Boodschappentas met foto of logo bedrukken

Wij hebben prachtige boodschappentassen/strandtassen welke te bedrukken zijn met jouw eigen opdruk! Laat een mooie foto, tekst, afbeelding of logo op deze tassen drukken en je hebt een unieke boodschappentas! Bekijk hieronder de verschillende boodschappentassen welke je helemaal naar jouw eigen smaak kan maken! Wij wensen je heel veel plezier met het maken van jouw boodschappentas!Boodschappentassen en strandtassen

Boodschappentassen, shoppers en strandtassen zijn ruime tassen welke vaak gebruikt worden voor vele doeleinden. Ze zijn super handig voor de boodschappen, maar ook voor naar het strand of een dagje weg. Ga je bijvoorbeeld een dagje picknicken? Dan zijn deze boodschappentassen ideaal om mee te nemen.

Ze zijn heel leuk om voor jezelf te bestellen, maar het is natuurlijk ook heel leuk om een boodschappentas of strandtas met een eigen opdruk cadeau te doen!

De tas is namelijk niet alleen een leuk, maar ook heel praktisch cadeau! Een bedrukte boodschappentas of strandtas kan je ook gebruiken als basis voor een cadeaupakket! Vul hiervoor zelf de boodschappentas/strandtas met andere leuke cadeau artikelen, zoals een strandlaken met naam!


Relatiegeschenk

Onze strandtassen met foto of boodschappentassen met foto zijn ondanks de naam niet alleen met foto's te bedrukken. De bedrukking kan bestaan uit foto's, tekst, afbeeldingen maar ook logo's! Door een strandtas of boodschappentas te voorzien van een logo en misschien wel mooie foto kan een tas goed dienen als relatiegeschenk. Door een mooi relatiegeschenk weg te geven geef je je relaties het gevoel dat je ze waardeerd. En als de tas gebruikt wordt, zal jouw logo overal zichtbaar zijn!
 

Boodschappentas met foto

Op deze pagina tref je al onze boodschappentassen en strandtassen. Er zijn verschillende modellen strandtassen/boodschappentassen en ze zijn er in verschillende kleuren.

Hoe de tas bedrukt kan worden is afhankelijk van het model, deze informatie vind je op de productpagina van de desbetreffende tas. De tassen zijn gemakkelijk te personaliseren in onze personalisatiemodule. 
Ga dus snel aan de slag en bestel zo'n mooie boodschappentas!
 

Boodschappentas bedrukken


Een boodschappentas bedrukken heeft vele voordelen. In de eerste plaats draag je bij tot een ecologische manier van boodschappen doen. Je vermijdt plastic zakjes. En daarnaast maak je reclame voor je zaak.

Boodschappentassen zijn altijd nuttig. Ze worden overal ingezet. Daarom is het bedrukken van een boodschappentas een efficiënte manier om jouw bedrijf of je vereniging te promoten. Boodschappentassen worden niet alleen gebruikt bij het shoppen. Ze gaan ook mee naar de fitness, het zwembad, naar het strand of de picknick.

Als het om een heel mooie boodschappentas gaat, wordt ze ook weleens naar het werk meegenomen. Ze komt dus heel vaak in de aandacht en daarom is boodschappentassen bedrukken ook zo'n schitterend idee!

Heb je bijvoorbeeld een winkel, dan kun je voor je trouwe klanten een bedrukte boodschappentas als geschenk geven. Ze brengen ze dagelijks of wekelijks mee naar je winkel en maken jouw zaak nog meer bekend. Heb je een bedrijf en wil je je medewerkers een nuttig geschenk geven? Een bedrukte boodschappentas is dit vast en zeker! Of wil je voor de vriendinnen waarmee je wekelijks op stap gaat een mooie tas?

Dan is een bedrukte boodschappentas heel stijlvol! Iedereen ziet dat jullie samen horen!

Wist je dat je al vanaf één stuk kunt laten bedrukken? Waarom zou je ook meerdere boodschappentassen aankopen als je er slechts één nodig hebt? Dit is gewoon geldverspilling, wat helemaal niet nodig is. Ook één exemplaar wordt zonder problemen geleverd!

Kies een mooie opdruk die goed opvalt. Zo maak je het meest reclame. Je kiest om het even wat: een logo, een mooie cartoon, een naam van een persoon of van je firma, en je kunt deze allemaal met elkaar combineren. Aan jou de keuze! Stuur eenvoudig online je bestelling door. Binnen heel korte tijd kun jij al van je mooie bedrukte boodschappentassen genieten!