Handgemaakt vanaf 1 stuk
Gratis verzenden in NL vanaf €75,-
Sinds 2010 altijd persoonlijk


PrachtigKadoWij zouden graag uw mening willen weten omtrent het contact dat wij met u hebben gehad, eventueel uw productervaring willen weten en andere opmerkingen. Wij proberen dagelijks onze dienstverlening en producten te verbeteren en staan open voor uw mening! 

Elke week zorgen wij ervoor dat er een punt aangepakt wordt om u nog beter te kunnen helpen!

Karemaker - 16/09/2017 om 22:39

Top gisteren besteld vandaag binnen!
Prachtige handdoeken en mooi geborduurd!
Bedankt prachtig kado.nl

Kathy - 11/09/2017 om 16:27

Ik had een klacht mbt. Saunalaken. Dit is keurig netjes opgelost. heb een nieuwe gekregen. Prima Service

krista steens - 06/09/2017 om 16:39

Echt prachtige zonneschermpjes binnen gekregen als reclame voor in mn auto.
Snel en heel goedkoop!
Mooi bedrukt

Vicky - 14/08/2017 om 19:25

Allesbehalve tevreden. Foto staat helemaal niet zoals ik hem geplaatst had. Klok is helemaal geen klok. Kwaliteit is ook niet goed. Is zeker zijn geld niet waard.

K .Potter - 31/05/2017 om 17:04

Maandag 3 maken besteld als afscheidscadeautjes voor de trainer's van het voetbalelftal van mijn zoon. Met foto en tekst.

Vandaag de mokken al ontvangen. Wat een snelle service. En ze zien er prachtig uit !!

Bedankt

Soraya Hachmang - 17/05/2017 om 17:04

Dikke 10 voor de snelle en goede afhandeling. Dik, dik tevreden met de 2 artikelen die ik had besteld

Vera - 03/05/2017 om 14:49

Ik heb een heel mooi geborduurd schort ontvangen, al de dag nadat ik het besteld had. Het was precies zoals ik het voor ogen had, heel erg bedankt!

R D - 11/04/2017 om 15:14

Op de site staat 24-uur levering, dus ik bestel het omdat ik het de volgende dag nodig heb (ruim voor half vijf besteld).
Vervolgens krijg ik het een dag te laat, mag hopen dat jullie dit aanpassen op de site

klant - 31/03/2017 om 16:04

Bestelling op tijd bezorg, binnen 1 dag. Kwaliteit van materiaal badjas zwart is beetje dunne velours.
Hoop was zwaardere kwaliteit badstof.

M.G. - 21/03/2017 om 14:41

Beste,

Heb bij jullie een mok besteld met 2 foto's erop. Is prachtig gedaan en op tijd aangekomen.
Dikke pluim voor jullie allemaal.

Razia - 07/03/2017 om 19:02

Goede service en snelle levering..
Mok vandaag binnen gehad en mooi gedaan met de foto's ( 9 stuks)..
Ben er zeer tevreden over en mijn zoontje ook.. Hij kan niet wachten om zijn cadeau aan zijn vader te geven..
Harstikke bedankt en jullie zullen nog zeker van mij bestellingen krijgen..

Razia - 07/03/2017 om 19:01

Goede service en snelle levering..
Mok vandaag binnen gehad en mooi gedaan met de foto's ( 9 stuks)..
Ben er zeer tevreden over en mijn zoontje ook.. Hij kan niet wachten om zijn cadeau aan zijn vader te geven..
Harstikke bedankt en jullie zullen nog zeker van mij bestellingen krijgen..

Razia - 07/03/2017 om 18:37

Goede service en snelle levering..
Mok vandaag binnen gehad en mooi gedaan met de foto's ( 9 stuks)..
Ben er zeer tevreden over en mijn zoontje ook.. Hij kan niet wachten om zijn cadeau aan zijn vader te geven..
Harstikke bedankt en jullie zullen nog zeker van mij bestellingen krijgen..

Anoniem - 03/03/2017 om 15:18

Hallo! De mokken zijn bezorgd en erg mooi geworden, precies zoals we het ontworpen/verwacht hadden.

Anoniem - 03/03/2017 om 13:09

Bestelling is op tijd bezorgd

Anonieme koper - 11/07/2016 om 12:04

Ik wil even aangeven dat voor mij de aankoop bij jullie heel goed is verlopen wel wil ik meegeven dat jullie per telefoon vrij lastig te bereiken zijn.

Lina - 30/06/2016 om 14:35

Zeer leuke cadeau's en zeer vlotte en vriendelijke klantenservice!

Gerard - 29/06/2016 om 09:47

We zijn ook enigszins tevreden. ECHTER : Vandaag op tijd besteld en morgen in huis - geen sprake van. Dus stonden wij ook met lege handen, toen we het kado aan de kleindochter wilden geven. Jammer.
Op dag van bestelling vier keer geprobeerd telefonisch nog een paar vragen te stellen : er werd niet opgenomen.
Mogelijk, dat de bestelling - één badlaken te klein was ??? Een definitief ontwerp via de mail blijkt ook pas gedaan te worden, bij afname van 50 stuks... Komt ook niet duidelijk over.

Karel - 27/06/2016 om 16:59

Ik ben wel tevreden, alleen naar een paar keer bellen kreeg ik jullie te pakken maar had door dat jullie erg druk waren. Ik heb een mailtje verstuurd en kreeg ook per chat makkelijk iemand te spreken. Alles is voor mij goed bevallen alleen telefooncommunicatie niet.

Chris-marije - 24/06/2016 om 12:50

Persoonlijk ben ik iets minder enthousiast over mijn bestelling!
Ik wacht al dagen op mijn cadeautje, die ik vandaag nodig heb. Telefonisch zijn jullie niet bereikbaar.

Ik vind het erg vervelend.

Mijn tip zou zijn, iets betere bereikbaarheid & wat snellere bezoriging.

 
Pagina 1 van 2

Persoonlijk cadeau van PrachtigKado

Is er binnenkort iemand jarig om wie je veel geeft? Dan wil je natuurlijk een persoonlijk cadeau aan diegene geven. Dit is niet altijd even eenvoudig. Sommige mensen hebben alles al of je ideeën zijn na al die jaren van originele cadeaus geven misschien al op. Hier lees je een aantal ideeën voor originele en persoonlijke cadeaus.

 

De sleutelhanger met foto

De alleszeggende ketting of sleutelhanger met foto
Een tijdloos maar altijd origineel en persoonlijk cadeau is een ketting met een boodschap. Denk hierbij aan een hangertje waar je iets in laat graveren. In dit hangertje

kun je je naam laten graveren of juist een leuke, lieve en persoonlijke boodschap die je echt speciaal voor die ene persoon geschreven hebt. Wat betreft het uiterlijk van de ketting laat je afhangen van de persoon. Houd die persoon van vrolijke en uitbundige kleuren en vormen, of juist meer van modieuze eenvoud. Bij iedere juwelier kun je een hanger laten graveren, afhankelijk van de grote van je hanger. Ook kan het ontzettend leuk zijn om een mooie hanger (of sleutelhanger met foto) te laten voorzien van een naam, voor meer informatie over leuke naamcadeaus kan je hierboven zoeken in de zoekfunctie om op zoek te gaan naar het perfecte cadeau!

Video vol herinneringen
Tegenwoordig zijn er veel verschillende video bewerkingsprogramma's. Hiermee kun je heel eenvoudig een video maken zoals jij hem wilt zien. Neem bijvoorbeeld mooie foto's of leuke video's van de persoon en zet zijn of haar favoriete muziek eronder. Een liedje kopen is niet duur en het bewerkingsprogramma is gratis. Hierdoor heb een lowbudget oplossing voor een ontzetten persoonlijk en onvergetelijk cadeau. Bonus: je kunt deze video ook op een dvd zetten en op een beamer of televisiescherm afspelen, waardoor je een bioscoop effect krijgt!

 

 

Persoonlijk cadeau, een fotocadeau!

Oude foto in een nieuw jasje
Misschien heeft de persoon in kwestie wel een foto van zichzelf die hij of zij erg mooi vind. Helaas vergaan oude foto's met de jaren een beetje en worden ze minder mooi. Sommige foto's zijn van klein formaat, te klein om mooi in de kamer te hangen. Tegenwoordig is er van alles mogelijk om foto's te herstellen en te vernieuwen. Hierdoor kun je oude foto's nieuw leven inblazen en kunnen jullie samen over herinnering met betrekking tot deze foto praten. 

Al eens gedacht om een mooie oude foto om te zetten naar een digitale foto en deze laten bedrukken op een bepaald product, denk bijvoorbeeld een een mok met foto, een tegeltje met foto, of een ander mooi fotocadeau? Bekijk de allerleukste cadeaus op deze website en maak een cadeau persoonlijk!

 

Huwelijkscadeau

Een huwelijkscadeau is één van de belangrijkste cadeaus die je in je leven kunt krijgen" Dit omdat het huwelijk heilig is en een heel belangrijke gebeurtenis in je leven is. Je bent blij om te trouwen met de liefde van je leven en wilt dit zo goed als mogelijk vieren. Alle cadeaus die je krijgt zijn welkom. Omdat veel mensen dit ook een belangrijke gebeurtenis vinden geven ze graag een goed huwelijkscadeau. Wanneer je zelf gaat trouwen dan wil je graag veel leuke cadeaus krijgen. Het is spannend om met je bruiloft cadeaus te ontvangen! Sommige mensen vragen ook specifiek geld voor hun huwelijk om dit cadeau te geven aan een goed doel. Dit komt niet vaak voor maar is wel een heel goed initiatief.

Vind jij het ook belangrijk om een leuk huwelijkscadeau te geven? Dat is logisch want het huwelijk is echt een heel belangrijke gebeurtenis. Ga dan ook op zoek naar een zo leuk als mogelijk huwelijkscadeau! Je kunt dit vinden waar je wilt. In de gewone winkel of via online shoppen. Het kan best moeilijk zijn om een goed cadeau te kopen voor een bruiloft. Eerlijk gezegd vragen ook veel mensen om donaties voor bijdrage aan hun huwelijksreis of ander groot cadeau. Het geven van geld kan dus ook zeker een goed huwelijkscadeau zijn.

 

Huwelijkscadeau bij PrachtigKado

Wil je geen geld geven voor het huwelijk? Er is dan keuze genoeg. Misschien wel zo veel keuze dat je haast niet weet wat je moet kiezen. Gelukkig maar kun je kiezen uit zoveel verschillende dingen. Het is natuurlijk ook allemaal erg afhankelijk van hoeveel geld je zelf wilt uitgeven. Voor een ieder budget is er wel wat leuks te vinden. Een ieder kan daarom goed slagen zowel met een laag als hoog budget. Je kunt gelukkig bij een huwelijkscadeau alle kanten op. Geld geven, cadeaubon of uniek cadeau. Jij weet zelf het beste waar het stel op zit te wachten. Verras ze daarom met een leuk passend cadeau. Succes!

Het perfecte kraamcadeau met naam
Voor elke gelegenheid is een passend cadeau te vinden binnen onze webwinkel. Zo ook voor een gebroorte bieden wij een breed scala persoonlijke cadeaus aan. Zo kan je bovenin onze webwinkel zoeken op een kraamcadeau, bijvoorbeeld op een tutpopje met naam, een badcape met naam, een badjas met naam maar ook vind je de categorie terug met alle kraamcadeaus. 

Zo is het bij bepaalde cadeaus mogelijk om deze te laten voorzien van prachtig borduurwerk en soms zelf een mooie afbeelding. Zo kan je een prachtig kraampakket samenstellen maar ook is het mogelijk om een kraamcadeau met naam direct te laten versturen aan bijvoorbeeld de kersverse ouders! Maak iemand blij met een persoonlijk kraamcadeau van PrachtigKado!


Meer informatie

Altijd persoonlijk advies van één van onze medewerkers!

Wij werken van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur en zijn bereikbaar middels onderstaande gegevens. Ons team helpt u graag verder!


(E)  info@prachtigkado.nl
(T)  +31553602927

Contactgegevens

Klantenservice
(E)  info@prachtigkado.nl
(T)  +31553602927

PrachtigKado.nl
Laan van de Leeuw 14
7324 BD Apeldoorn (GE - NL)

IDGift B.V.
KVK: 57843333
BTW nr: NL852760723B01
IBAN: NL37INGB0007285412
BIC nummer: INGBNL2A

         

Beoordelingen

Copyright © 2010-2017 | PrachtigKado.nl / PrachtigKado | Alle rechten voorbehouden.