Bidon met foto of naam

Wil je namens het bedrijf gepersonaliseerde bidons bestellen of ben je opzoek naar een cadeau voor iemand die veel aan het sporten is? Ontwerp dan nu jouw eigen bidon met foto of eigen tekst snel en gemakkelijk via onze ontwerptool! Je hebt keuze uit 2 typen, de aluminum en de witte aluminium bidon. Beide bidons zijn te bedrukken met elk gewenste (kleuren)foto, tekst of bedrijfslogo. Het bedrukken van een bidon met foto, naam of een andere tekst is mogelijk bij PrachtigKado

Geef een prachtige bidon met foto en tekst cadeau aan iemand die vaak naar de sportschool gaat, voor een verjaardag of misschien wel aan uw zakelijke relaties. Een bidon met foto en tekst is vrij eenvoudig om te maken met onze ontwerptool.

Een bidon met foto en tekst is momenteel in de aanbieding en het drukwerk van een bidon met foto en tekst is gratis. Dus ben je op zoek naar een origineel cadeau? Dan is de bidon met foto en tekst uitermate geschikt! Vanaf 2 stuks krijg je daarnaast al een leuke korting. Ook is het mogelijk om elke bidon een unieke bedrukking te geven zonder extra kosten! Veel plezier met het personaliseren van uw eigen bidon met foto en tekst.

De bidon met foto en tekst is één van de meest populaire producten binnen onze webwinkel. Zo kunt u elk gewenste foto, bijvoorbeeld een leuke fitnessfoto, een prachtige vakantiefoto, een groepsfoto of misschien wel een close-up in combinatie met een tekst laten bedrukken op deze geweldige bidons.
 

Aluminium bidons met een eigen print


De bidons die wij hebben zijn van aluminium. Leuk en handig voor een sportteam bijvoorbeeld! Elke bidon mag een andere naam bevatten. Een bidon met foto en tekst is gemakkelijk te maken binnen de webwinkel van PrachtigKado, dat wordt hieronder uitgelegd. Heb je vragen over het maken van een gepersonaliseerde bidon? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag! 

Leuk voor tijdens het sporten, tijdens het fietsen en hardlopen. Ook heel handig om onderweg mee te nemen op vakantie. Ook worden de bedrukte bidons met foto en tekst veel besteld door sportverenigingen bij ons. De bidons welke wij aanbieden in onze webwinkel zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zo kun je niet alleen de opdruk kiezen, maar ook het type bidon. Beide bidons zijn van aluminium en te bedrukken met elk gewenste foto, tekst of bedrijfslogo. 


Personaliseren van bidons voor je bedrijf?

Indien je graag een proefdruk wilt ontvangen bij een grotere bestelling dan is dit mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Tevens kunnen wij kosteloos een digitaal ontwerp maken, zodat je zeker weet dat de bidon helemaal naar wens bedrukt wordt. 

Indien je meer inspiratie nodig hebt op het gebied van teksten (bijvoorbeeld leuke spreuken die gaan over sport) dan helpen wij jje graag verder met verschillende voorbeelden en teksten. 

Heb je vragen over een bidon met foto en tekst? Je kunt ons bereiken op: 055-3602927