Broodtrommel bedrukken met naam of foto

Op zoek naar een cadeau dat echt origineel is en ook nog eens geschikt is voor dagelijks gebruik? Ga dan voor een full color broodtrommel, een trommel welke je kunt laten voorzien van een volledig gekleurde opdruk! Van een vakantiefoto tot aan een unieke selfie met een tekst! Veel plezier met het maken van een broodtrommel met foto.Broodtrommel met foto?

Geef nu een prachtige broodtrommel met een eigen foto, naam of een bijzondere tekst aan iemand cadeau! De broodtrommel met foto is absoluut een feest om te geven! Op zoek naar een leuk cadeau voor een kind of misschien wel voor iemand die vaak naar het werk gaat? Dan is de broodtrommel met uw eigen opdruk echt iets voor u!

De broodtrommel welke wij hieronder aanbieden is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan bedrukt worden met elk gewenste opdruk! Maak hier een zeer stevige broodtrommel met foto, naam of een combinatie van een leuke foto en tekst. Tijdens het bestellen kunt u uw opdruk aanleveren en wij maken deze op maat voor u. Een broodtrommel met foto maken is op dit moment mogelijk tegen de laagste prijs en gratis drukwerk. Een broodtrommel met foto laat geen lucht door en is bij uitstek geschikt voor dagelijks gebruik. De broodtrommel met een eigen foto bedrukking is één van de populairste producten binnen onze webwinkel en op dit moment ook in de aanbieding! Pak de aanbieding!
 

Broodtrommels personaliseren bij PrachtigKado.nl.

Bij ons is het mogelijk om uw eigen broodtrommel te personaliseren met elk gewenste foto, tekst of bedrijfslogo. Het leuke is dat wanneer u bijvoorbeeld meerdere broodtrommels wilt laten drukken, dan kan elke broodtrommel een eigen opdruk krijgen. Dit wordt veel gedaan door bedrijven en door scholen die graag de leerlingen verrassen! Een broodtrommel met foto is te maken met elk gewenste foto en eventueel een leuke bijpassende tekst. Tijdens het bestellen van de broodtrommel kunt u uw eigen opdruk aanleveren en kiezen voor een digitale drukproef.

Dit houdt in dat u na de bestelling een digitale drukproef van de broodtrommel ontvangt met uw eigen opdruk. Wanneer u van plan bent om grotere aantallen broodtrommels met uw eigen opdruk te maken dan kunt u hieronder contact met ons opnemen, wij zorgen dan voor een scherpe prijs. Een broodtrommel met foto is ontzettend makkelijk om te maken en absoluut een gegarandeerd succes om cadeau te geven aan hem of haar!
 

Gepersonaliseerde broodtrommel met naam


De broodtrommel met foto is erg leuk in combinatie met een grappige spreuk, voor meer informatie kunt u terecht op www.Tegeltjes.com/spreuken. De leuke spreuken worden veel gemaakt op een broodtrommel, bijvoorbeeld een grappige spreuk of afvallen of over eten in combinatie met een leuke foto. De broodtrommel met foto is gemaakt van een hard en vooral stevig materiaal en de deksel zorgt ervoor dat de boterhammen er gewoon vers in blijven. Voor wie is een broodtrommel met foto zoal geschikt en leuk? 

- Voor kinderen die naar school gaan
- Voor mensen die vaak naar het werk gaan
- Relatiegeschenk
- Werknemers

Op dit kunt u een keuze maken uit drie verschillende kleuren, roze, lichtblauw en wit. De broodtrommels worden aan de bovenkant bedrukt met elk gewenste foto bedrukking! Wanneer u van plan bent om grotere aantallen broodtrommels te laten drukken met uw eigen ontwerp(en) dan zorgen wij voor een hele scherpe prijs. U kunt dan contact opnemen met onderstaand telefoonnummer of een e-mail sturen naar broodtrommel-met-foto@prachtigkado.nl. De broodtrommel met foto is ontzettend leuk om aan iemand cadeau te geven en wordt veel besteld in combinatie met andere prachtige geschenken! Bijvoorbeeld een leuke rugzak of een kindertas met naam! Veel plezier met het personaliseren van een geweldige broodtrommel met uw eigen foto of tekst opdruk!

Vragen over een broodtrommel met foto bedrukken? Bel op: 055-3602927