die niet alleen totale controle over de bal had, maar ook buiten het veld totale controle nastreefde. Omdat je in een vliegtuig overgeleverd bent aan een piloot, durfde hij niet te vliegen. Hieraan ontleent Dennis Bergkamp zijn nickname 'The Non-Flying Dutchman'. Door zijn vliegangst mistte hij diverse uitwedstrijden, behalve als de locaties met de auto bereikbaar waren voor hem. 

Memorabele momenten met Bergkamp 

Als je iemand die fan van Dennis Bergkamp is of was, een keer flink wilt verrassen, dan is een luxueus cadeau op zijn plaats. Een cadeau die hem of haar aan Bergkamp als klassevoetballer herinnert, als speler die in 661 officiële wedstrijden voor Ajax, Inter Milan en Arsenal liefst 236 scoorde. En dat vaak op sublieme wijze deed. Niet voor niets is Bergkamp dan ook de enige Nederlandse voetballer in de English Football Hall of Fame. En werd hij twee keer derde bij de FIFA-verkiezing voor Wereldvoetballer van het jaar. Wie herinnert zich niet zijn fabelachtige beweging en doelpunt in de wedstrijd Arsenal-Newcastle United in 2002? Of de ongelofelijke balbeheersing tijdens het WK Voetbal van 1998, toen hij tegen Argentinië in de laatste minuut de winnende goal maakte voor Oranje en zo de kwartfinale besliste? 

Shirt met handtekening Bergkamp 

Welk cadeau is er voor de echte fan geschikter dan een fraai Dennis Bergkamp-voetbalshirt met zijn handtekening erop. Een t-shirt van Bergkamp roept veel emotie en herinneringen op en is voor de echte Bergkamp-aanhanger dan ook een onvergetelijk cadeau. Bekijk nu ons Dennis Bergkamp-shirt, mét handtekening, in onze webshop en bestel eenvoudig en voordelig een exemplaar om als luxueus cadeau weg te geven!
 
Hoe verzenden wij gesigneerde voetbalshirts?
Wij leveren de lijst + extra bijbehorende items compleet af in een stevige verzenddoos, daarnaast is het item gewikkeld in bubblewrap en daarna in een zeer stevige plastic verpakking met daarin veel lucht, wat zorgt voor een zeker transport.