Cadeaus met tekst en foto  
   Binnen één werkdag bezorgd
 Duizenden tevreden klanten
Momenten / Examen

Examen cadeaus | Geslaagd cadeaus

Is er iemand geslaagd? Vier dit dan met een mooi en persoonlijk cadeau! Een mooi bedrukt tegeltje, een fantastische badjas met naam, een mooie rugzak met naam en nog veel meer bijzondere examen cadeaus vind je hier! Alle cadeaus worden binnen 24 uur bezorgd met jouw eigen opdruk! Heel veel plezier met het maken en het geven!


Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
5,90 inc. BTW en bedrukking
9,95 inc. BTW en bedrukking
5,90 inc. BTW en bedrukking
10,95 inc. BTW en bedrukking
   1  2  

Examen cadeau & geslaagd cadeaus

Een examen cadeau is nog niet zo eenvoudig te bedenken, hierboven hebben wij een selectie gemaakt met de meest originele examen cadeaus van het moment en eigenlijk voor elke gelegenheid geschikt. Te denken aan:
- examen middelbare school
- examen hogeschool
- examen universiteit
- examen rijbewijs
- examen cursus
- etc.

Is er iemand geslaagd in uw omgeving? Dan is een examen cadeau het middel om iemand te feliciteren! Zo kunt u hieronder een prachtig tegeltje maken met uw eigen bedrukking, misschien wel een leuke foto mok of een ander product als examen cadeau. Het perfecte examen cadeau maakt u natuurlijk bij PrachtigKado.nl. 

Alles examen cadeaus worden binnen 24 uur geleverd en worden gratis bedrukt! Op zoek naar een origineel maar ook een betaalbaar examen cadeau? Op deze pagina vindt u de leukste examen cadeaus tegen de laagste prijs! Een examen cadeau is zeer geschikt bijvoorbeeld voor een uitreiking van een examen voor hem en haar. Wij wensen u veel plezier met het uitzoeken van de leukste examen cadeaus!


Examen cadeau, gaaf assortiment:

Binnen ons assortiment examen cadeaus heeft u de mogelijkheid om iets leuks te gaan doen met een grappige of unieke foto maar ook met een leuke standaard tekst. Hieronder vindt u enkele leuke teksten terug die ook wel spreuken genoemd worden en die echt leuk zijn ter inspiratie voor op een examen cadeau of een ander uniek product.

   -  Leren zonder te denken is ijdel. Denken zonder te leren is gevaarlijk.
- Sommige mensen zullen nooit iets leren omdat ze alles te vroeg begrijpen.
- Wil een verstandig mens gelukkig zijn, dan moet hij zijn verstand leren relativeren.
- In de agenda van de leerling staat genoteerd wat hij gisteren niet gedaan heeft.
- Een goede leraar is een ton boeken waard.
-         Een leraar is een zandloper voor eieren die al lang gekookt zijn.
- Eerste vereiste voor een leraar is liefde en een goed humeur.
- Sommige mensen sterven een natuurlijke dood, anderen worden leraar.
- Als je wilt leren, geef dan les.
- Leren is verdwalen en daarna de weg nog weten.
- Men beloont een leraar slecht als men steeds zijn leerling blijft.
- Jong geleerd, is oud omgeschoold. 
- Je vrouw onderwijzen, is een aap een dolk overhandigen.

Een examen cadeau, te denken aan een leuke foto mok of misschien wel een tegeltje is eigenlijk voor elke gelegenheid inzetbaar. Zo kunt u elk bovenstaand artikel geheel naar eigen smaak personaliseren. Maak nu uw eigen examen cadeau en alles wordt binnen 24 uur geleverd!

Vragen over een examen cadeau? Bel op: 055-3602927


Persoonlijk cadeau van PrachtigKado.nl

Is er binnenkort iemand jarig om wie je veel geeft? Dan wil je natuurlijk een persoonlijk cadeau aan diegene geven. Dit is niet altijd even eenvoudig. Sommige mensen hebben alles al of je ideeën zijn na al die jaren van originele cadeaus geven misschien al op. Hier lees je een aantal ideeën voor originele en persoonlijke cadeaus.

 

De sleutelhanger met foto

De alleszeggende ketting of sleutelhanger met foto
Een tijdloos maar altijd origineel en persoonlijk cadeau is een ketting met een boodschap. Denk hierbij aan een hangertje waar je iets in laat graveren. In dit hangertje

kun je je naam laten graveren of juist een leuke, lieve en persoonlijke boodschap die je echt speciaal voor die ene persoon geschreven hebt. Wat betreft het uiterlijk van de ketting laat je afhangen van de persoon. Houd die persoon van vrolijke en uitbundige kleuren en vormen, of juist meer van modieuze eenvoud. Bij iedere juwelier kun je een hanger laten graveren, afhankelijk van de grote van je hanger. Ook kan het ontzettend leuk zijn om een mooie hanger (of sleutelhanger met foto) te laten voorzien van een naam, voor meer informatie over leuke naamcadeaus kan je hierboven zoeken in de zoekfunctie om op zoek te gaan naar het perfecte cadeau!

Video vol herinneringen
Tegenwoordig zijn er veel verschillende video bewerkingsprogramma's. Hiermee kun je heel eenvoudig een video maken zoals jij hem wilt zien. Neem bijvoorbeeld mooie foto's of leuke video's van de persoon en zet zijn of haar favoriete muziek eronder. Een liedje kopen is niet duur en het bewerkingsprogramma is gratis. Hierdoor heb een lowbudget oplossing voor een ontzetten persoonlijk en onvergetelijk cadeau. Bonus: je kunt deze video ook op een dvd zetten en op een beamer of televisiescherm afspelen, waardoor je een bioscoop effect krijgt!

 

 

Persoonlijk cadeau, een fotocadeau!

Oude foto in een nieuw jasje
Misschien heeft de persoon in kwestie wel een foto van zichzelf die hij of zij erg mooi vind. Helaas vergaan oude foto's met de jaren een beetje en worden ze minder mooi. Sommige foto's zijn van klein formaat, te klein om mooi in de kamer te hangen. Tegenwoordig is er van alles mogelijk om foto's te herstellen en te vernieuwen. Hierdoor kun je oude foto's nieuw leven inblazen en kunnen jullie samen over herinnering met betrekking tot deze foto praten. 

Al eens gedacht om een mooie oude foto om te zetten naar een digitale foto en deze laten bedrukken op een bepaald product, denk bijvoorbeeld een een mok met foto, een tegeltje met foto, of een ander mooi fotocadeau? Bekijk de allerleukste cadeaus op deze website en maak een cadeau persoonlijk!

 

Huwelijkscadeau

Een huwelijkscadeau is één van de belangrijkste cadeaus die je in je leven kunt krijgen" Dit omdat het huwelijk heilig is en een heel belangrijke gebeurtenis in je leven is. Je bent blij om te trouwen met de liefde van je leven en wilt dit zo goed als mogelijk vieren. Alle cadeaus die je krijgt zijn welkom. Omdat veel mensen dit ook een belangrijke gebeurtenis vinden geven ze graag een goed huwelijkscadeau. Wanneer je zelf gaat trouwen dan wil je graag veel leuke cadeaus krijgen. Het is spannend om met je bruiloft cadeaus te ontvangen! Sommige mensen vragen ook specifiek geld voor hun huwelijk om dit cadeau te geven aan een goed doel. Dit komt niet vaak voor maar is wel een heel goed initiatief.

Vind jij het ook belangrijk om een leuk huwelijkscadeau te geven? Dat is logisch want het huwelijk is echt een heel belangrijke gebeurtenis. Ga dan ook op zoek naar een zo leuk als mogelijk huwelijkscadeau! Je kunt dit vinden waar je wilt. In de gewone winkel of via online shoppen. Het kan best moeilijk zijn om een goed cadeau te kopen voor een bruiloft. Eerlijk gezegd vragen ook veel mensen om donaties voor bijdrage aan hun huwelijksreis of ander groot cadeau. Het geven van geld kan dus ook zeker een goed huwelijkscadeau zijn.

 

Huwelijkscadeau bij PrachtigKado

Wil je geen geld geven voor het huwelijk? Er is dan keuze genoeg. Misschien wel zo veel keuze dat je haast niet weet wat je moet kiezen. Gelukkig maar kun je kiezen uit zoveel verschillende dingen. Het is natuurlijk ook allemaal erg afhankelijk van hoeveel geld je zelf wilt uitgeven. Voor een ieder budget is er wel wat leuks te vinden. Een ieder kan daarom goed slagen zowel met een laag als hoog budget. Je kunt gelukkig bij een huwelijkscadeau alle kanten op. Geld geven, cadeaubon of uniek cadeau. Jij weet zelf het beste waar het stel op zit te wachten. Verras ze daarom met een leuk passend cadeau. Succes!

Het perfecte kraamcadeau met naam
Voor elke gelegenheid is een passend cadeau te vinden binnen onze webwinkel. Zo ook voor een gebroorte bieden wij een breed scala persoonlijke cadeaus aan. Zo kan je bovenin onze webwinkel zoeken op een kraamcadeau, bijvoorbeeld op een tutpopje met naam, een badcape met naam, een badjas met naam maar ook vind je de categorie terug met alle kraamcadeaus. 

Zo is het bij bepaalde cadeaus mogelijk om deze te laten voorzien van prachtig borduurwerk en soms zelf een mooie afbeelding. Zo kan je een prachtig kraampakket samenstellen maar ook is het mogelijk om een kraamcadeau met naam direct te laten versturen aan bijvoorbeeld de kersverse ouders! Maak iemand blij met een persoonlijk kraamcadeau van PrachtigKado!


Meer informatie

Altijd persoonlijk advies van één van onze medewerkers!

Wij werken van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur en zijn bereikbaar middels onderstaande gegevens. Ons team helpt je graag verder!

Algemene vragen en lopende bestellingen:

(E-mail) info@prachtigkado.nl
(Telefoon) +31553602927
(Offerte)  offerte@prachtigkado.nl

Wij staan je graag te woord!

Contactgegevens

Klantenservice
(E)  info@prachtigkado.nl
(T)  +31553602927

PrachtigKado.nl
Vissenstraat 28
7324 AL Apeldoorn (GE - NL)

IDGift B.V.
KVK: 57843333
BTW nr: NL852760723B01
IBAN: NL30BUNQ2034561139
BIC nummer: BUNQNL2A

PrachtigKado.nl Facebook   PrachtigKado.nl Twitter   PrachtigKado.nl Linkedin   PrachtigKado.nl Instagram

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
PrachtigKado

Beoordelingen

Copyright © 2010-2019 | PrachtigKado.nl / PrachtigKado | Alle rechten voorbehouden.