Magneten met foto bedrukken

Jouw eigen bedrukte magneten voor een verjaardag, als relatiegeschenk of misschien wel voor zomaar laten maken! Leuke vakantiefoto's, foto's van een huwelijk of misschien wel jouw huisdier laten vereeuwigen op leuke magneten? Dat kan! Ga aan de slag met jouw afbeeldingen en teksten en maak de leukste magneten!

Bezig met laden...

Magneten met foto personaliseren

Maak nu prachtige magneten met uw eigen foto, tekst of bedrijfslogo erop! Zo kunnen wij hieronder prachtige magneten met foto bedrukken, elke magneet mag een eigen opdruk bevatten, dit is uniek in Nederland! Fotomagneten zijn erg leuk doordat het persoonlijke cadeaus zijn.

Fotomagneten worden ook wel koelkastmagneten genoemd doordat de magneten met foto vaak op een koelkast worden geplakt. De magneten met foto hebben een zeer scherpe fotoafdruk. Elke magneet mag een andere foto hebben. De fotomagneten zijn vanaf 4 stuks te bestellen. Wij leveren de koelkastmagneten met foto binnen 1 werkdag.

 

Magneten als relatiegeschenk? Bijzonder mooie bedrukkingen.


Het laten maken van prachtige magneten doet u natuurlijk bij de goedkoopste van Nederland en het bedrijf met de beste kennis en machines om geweldig drukwerk af te leveren! Zo kunt u bij ons magneten bedrukken met uw eigen foto, tekst of bedrijfslogo erop. Het leuke is dat wanneer u van plan bent om elke magneet een eigen opdruk te geven dat dit ook mogelijk is, zonder extra kosten. 

Magneten met een eigen foto, tekst of logo worden ontzettend veel besteld via onze webwinkel. Zo kunt u als een set van vier of zes stuks prachtige magneten maken met een eigen opdruk. Het drukwerk van een magneet met foto, tekst of logo is volledig gratis bij ons. Ook zijn de verzendkosten erg laag bij de magneten met foto's!

Wat overigens ook erg veel gedaan wordt is door bij de foto een leuke tekst te laten plaatsen, zelfs dat is mogelijk op deze prachtige foto onderzetters.

Voor meer informatie over het bedrukken van deze prachtige magneten met foto kunt u ons bereiken op onderstaand telefoonnummer of door een e-mail te sturen naar magneten-met-foto@prachtigkado.nl.

 

Magneten met naam of logo zijn echt heel leuk om cadeau te doen


Magneten bedrukken is een uitstekend idee om een professionele uitstraling aan je bedrijf te geven. Magneten worden op vele manieren toegepast. Of het nu gaat om magneten op de koelkast of magneten als visitekaartjes, je komt ze overal tegen en zijn zeer handig in gebruik.

De bedrukte magneten zijn zowel voor intern gebruik te bestellen, maar ook zeer geschikt om te gebruiken op evenementen.

Het is bijvoorbeeld een aanrader om bedrukte magneten door het personeel van je bedrijf op een evenement te laten gebruiken. Dankzij het logo krijgt het personeel de benodigde zakelijke uitstraling. Bovendien is een bedrukte magneet een geweldig relatiegeschenk of uitstekend voor promotioneel materiaal. Neem nu een kijkje in ons assortiment op PrachtigKado.nl

De voordelen van bedrukte magneten

Het gebruik van bedrukte magneten als promotioneel materiaal heeft zeer veer voordelen. In de eerste plaats is de magneet een zeer voordelige drager van reclame. Je kunt de magneten overal plaatsen, zodat de bedrijfsnaam goed te zien is. Bovendien is de magneet dankzij zijn compacte formaat zeer praktisch om weg te geven. De magneet is volledig op maat te leveren, in uw eigen vorm. Het is daardoor een zeer populair relatiegeschenk onder bedrijven.

 

Kleine aantallen verkrijgbaar


Bij het bestellen van bedrukte magneten wil je misschien niet meteen een grote bestelling plaatsen. Dit is bij PrachtigKado.nl geen enkel probleem. Je kunt kleine aantallen bedrukte magneten tegelijk bestellen. Als blijkt dat de bedrukte magneten een succes zijn op de beurs of het evenement, is het uiteraard mogelijk om later meer magneten bij te bestellen. Voor meer informatie kun je bij onze medewerkers terecht.
 

Personalisatie per stuk bij PrachtigKado.nl


Bij PrachtigKado.nl is het mogelijk om de magneet volledig volgens uw smaak te ontwerpen. Iedere bestandstype wordt geaccepteerd, zodat de magneet perfect scherp gedrukt wordt. Ben je benieuwd hoe jouw bedrijfsnaam er op een magneet uit zal zien? Onze medewerkers vertellen je er graag meer over. Ook is het mogelijk om vrijblijvend en kosteloos een bedrukkingsvoorstel voor de magneten op te sturen. Neem nu contact op met onze medewerkers voor meer informatie.

Vragen over magneten met foto? Bel op: 055-3602927