Een uniek gepersonaliseerd cadeau

Op zoek naar een mooi cadeau? Ga voor een gepersonaliseerd cadeau. Een cadeau dat je zelf kunt gaan maken met een mooie tekst of een bijzondere foto. Bijvoorbeeld voor een verjaardag, afscheid of een andere gelegenheid / thema. Op deze pagina is een uitgebreid assortiment personaliseerbare cadeaus terug te vinden. Vereeuwig een mooi fotomoment op een cadeau.

Bezig met laden...
visibility

FLEECE BADJAS MET NAAM (grijs)

Grijze fleece badjas met naam. Zachte badjas, te borduren met naam, tekst of logo

39,95

visibility

Mok met foto (ACTIE)

Maak een mok met foto! Een mok bedrukken met foto, tekst, naam of logo? Goedkoopste van Nederland ✓ Gratis bedrukt ✓ Eigen productie

8,95

visibility

Thee verwenpakket met naam

Verras iemand met dit heerlijke thee verwenpakket met naam. Deze set bevat een prachtige houten gepersonaliseerde theedoos (gevuld!) en...

29,95

11%
visibility

Badlaken met naam (70x140 cm)

Geef een prachtige badlaken met naam cadeau. Luxe kwaliteit, super zacht en in veel kleuren beschikbaar.

18,95

16,95

visibility

Koffie pakket met naam

Maak jouw eigen koffie pakket met naam!

17,95

visibility

Fleece badjas met naam (zwart)

Zwarte fleece badjas met naam. Zachte badjas, te borduren met naam, tekst of logo

39,95

visibility

Chocolade pakket met naam

Maak jouw eigen chocolade pakket met naam!

15,95

visibility

Koffie cadeaubox met naam

Maak jouw eigen Koffie cadeaubox met naam!

29,95

visibility

Borrelpakket met naam (schort)

Maak jouw eigen Borrelpakket met naam (schort)!

38,95

visibility

I love spekkoek borrelset

I love spekkoek borrelset - Het originele kerstcadeau met smaak! Inclusief een gepersonaliseerde plank met 4 shotglaasjes.

32,95

visibility

Badjas cadeau tas met naam

Badjas cadeau tas met naam

64,95

visibility

Bali at Home wellness

Verras iemand met dit heerlijke Bali at Home wellness pakket. De set bevat een houten gepersonaliseerde box, de organische Kutus Kutus...

22,95

visibility

I love spekkoek - chocola

I love spekkoek chocola - Het originele kerstcadeau met smaak!

34,95

visibility

Koektrommel met foto - mok (GEVULD)

Maak nu jouw eigen koektrommel en mok met foto en tekst!

31,95

visibility

Bali at Home Theeset

Verras iemand met dit heerlijke Bali at Home wellness pakket. De set bevat een houten box, de Kutus Kutus zeep en thee uit Indonesië,...

34,95

visibility

Houten theedoos met naam of tekst

Theedoos met naam of tekst!

17,95

   1  2 3 4 5 6  

Gepersonaliseerd cadeau aan iemand geven?

Bekijk hieronder de allerleukste cadeaus welke helemaal naar jouw eigen smaak gepersonaliseerd kunnen worden, bijvoorbeeld met een fantastische selfie, een foto van een uniek moment, zijn of haar naam of een bedrijfslogo met elk een eigen naam.

Alle gepersonaliseerde cadeaus worden binnen 24 uur thuisbezorgd. Gratis drukwerk en korting bij grotere aantallen cadeaus!
 

Gepersonaliseerde cadeaus voor hem en haar met foto of tekst


Wij zijn op dit moment één van de grotere webwinkels op het gebied van gepersonaliseerde cadeaus.

Zo heeft u een ruime keuze uit verschillende producten en cadeaus welke u zelf kunt gaan maken. Wat dacht u van een prachtige badjas met naam of een handdoek met naam, een kinderstoeltje met naam of een prachtige mok met uw eigen foto erop bedrukt? Dit en meer dan 300 andere persoonlijke cadeaus zijn te maken binnen deze categorie.

Een gepersonaliseerd cadeau is absoluut een feest om te geven, niet alleen dat u vast de origineelste bent op een verjaardag of op kraamvisite, als ook is het leuk om dit aan uw personeel te geven. Bent u van plan om een prachtig cadeau te geven voor iemand die jarig is, geslaagd is of voor een andere gelegenheid?

Een gepersonaliseerd cadeau is echt origineel en uniek en geheel naar uw eigen smaak te maken.
 

Persoonlijk cadeau voor volwassenen en kinderen


Een cadeau met een persoonlijk tintje is absoluut een feest om te geven! Zo kunt u bijvoorbeeld een naam, een leuke tekst en in sommige gevallen zelfs een foto laten bedrukken op een mooi cadeau. Hieronder vindt u een grote selectie persoonlijke cadeaus welke u helemaal naar uw eigen smaak kunt gaan maken. Bent u op zoek naar een prachtig cadeau?

Tevens is het mogelijk om elk product een andere foto te laten bedrukken of met foto en tekst. Een gepersonaliseerd cadeau is bij ons zo gemaakt, binnen enkele stappen heeft u een goedkoop gepersonaliseerd cadeau welke voor elke gelegenheid geschikt is. Voor kerst, sinterklaas, verjaardagen, eigenlijk voor elke gelegenheid hebben wij een gepersonaliseerd cadeau! 

Alle prijzen zijn inclusief drukwerk en BTW! Wij helpen u graag bij het ontwerpen van een gepersonaliseerd cadeau! Heb je nog vragen over onze cadeaus?

Neem dan snel contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag met het bestellen van een mooi gepersonaliseerd cadeau! Veel plezier met het uitzoeken.


Laatst bekeken producten