Gastendoekjes borduren

Op zoek naar een leuk gastendoekje of een mooie set gastendoekjes in combinatie met handdoeken en badlakens? Dan helpen wij je graag verder! Hieronder vindt je een ruime keuze uit verschillende gastendoekjes. Een geborduurd gastendoekje is absoluut een feest om te geven en vrijwel voor elke gelegenheid geschikt.
Veel plezier met het maken van uw eigen gastendoekjes en geef ze aan iemand cadeau!


Binnen 24 uur verzonden | Gratis borduurwerk | Goedkoopste van Nederland!
Bezig met laden...
Gastendoekje met naam (30x50 cm)

Gastendoekje met naam (30x50 cm)

Gastendoekje borduren met naam of tekst

7,95

Gastendoekjes borduren

Bij ons is het mogelijk om prachtige gastendoekjes te laten maken met elk gewenst borduurwerk. De gastendoekjes die wij aanbieden kunnen geborduurd worden met een leuke tekst, namen of een bijbehorende clipart.  Zo kunnen we namen laten borduren, een leuke bijpassende tekst, bijvoorbeeld een datum of een sterrenbeeld- of sportlogo. Het borduren van gastendoekjes doen wij eigenlijk al jaren voor particulieren en voor bedrijven en we maken gebruik van de beste kwaliteit garen en gastendoekjes.

Gastendoekjes worden veel gekocht voor huwelijken maar ook voor zomaar! De gastendoekjes worden veel besteld in combinatie met bijpassende handdoeken, badlakens en ook douchelakens. Wij bieden allerlei mooie kleuren gastendoekjes aan! Ook bieden wij verschillende kleuren borduurgaren, zodat je de mooiste kleurencombinaties kunt maken. Voor meer informatie over het borduren en/of kopen van gastendoekjes neem je contact op met onze klantenservice.


Heb je verder nog vragen over onze gastendoekjes? Neem dan snel contact op met onze klantenservice! Zij beantwoorden graag alle vragen over deze gastendoekjes!