Broodtrommel bedrukken met foto of tekst

Op zoek naar mooie broodtrommels welke je kunt voorzien van een naam, een pakkende tekst, foto of misschien wel uw bedrijfslogo? We hebben een ruime keuze uit verschillende soorten broodtrommels. Welke aan de bovenkant bedrukt kunnen worden. De trommels zijn per stuk te maken en worden snel geleverd!

Bezig met laden...

Broodtrommel bedrukken


Het is maandagmiddag, 12 uur. Je zit op je werk en begint je te vervelen. Ook krijg je behoorlijke trek. Ineens bedenk je je dat je vanmorgen heerlijke broodjes hebt gesmeerd. Je bent jezelf te buiten gegaan.

Je hebt lekkere broodjes met rosbief gesmeerd en komijnekaas. Je hebt zelfs een beetje rucola op de boterhammen gedaan, en zout en peper. Heerlijk zeg! En nog beter: je hebt de boterhammen in de broodtrommel bewaard, zodat ze lekker vers zijn gebleven. Wat zul je genieten tijdens de lunch!

Een broodtrommel is iets wat altijd al ontzettend handig is bevonden. De meeste mensen hebben ze weleens gehad in het leven. Je houdt je brood lekker vers. Dit alles maakt het een zeer goed cadeau.

Je kan het cadeau op eenvoudige wijze nog veel leuker maken. Het is namelijk mogelijk om de broodtrommel te bedrukken. Dit maakt het toch een stuk persoonlijker.
 

Bammetjestrommel met een eigen bedrukking.


Wanneer je meerdere broodtrommels laat bedrukken met de naam van je bedrijf, of de URL naar je bedrijfswebsite, kan je op een leuke manier reclame maken voor je bedrijf. Je kan de bedrukte broodtrommels dan ter promotie uitdelen op alle evenementen waar je als bedrijf aan deelneemt. Dit wordt dan gezien als een leuk en handig relatiegeschenk.

Veel mensen zullen kennis maken met de naam van jouw bedrijf.
 

Broodtrommel cadeau doen


Ook is het natuurlijk zo dat je de broodtrommel cadeau kan geven aan een vriend, vriendin, collega, klasgenoot of familielid. Een bedrukt cadeau wordt altijd zeer gewaardeerd. Zeker als het dan gaat om de naam van diegene, of een andere kenmerkende tekst voor jullie vriendschap. 

Zoals je ziet kun je veel kanten op met de bedrukte broodtrommel. PrachtigKado.nl geeft je ook de ruimte om in relatief kleine hoeveelheden te bestellen. Dit bespaart toch wat geld omdat je niet in onnodige aantallen hoeft te bestellen.

 Vragen over een broodtrommel bedrukken? Bel op: 055-3602927