Bidon met naam/foto/logo (WIT)

Bidon met naam, foto of logo bedrukken. Ook kan er een leuke foto of bedrijfslogo bij. Het drukwerk van de bidon met naam of foto is gratis momenteel!

Artikelnummer

18003 

Verzendkosten

€ 6,95 

Vragen?

+31553602927

€ 13,95
€ 11,95
Prijs per stuk incl. BTW en opdruk

 

Aantal: 
Bestellen

Bidon met naam (witte bidon)

Op zoek naar een relatiegeschenk, origineel cadeau of een promotioneel artikel? Dan is de bidon met naam echt iets voor u. Deze prachtige bidon is van aluminium en heeft een handige afsluitdop met een hangsysteem. Ook kunt u de bidon onbeperkt vullen met een vloeistof en kan de bidon ook gewassen worden, de opdruk laat nooit meer los namelijk.

Een bidon met naam is zo gemaakt binnen onze webwinkel. Hieronder leest u enkele specificaties van dit prachtige product en de mogelijkheden.

Bidon met naam, de specificaties:
- Formaat: Tot 10 hoogte te bedrukken
- Inhoud van het product: 500 ml
- Bedrukking: Voorkant, achterkant of rondom
- Kleuren: Full color bedrukking (gratis)
- Materiaal: Aluminium en een plastic dop
- Bedrukbaar gebied bidon: 19.2 x 8.7 cm

De bidon met naam wordt ontzettend veel besteld bij ons door voetbalverenigingen, andere sportclubs maar ook particulieren die dit graag cadeau willen geven. Een bidon met naam kan bedrukt worden met elk gewenste tekst, kleuren opdruk maar ook zijn alle lettertypes mogelijk.

De aangegeven prijs van de bidon met naam is inclusief BTW en inclusief drukwerk. Wanneer u van plan bent om grotere aantallen bidons te bestellen bij ons, zullen wij een speciale prijs voor u gaan maken.

De bidon met naam is het perfecte cadeau voor de echte sporter, maar kan ook goed dienen als relatiegeschenk. Maak nu eigen bedrukte bidons tegen de allerlaagste prijs van Nederland.