Luxe handgemaakte cadeaus
  Binnen één werkdag bezorgd
Meer dan 175.000 klanten
Top 15 / Cadeau juf

Cadeau juf | Originele cadeaus voor juffen


Op zoek naar een mooi cadeau voor een juf, bijvoorbeeld om haar te bedanken voor het schooljaar, namens alle collega's bedanken voor haar inzet, een viering van een verjaardag van de juf of voor een andere gelegenheid? De allerleukste cadeaus voor juffen zijn hier terug te vinden. Namelijk cadeaus welke je helemaal naar jouw smaak en wensen kan maken. Denk aan een prachtige bedrukte koffiemok, een heerlijk zachte badjas met haar naam erop en nog veel meer. Een cadeau juf is zo gemaakt, klik op personaliseren om aan de slag te gaan!


Weergave:
 


Bezig met laden...
16,95 inc. BTW en bedrukking
18,95 28,95 inc. BTW en bedrukking
18,95 28,95 inc. BTW en bedrukking
7,90 9,90 inc. BTW en bedrukking
12,85 inc. BTW en bedrukking

Cadeau juf, meer informatie:


Hieronder kom je nog veel meer te weten over het kopen van een cadeau voor een juf. Hierbij kan je denken aan een cadeau om haar te bedanken, feliciteren en nog veel meer gelegenheden. Enkele verschillende onderwerpen komen aan bod. Veel leesplezier toegewenst.
 

Cadeau juf groep 3, bedank haar!


De juf van groep 3 die kan toveren.
De juf van groep 1 en 2 zijn belangrijk geweest. Maar de juf van groep 3 is toch wel heel speciaal. Een hele klas vol in één keer tegelijk leren lezen, schrijven en rekenen. Iets waar wij ons hele verdere leven veel aan hebben. Het lijkt bijna toveren. Bedankt hiervoor. (Cadeau juf informatie)

In groep 1 en 2 was het veel binnen en buiten spelen. Ondanks de goede voorbereiding van groep 2 naar groep 3 was het wel even wennen.  Van het langer blijven zitten op je stoel wordt je best ongeduldig en onrustig. Maar iedere keer wist de juf ons weer af te leiden om onze aandacht weer vangen. Met zo'n grote groep is dat ook nodig. In het begin van het nieuwe schooljaar werd verteld dat de kinderen in drie maanden zelf kunnen lezen. Zelf al een boekje kunnen lezen? Dat lukt haar nooit. De één is iets beter in het lezen dan de ander, maar het is haar gelukt!

Verjaardagen gaan bij onze juf niet zomaar voorbij, het wordt op een leuke ongedwongen manier gevierd. Wil je op de stoel staan dan vindt iedereen dat leuk maar wil je het liever niet dan is dat net zo leuk. Zelf je keuzes maken wordt door onze erg gestimuleerd. Dit is belangrijk voor nu maar ook voor later, volgens de juf.

Wij zijn heel erg blij met onze juf niet alleen omdat zij ons zoveel geleerd heeft maar ook omdat zij heel lief en geduldig met ons is. Dank je wel juf. 
 

Bedankt juf groep 8, welk cadeau is leuk?


Groep 8 is een bijzonder en intensief jaar. Jouw juf helpt je dit jaar om keuzes te maken en jouw basisschool zo goed mogelijk af te ronden. Een bedankje bijvoorbeeld aan het einde van het jaar mag dus ook best. Bedank jouw juf van groep 8 met een kleinigheidje als blijk van waardering. Dit zijn een aantal tips, ideeën en inspiraties voor een leuk cadeau voor de juf van groep 8. (Cadeau juf tips_

Koekjes
Ga aan de slag en bak koekjes voor de juf. Op deze manier heb je een heel persoonlijk en lekker cadeau. Je kunt ook de laatste schooldag koekjes voor de hele klas bakken. De zelf gemaakte koekjes zijn leuk in combinatie met een persoonlijk cadeau, denk aan een koektrommel of een mooi dienblad.
 

Cadeau juffendag


Hieronder zijn nog meer leuke cadeautjes weergegeven welke ontzettend leuk zijn voor bijvoorbeeld juffendag (cadeau juffendag).

Knutsel een tegeltje
Wees creatief en knutsel een mooi tegeltje voor de juf. Als deze klaar is kun je hier een bedankje op schrijven. Woorden zijn toch altijd de beste manier om iemand te bedanken.

Verrassingspakket 
Vul een mand met leuke producten, bijvoorbeeld een reep chocola, een luxe douchegel en een tijdschrift. Zo maak je een leuk pakketje voor de juf. (Cadeau juf tip)

De juf van groep 8 mag je zeker verrassen met een leuk cadeautje. Een cadeau spontaan of aan het eind van het jaar. Laat haar blijken dat je dankbaar bent voor alle hulp die zij jou het hele jaar heeft gegeven. Verras haar feestelijk met een mooi en persoonlijk cadeau. (Cadeau juf tip)
 

Bedankt cadeau juf peuterspeelzaal


Zenuwachtiger dan ooit brachten wij ons ukkie voor het eerst naar jou toe. Ze zal toch wel goed voor hem zorgen en begrijpt ze hem wel, hij is immers zo uniek?! Je stond in de deuropening en meteen viel er een last van ons af. Soms kun je dingen niet rationeel verklaren maar weet je dat het goed zit. En dat het goed zat is meer dan duidelijk geworden. De meest gestelde vraag bij ons thuis is inmiddels "mag ik morgen weer naar de juffrouw toe ?".
Is hij bij je geweest, dan zullen we eerst een hele tijd moeten aanhoren wat voor leuke dingen je weer hebt gedaan met alle kinderen en hoe spannend de verhalen waren die je hebt verteld.
Voortrekkerij of onderscheid maken komt in jouw woordenboek niet voor. En terwijl wij thuis vaak grote moeite hebben om enkele kinderen de baas te blijven, lukt het jou moeiteloos, om een hele klas te vermaken en rustig te houden. Kinderen hebben een aparte sensor waarmee ze liefde detecteren. Alle kinderen zijn anders, maar op jou reageren alle sensoren identiek. Ook jij bent uitgerust met volmaakte sensoren en niets ontgaat je. Is een kindje ziek, teruggetrokken of gewoon verdrietig, dan kan het onmiddellijk rekenen op jouw warme aandacht. Het is niet aan ons om over jou te oordelen, dat doet ons kleine ventje wel. Er zijn echter bijzonder weinig mensen waaraan ik mijn kostbaarste bezit ter wereld zonder enige twijfel toevertrouw.
Jij bent er echter één, dus daarom; Bedankt lieve peuterspeelzaal juffrouw!
 

Cadeau lieve juf:


Bedankt lieve juf!
Wanneer je een lieve juf hebt, dan verdient dit iets extra!
Het onderwijs is zeer belangrijk voor een kind. Je kind leert er niet enkel de leerstof aan, maar je kind leert er bijvoorbeeld ook dat regels belangrijk zijn, hij of zij leert er omgaan met andere kinderen of andere mensen in het algemeen. Een lieve juf hebben is dus zeker een voorrecht! Wanneer dit het geval is bij jouw kind, dan kan het zeker tof zijn voor deze juf dat zij hiervoor ook eens bedankt wordt, zodat ze weet dat haar werk gewaardeerd wordt door de leerlingen en hun ouders.
 

Voorbeelden van cadeaus om je lieve juf te bedanken


- Een lekkere fles wijn of cava wordt vaak gewaardeerd door de juf! 
- Een doosje met zeep, bodylotion en dergelijke wordt zeer vaak ook gewaardeerd.
- De meeste juffen vinden het ook zeer fijn wanneer ze een flesje parfum krijgen. 
- Wanneer je weet dat je juf gek is van een bepaalde kledingketen, kan je haar ook een waardebon hiervoor geven. 
- Een knuffeltje met daarop bijvoorbeeld: bedankt lieve juf zal het zeker en vast ook goed doen
- Enzovoort

Hierboven vind je alvast al wat voorbeelden van mogelijke cadeaus die je je juf zou kunnen geven. Wanneer dit toch niets voor jou zou blijken te zijn, bekijk het dan toch maar eens via Google en dergelijke. Daar staan tal van andere cadeaus die je zou kunnen geven. 
 

Juf bedankt cadeau


Je juf bedanken met een cadeau!
Wanneer je een kind hebt of meerdere kinderen hebt, dan weet je vast wel hoe belangrijk het is dat ze een goede juf hebben. Een goede juf bepaalt immers mede hoe goed ze de belangrijke leerstof die ze leren ook effectief opnemen. Wanneer ze een goede juf hebben, mag je dan ook zeer dankbaar zijn hiervoor. Dit mag je dan ook zeker en vast eens laten zien aan de juf. Hoe kan je dit doen? Je kan haar bijvoorbeeld een mooi cadeau geven, waarmee je je waardering voor haar werk mee geeft.
 

Voorbeelden van cadeaus die je kan geven om je juf te bedanken


⦁    Chocolade doet het meestal zeer goed bij vrouwen! Je kan dus zorgen voor een doosje pralines om je juf te bedanken.
⦁    Je kan ook kiezen voor een waardebon voor een massage om te ontspannen. Dit kan eventueel voor 2 zijn, voor samen met de partner dus.
⦁    Een schoonheidspakket. Hierbij denken we aan inhouden zoals shampoo, bodylotion, parfum, deodorant... 
⦁    Je kan ook kiezen voor een waardebon voor de favoriete winkel van deze juf wanneer je deze kent. Zo kan ze zelf iets kiezen met deze waardebon dat ze leuk vindt.
⦁    Enzovoort. 

Hier vind je alvast al enkele voorbeelden van cadeaus die je kan geven om je juf van je kind of kinderen te bedanken. Wanneer je dit maar niets zou vinden, staan er gelukkig nog honderden voorbeelden op het internet die je kan gebruiken. 
Cadeau juf Vragen over het kopen van een cadeau voor een juf? Neem dan gerust contact met ons op en onze klantenservice staat graag voor je klaar.


Persoonlijk cadeau van PrachtigKado.nl

Is er binnenkort iemand jarig om wie je veel geeft? Dan wil je natuurlijk een persoonlijk cadeau aan diegene geven. Dit is niet altijd even eenvoudig. Sommige mensen hebben alles al of je ideeën zijn na al die jaren van originele cadeaus geven misschien al op. Hier lees je een aantal ideeën voor originele en persoonlijke cadeaus.

 

De sleutelhanger met foto

De alleszeggende ketting of sleutelhanger met foto
Een tijdloos maar altijd origineel en persoonlijk cadeau is een ketting met een boodschap. Denk hierbij aan een hangertje waar je iets in laat graveren. In dit hangertje

kun je je naam laten graveren of juist een leuke, lieve en persoonlijke boodschap die je echt speciaal voor die ene persoon geschreven hebt. Wat betreft het uiterlijk van de ketting laat je afhangen van de persoon. Houd die persoon van vrolijke en uitbundige kleuren en vormen, of juist meer van modieuze eenvoud. Bij iedere juwelier kun je een hanger laten graveren, afhankelijk van de grote van je hanger. Ook kan het ontzettend leuk zijn om een mooie hanger (of sleutelhanger met foto) te laten voorzien van een naam, voor meer informatie over leuke naamcadeaus kan je hierboven zoeken in de zoekfunctie om op zoek te gaan naar het perfecte cadeau!

Video vol herinneringen
Tegenwoordig zijn er veel verschillende video bewerkingsprogramma's. Hiermee kun je heel eenvoudig een video maken zoals jij hem wilt zien. Neem bijvoorbeeld mooie foto's of leuke video's van de persoon en zet zijn of haar favoriete muziek eronder. Een liedje kopen is niet duur en het bewerkingsprogramma is gratis. Hierdoor heb een lowbudget oplossing voor een ontzetten persoonlijk en onvergetelijk cadeau. Bonus: je kunt deze video ook op een dvd zetten en op een beamer of televisiescherm afspelen, waardoor je een bioscoop effect krijgt!

 

 

Persoonlijk cadeau, een fotocadeau!

Oude foto in een nieuw jasje
Misschien heeft de persoon in kwestie wel een foto van zichzelf die hij of zij erg mooi vind. Helaas vergaan oude foto's met de jaren een beetje en worden ze minder mooi. Sommige foto's zijn van klein formaat, te klein om mooi in de kamer te hangen. Tegenwoordig is er van alles mogelijk om foto's te herstellen en te vernieuwen. Hierdoor kun je oude foto's nieuw leven inblazen en kunnen jullie samen over herinnering met betrekking tot deze foto praten. 

Al eens gedacht om een mooie oude foto om te zetten naar een digitale foto en deze laten bedrukken op een bepaald product, denk bijvoorbeeld een een mok met foto, een tegeltje met foto, of een ander mooi fotocadeau? Bekijk de allerleukste cadeaus op deze website en maak een cadeau persoonlijk!

 

Huwelijkscadeau

Een huwelijkscadeau is één van de belangrijkste cadeaus die je in je leven kunt krijgen" Dit omdat het huwelijk heilig is en een heel belangrijke gebeurtenis in je leven is. Je bent blij om te trouwen met de liefde van je leven en wilt dit zo goed als mogelijk vieren. Alle cadeaus die je krijgt zijn welkom. Omdat veel mensen dit ook een belangrijke gebeurtenis vinden geven ze graag een goed huwelijkscadeau. Wanneer je zelf gaat trouwen dan wil je graag veel leuke cadeaus krijgen. Het is spannend om met je bruiloft cadeaus te ontvangen! Sommige mensen vragen ook specifiek geld voor hun huwelijk om dit cadeau te geven aan een goed doel. Dit komt niet vaak voor maar is wel een heel goed initiatief.

Vind jij het ook belangrijk om een leuk huwelijkscadeau te geven? Dat is logisch want het huwelijk is echt een heel belangrijke gebeurtenis. Ga dan ook op zoek naar een zo leuk als mogelijk huwelijkscadeau! Je kunt dit vinden waar je wilt. In de gewone winkel of via online shoppen. Het kan best moeilijk zijn om een goed cadeau te kopen voor een bruiloft. Eerlijk gezegd vragen ook veel mensen om donaties voor bijdrage aan hun huwelijksreis of ander groot cadeau. Het geven van geld kan dus ook zeker een goed huwelijkscadeau zijn.

 

Huwelijkscadeau bij PrachtigKado

Wil je geen geld geven voor het huwelijk? Er is dan keuze genoeg. Misschien wel zo veel keuze dat je haast niet weet wat je moet kiezen. Gelukkig maar kun je kiezen uit zoveel verschillende dingen. Het is natuurlijk ook allemaal erg afhankelijk van hoeveel geld je zelf wilt uitgeven. Voor een ieder budget is er wel wat leuks te vinden. Een ieder kan daarom goed slagen zowel met een laag als hoog budget. Je kunt gelukkig bij een huwelijkscadeau alle kanten op. Geld geven, cadeaubon of uniek cadeau. Jij weet zelf het beste waar het stel op zit te wachten. Verras ze daarom met een leuk passend cadeau. Succes!

Het perfecte kraamcadeau met naam
Voor elke gelegenheid is een passend cadeau te vinden binnen onze webwinkel. Zo ook voor een gebroorte bieden wij een breed scala persoonlijke cadeaus aan. Zo kan je bovenin onze webwinkel zoeken op een kraamcadeau, bijvoorbeeld op een tutpopje met naam, een badcape met naam, een badjas met naam maar ook vind je de categorie terug met alle kraamcadeaus. 

Zo is het bij bepaalde cadeaus mogelijk om deze te laten voorzien van prachtig borduurwerk en soms zelf een mooie afbeelding. Zo kan je een prachtig kraampakket samenstellen maar ook is het mogelijk om een kraamcadeau met naam direct te laten versturen aan bijvoorbeeld de kersverse ouders! Maak iemand blij met een persoonlijk kraamcadeau van PrachtigKado!


Meer informatie

Altijd persoonlijk advies van één van onze medewerkers!

Wij werken van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur en zijn bereikbaar middels onderstaande gegevens. Ons team helpt je graag verder!

Algemene vragen en lopende bestellingen:

(E-mail) info@prachtigkado.nl
(Telefoon) +31553602927
(Offerte)  offerte@prachtigkado.nl

Wij staan je graag te woord!

Contactgegevens

Klantenservice
(E)  info@prachtigkado.nl
(T)  +31553602927

PrachtigKado.nl
Vissenstraat 28
7324 AL Apeldoorn (GE - NL)

IDGift B.V.
KVK: 57843333
BTW nr: NL852760723B01
IBAN: NL30BUNQ2034561139
BIC nummer: BUNQNL2A

PrachtigKado.nl Facebook   PrachtigKado.nl Twitter   PrachtigKado.nl Linkedin   PrachtigKado.nl Instagram

Onze vermelding op sys.keurmerk.info
PrachtigKado

Beoordelingen

Copyright © 2010-2019 | PrachtigKado.nl / PrachtigKado | Alle rechten voorbehouden.