Dienblad met foto of naam bedrukken?

Op zoek naar een leuk geschenk dat ook nog eens dagelijks gebruik kan worden? Wat dacht je van een leuk bedrukt dienblad, een dienblad met leuke afbeeldingen en teksten erop die je zelf gemaakt hebt? Dat kan! Bekijk hieronder enkele dienbladen welke je zelf kan personaliseren met elk gewenste eigen afbeelding of leuke tekst. Heel veel plezier met het maken en het geven van jouw eigen gemaakte dienblad met foto!

Bezig met laden...
8%
Zwart dienblad bedrukken (zwart - 28 x 43 cm)

Zwart dienblad bedrukken (zwart - 28 x 43 cm)

Zwarte dienblad met jou creatie! Ga aan de slag en maak dit dienblad met eigen foto!

39,95

36,95

11%
Dienblad met foto (22x33cm of 28x43cm)

Dienblad met foto (22x33cm of 28x43cm)

Dit prachtige houten dienblad met foto is een aanwinst in elk interieur! Plaats jouw ontwerp (tekst/foto/logo) op het dienblad en maak zo een passend cadeau voor de gelegenheid.

26,95

23,95

Foto op dienblad maken?

Voor wie van dienbladen houdt is dit een geweldig cadeau om te krijgen, een dienblad met een eigen foto bedrukking! Geef nu een prachtig dienblad aan iemand cadeau, bijvoorbeeld met een leuke vakantiefoto, een foto van het bruidspaar of een prachtige groepsfoto in combinatie met een tekst.

Een dienblad met een eigen foto is erg leuk om cadeau te geven aan hem en haar. Een dienblad met foto is te bestellen met uw eigen opdruk. Op het dienblad kan je eigen opdruk worden gedrukt, zoals een foto of logo.

De dienbladen met foto worden binnen 1 werkdag geleverd! Na de bestelling kun je de opdruk voor het dienblad aanleveren, ons team maakt alles op maat, veel plezier met het personaliseren van uw foto op een dienblad.

Eén van de meest originele geschenken binnen deze categorie is het welbekende dienblad welke te bedrukken is met elk gewenst ontwerp, te denken aan een prachtige foto van moeder/dochter, een leuke vakantiefoto, een bedrijfslogo maar ook een combinatie met een leuke tekst.
 

Dienblad met foto als cadeau!

Wanneer u eerst wilt weten of uw opdruk geschikt is dan kunt ons bereiken op ons mailadres of per telefoon. Wij beoordelen uw opdruk zodat wij hier vervolgens een prachtig dienblad van kunnen maken. Het bedrukken van een dienblad gebeurt bij ons op hoogwaardige kwaliteit full colour drukwerk.

Een dienblad kan bedrukt worden met elk gewenste foto, tekst en eventueel een bedrijfslogo. Een dienblad met foto is per stuk te maken met elk gewenste opdruk, komt u er niet helemaal uit dan kunt u ons bereiken op onderstaand telefoonnummer of een e-mail sturen naar dienblad-met-foto@prachtigkado.nl. 

Het dienblad is gemaakt van hout en afgewerkt met een prachtige coating waardoor uw foto er prachtig uit komt te zien! Voor meer informatie over het bedrukken van meerdere dienbladen of u wilt graag weten of uw opdruk geschikt is dan kunt u altijd contact met ons opnemen op werkdagen. 

Een dienblad met foto wordt veel besteld in combinatie met bedrukte mokken maar ook met theeglazen met een eigen opdruk. Deze zijn ook binnen onze webwinkel te bestellen en op het moment in de aanbieding.

Een dienblad met foto is erg leuk in combinatie met een leuke bijpassende spreuk of tekst.